Arama sonuçları: *

1. kullanmıyorumkolaygelsin

Originde oyun durduk yere açılıp kapanıyor

Bu sorun daha önce yoktu galiba son güncellemelerden sonra oldu. Origin uygulaması açıkken, belirli aralıklarla mouse imlecimin yanında mavi çember oluşuyordu ve ardından Origin uygulaması minimize durumdan masaüstüne beliriyordu. Bir gariplik var ama ne olduğunu anlayamamıştım. Demin Origin...
  2. kullanmıyorumkolaygelsin

[Çözüldü] Masaüstünde yüksek GPU kullanımı ve ekrandaki garip çizgiler

Bu yüksek GPU sorununu 2 gün önce fark ettim, daha önce yoktu. Nasıl farkettim? Şöyle: Normalde masaüstünde iken ekran kartı sıcaklığı 38-40 arası olurdu; ama masaüstünde iken ekran kartının fan sesini duydum ve dikkatimi çekti çünkü fanlar normalde 50 derece çalışıyor; ben de bir sorun olduğunu...
  3. kullanmıyorumkolaygelsin

Kulaklık almak isteyenlere: Corsair HS35 228 TL

Hepsiburada'da indirim var, fiyatı baya düşmüş. Hepsiburada, arada bir böyle indirimler yapıyor ve benim aklıma da hep iade edilmiş ürünleri ucuzdan satmaya çalıştıkları düşüncesi geliyor. Sıfır olduğuna güveniyorsanız alabilirsiniz, fiyatı baya baya iyi...
  4. kullanmıyorumkolaygelsin

Gaming Laptop alacaklar bu fırsatı kaçırmasın (bence)

GTX 1660Ti ekran kartı, Ryzen 7 3750H işlemci, 8GB Ram (genişletme yuvası mevcut) 256GB SSD 1TB HDD, IPS ekran. Bence kaçırılmaması gereken bir fırsat, şu aralar laptop alacak olsam bunu tercih ederdim, aldıktan sonra 8GB Ram eklemesi ile kullanırdım...
  5. kullanmıyorumkolaygelsin

Fiyatların arttığı bu günlerde indirimli Curved 144 Hz Monitör

Doların aşırı arttığı, haliyle fiyatların da uçtuğu bu günlerde Mediamarkt'ta indirimler var. Görüyorum, fiyatlar daha da uçmadan sistem toplamaya çalışanlar var. Bu fırsattan yararlanmanızı istedim. 144 Hz VA panel Curved Samsung Monitör 1099 lira...
  6. kullanmıyorumkolaygelsin

Vatan Bilgisayar RX 5600XT ve i5 9600KF uygun fiyat

Bazı OEM parçalar indirime girmiş, ihtiyacı olanların haberi olsun istedim. 5600XT : 2200 TL https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-5600-xt-pulse-gddr6-6gb-192bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti.html 9600KF : 1279 TL...
  7. kullanmıyorumkolaygelsin

Forum ve üyeler ile ilgili görüşlerim ve önerilerim :)

Öncelikle hayırlı olsun. Abdullah Hacıgül'ün incelemelerini severek izlerim. Bir forum açmasını da istiyordum uzun zamandır. Umarım sorunların çözüldüğü, iyi arkadaşlar edinilen, herkes için faydalı bir forum olur. Forum ile ilgili ilk gözlemim biraz yaş ortalaması düşük veya ne istediğini tam...
  8. kullanmıyorumkolaygelsin

Beğeni sayımıza göre puan veya lakap alacak mıyız?

Diğer forumlarda bu olayı beğeniyordum. Bu forumda şimdilik göremedim. İlerleyen zamanlarda bu özellik de eklenirse sevinirim.
Geri