Arama sonuçları: *

• Users: theformul
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Gigabyte anakartta undervolt yaparken hangi ayarı değiştirmek gerekiyor?

Merhaba, Sanıyorum son bios update sonrası voltaj ekranı 4 seçenek oldu kafam karıştı. En üstte CPU Vcore var sadece onu değiştirip aşağıdaki 4 tanesi auto mu kalmalı? Dinamik vcore dvid'le oynamak gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar yok mudur?
  2. T

Rival 310'u uzun süredir sorunsuz kullanan var mı?

Selamlar, bir mouse aldım lakin Click tuşlarını çok sevemedim. MediaMarkt'ta bu Mouse'u denedim ve el ergonomisi olarak resmen benim için yapılmış. Çok çok iyi oturdu elime. Sanıyorum sensörü de oldukça güzel ama yandaki kauçukların akması, çift tık problemi ve orta Switch bozulması gibi 3...
  3. T

Yeterli sisteme rağmen Office programları kasıyor

Arkadaşlar 3600 işlemcim var. uv 1.1625 ile 4.2 sabit kullanıyorum. 16 gb 3200 mhz ram ve 570 4gb ekran kartım var. Sistemi kurup ilk defa office yükledim. Okulun verdiği Office 365 yani crackli değil. Powerpoint sunum hazırlayayım dedim kafayı yiyordum. Özellikle bir sayfaya 10 15 cümle...
  4. T

Cinebench 3600 error problemi

Selam, 3600'ümü 4.2'de sabitleyip 1.15v verdiğim zaman Cinebench R23 bana app error hatası veriyor. Araştırdım ve sorunun düşük voltajdan dolayı olduğunu gördüm. Lakin şu ana kadar hiç mavi ekran falan vermedi. Oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor. Gayet her şey yolundaymış gibi duruyor. Cinebench...
  5. T

3600 işlemci r23 testi skorum çok düşük

Arkadaşlar selam, yeni sistem topladım. 3600 stok fan, ds3h v2, hyperx 3200mhz 16gb (xmp açıldı), ekran kartı alamadım 570 4g var şu an. Nedense işlemci umduğum gibi gelmedi Warzone'da alt tab yaparken üç saniye bekliyorum. Sonra bu test olaylarına bakayım dedim r23 yaptım. Multide 4657...
  6. T

Teknobiyotik AC Cylon yerine HP BR 600W PSU Gönderdi

Selamlar, Teknobiyotik'ten Guardian mini Pro kasa aldım. İçinde Aerocool Cylon 600W 80+ Bronze PSU olacaktı fakat High Power ecobr 600W 80+ Bronze koymuşlar. Kasa çok güzel fakat PSU'nun kabloları sarı ve hoşuma gitmedi. Teknobiyotik geri gönderin isterseniz ama High Power Aerocool'dan daha...
  7. T

Sapphire Pulse RX 580 8 GB vs 5500 XT 8 GB

Arkadaşlar 580 2. el 1350 liraya buldum 3 aylık 21 ay garantisi var. 5500 XT ise Teknobiyotikte indirimli 1650 TL şuan gayet iyi fiyatı var. FPS'ler aynı fakat 5500 XT yeni nesil olması, satarken daha kolay olacak gibi durması (ki satacağım kesin daha iyi bir sistem yakında toplayacağım) güç...
Geri