Arama sonuçları: *

• Users: Zorbey1998
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Ryzen 5 7500F için ekran kartı

750W güç kaynağı ryzen 5 7500f işlemci 16gb ddr5 cl30 ram olan sistem diziyorum ancak ekran kartını ikinci el alabiliyorum 12k bütçe ile istanbul içinde veya kargolanabilecek şekilde şu tarz ilanları gördüm sorun arz ediyor mu böyleleri? https://shbd.io/s/RniRXrEZ
  2. Z

Öneri Segotep Brave W1 ile aynı kalitede kasa

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-segotep-brave-w1-siyah-750w-80-bronze-pcie-5-0-midi-tower-kasa-fiyati,1103267434.html ile aynı olması tercihen iyi olur ve aşağı yukarı aynı fiyat olsa da iyi olur satışını bulamadım kasanın o yüzden alternatife yönelmek istedim
  3. Z

28k bütçe toplama pc tavsiye

ben ryzen 5 7500f , b650mt , 16gb ddr5 cl3 ram , 6700xt (ikinci el) düşündüm. Ssd'm zaten var güzel bir tane m2 kasa ve soğutucu bulamadım ve genel olarak sistemi yorumlarsanız da sevinirim.
  4. Z

Bütçesiz Mousepad 90x40 öneri

Bütçe yok ancak çok uçuk olsun da istemem bi mousepade verilecek bir para olsun yani. 3 tane alacağım daha önce xrades kullandım şu an başka şeyler de kullanabilirim.
  5. Z

7K BÜTÇE Manyetik Klavye Önerisi.

Aslında apex 9 mini faze clan edition alacaktım ama bırakın faze clan'ı normal hâli bile satılmıyor şu anda nedense. Alabileceğim red/brown/yellow (steelseries switchleri) switch güzel mekanik klavyeler neler?
  6. Z

250CC motor önerisi.

A2 ehliyetle sürebileceğim güzel bir 250cc motor almak istiyorum ancak bayiiden taksit yaptırıcam sanırım çünkü tekte veremem. Aylık yaklaşık max 18k falan ödeme imkânım var. R25 falan diye baktım ama pahalı gibi geldi gözüme de. Ucuza çözmek için cf 250sr da güzel duruyor ancak emin...
  7. Z

Mediamarkt 6K Monitör

Mediamarkt'tta 10klık bir hediye çekim var o yüzden monitör ve ssd almaya karar verdim. Ssd için bunu seçtim ama monitör stoklarda yok beklesem mi şunu 4bin tl civarına gelmesini yoksa asus modellerden mi alsam?
  8. Z

Vatan 28K bütçe hazır pc

Bu pc alınır mı? Benzer fiyata daha iyisi var mı? Görselde fiyat çıkmamış. 25k bu pc.
  9. Z

28K civarı bütçe ile toplama pc

Elimde Acer nitro 5 n515-58 rtx 3050ti i7 12700h 16gb ram 512 gb ssd bi laptop var. Alt model (i5 ve düz 3050li) 30k civarı bunu yaklaşık 28k civarına satarak pc toplamak veya almak istiyorum masaüstü. Ssd fiyata dahil değil yani ssd dışı ve çevre ekipmanları dışı bütçe 28k. Hazır veya güzel...
  10. Z

Yardım Lenovo LOQ IRH8 Kamera çalışmıyor.

Lenovo IRH8 Loq modelini kullanıyorum 4060'lı versiyonu. Kamerayı ne windows ne bir uygulama görüyor. Klavyede kısayol tuşu olmadığı için oradan kapattığımı da sanmıyorum. Driver dahil her şeyi güncelledim ancak ne uygulamalar ne de windowsun kendisi hiçbir şekilde görmüyor.
  11. Z

36K bütçe ile toplama veya marka pc

Alışveriş kredisiyle alınacağı için hepsiburada veya trendyol gibi bir yerden olması lazım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bütçe 36k civarı.
  12. Z

PC Çok ısınıyor yardım lazım.

Göründüğü gibi pc boştayken 100 dereceyi gördü sadece googleda 4 sekme falan açıktı ama aktif olarak kullanılmıyordu. Bir kaç gün önce temizledim ve düzelmeyince de bugün termal macun değiştirdim ve bezelye büyüklüğünde sıkıp videolardaki gibi de yaydım. PC'M laptop. İntel İ7 12700 var rtx3050...
  13. Z

Öneri Mediamarkt Kuponu ile alınabilecekler?

Mediamarkt'ta 10.000 TL kupon aldık da ben de şu ikili + cebimden şu klavyeyi almayı düşündüm SSD , Monitör , Klavye. Laptoptan oynuyorum o yüzden klavye ekledim. Daha mantıklı bir 3lü var diyorsanız önerilere açığım.
  14. Z

RTX3050 PC Çok kasıyor?

Rtx3050 ve i7 12700h var işlemci derecesini bir türlü düşüremiyorum sanırım ondan kasıyor bi' de belki virüs vardır dedim şu dosya ne biliyor musunuz? Bunun dışında lolde 180fps alırken bi anda 140 sonra 100 hatta 90lara düşüyor ve öyle kalıyor alt tab atıp yenile yapınca ise 110 120 bazen 140a...
  15. Z

Öneri 88mbps VDSL modem önerisi

Bütçem max 2k olacak şekilde. İnternet hızım Vdsl 88mbps türknet altyapısında. Güzel, kaliteli ve sıkıntı çıkartmayacak bir modem arıyorum.
  16. Z

Öneri Butik Kafe İçin Kahve Makinesi Önerisi

Dükkanın bir kısmını butik kafe gibi latte vb. espresso bazlı içecekler yapabileceğimiz bir yere çeviriyoruz. Espresso shot alabilen buhar çubuğu olan (aşırı profesyonel olmasına gerek yok) bir kahve makinesi önerebilir misiniz. Sadece shot versin kendi içecek modları olmasını çok istemiyorum...
  17. Z

Geniş Bütçe Aralığında Ofis Laptop'u

50K civarı bütçem var. Macbooklara falan da baktım ama en iyi ne bilmiyorum. Ofis işleri ve düzenli kullanım için gerekli. Kendim değil bir tanıdığım için bakıyorum ve kendisi aktar olarak özel ilaçlar yapıyor ve müşterilerinin takibini farklı uygulamalardan (excel gibi olan ama excel değil)...
  18. Z

İnşaat Mühendisliği Öğrencisi'nin soruları

Merhabalar ben 1. sınıf bir inşaat mühendisliği öğrencisiyim. Öncelikle kendimden bahsedeyim, yks'de ortalama bir sonuç elde edince son sıradan yanlış tercih sonucu inşaat mühendisliğine (medeniyet üni'ye) yerleştim ve istemediğim bir meslek ve oldukça da bilgisiz biriyim meslek konusunda. Bir...
  19. Z

Premiere Pro crack indirmek?

Dostlar premiere proyu ve after effectsi crack bir şekilde indirsem virüs girme ihtimali ne? Da vinci resolve kullanmak istemiyorum da
  20. Z

1k bütçe ile bluetooth kulaklık

1k bütçede kulak içi bluetooth kulaklık öneriniz var mı arkadaşlar (1k üstü altı oynayabilir tabii ki de) 1724981027 Neyse beyler 660 TL'ye anker r50i aldım np
Geri