Arama sonuçları: *

1. A

Oyunlarda görüntü çok bulanık Lg 22k400h

Arkadaşlar benim sorunum şu normal 1080p çozunurlukte vs bir sorun yok fakat mesela csgo 1024x768 de çok kaliteli değil ama her şey nettir bende ona alınca sanki 144p de oynar gibi çok bulanık gozukuyor bir ayardan vs mi yoksa monitör ile mi alakalı 1920x1080 monitorum
  2. A

Ryzen 3 3200g anlık %100 gpu

Arkadaşlar radeonun kendi performens yerinden bakıyorum her şey normal gorunuyor fakat arada %100 oluyor tekrar düşüyor buda csgodaki (var) sorununu oluşturuyor galiba çözümü var mıdır ?
  3. A

En yüksek devirde fan

Arkadaşlar tüm fanlarımı son hıza alsam bi dezavantajım olur mu ?
  4. A

Aerocool Streak kullanan yardım

Arkadaşlar olayı anlatıyorum brnim kasamda 2 adet 120mm fan yeri var ve arkada ise daha küçük bir fan yeri var alırken 2 fan alıp öndekilere takacaktım fakat arkadaşım 3 adet al arkadaki fan küçük büyüğü ile değiştirirsin dedi bende 3 adet aldım fakat 2 adeti takmislar arkadaki fanı...
  5. A

ANTİ - GHOSTING SORUNU

Arkadaşlar sistem topladım 2 3 haftaya yeni klavyeme gececegim suanki 30 tllik standart bir klavye csde ctrl w tusunu birlikte kullandigimda 1 tusuna basiyorum algilamiyor diger 4 5 6 7 8 falan algiliyor ama 1 tusunu algilamiyor arastirma yaptim anti ghosting deniliyor galiba bunu nasıl...
  6. A

kasa leptop monitoru ile kullanılabilir mi ?

arkadaslar kasam geldi ama monitörüm 2 3 güne gelecek test amaçlı laptop monitörüne kasamı bağlayabiliyor muyum öyle bir şey var mı :)
  7. A

B450m H 3000mhz ram kullanılir mi ?

Beyler apu sistem topladım arkadasım 2100mhz max alırsın diyor dogru mu bu
  8. A

b450m h apu sistem

Arkadaşlar apu bir sistemim var b450m h modelini aldım bazı kişiler hata uaptıgımı söylüyor çok iyi bir sistem toplamıyorum zaten fps konusunda sorun olur mu aşırı oc vs uğraşan ve anlayan biri değilim
  9. A

Bitcoin yardım

Arkadaşlar bitcoin hesabı açsam yabancı bir siteden oraya para gelse is bankası kartıma komisyonsuz o parayı çekebiliyor muyum
  10. A

Dolar ve türk lirası ile ilgili sorun

Arkadaşlar yabancı bir siteden iş bankası kartıma dolar olarak para gönderilecek bu kartıma geldiğinde türklirasına çevrilecek mi yoksa farklı bir şey mi gerekiyor yardımcı olur musunuz
  11. A

İtopya Win 10 kurar mı?

itopyadan sistem alacağım montaj işleminide satın aldım win 10 30 günlük gelir mi hazır olarak yoksa freedos olarak mı gelir
  12. A

Siz ne düşünüyorsunuz power boost

Power boost kötü evet fakat bütçem yok brni power boost psu 1 ay idare etmez mi 1 ay sonra kaliteli bi psu ile değiştireceğim
  13. A

Power Boost psu beni 1 2 ay idare eder mi ?

Arkadaşlar Alttaki linkteki kasayı alacağım power boost herkes nefret ediyor fakat bütçem max bunu alabiliyor kasa iyi kasadan sorunum yok sadece psu güvenmiyorum ama 2 3 ay beni idare etmez mi psu çünkü max 2 aya degiştiririm psu yu ne dersiniz yarı yolda kalır mıyım...
Geri