Arama sonuçları: *

• Users: Gakava
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gakava

Rival 3 wireless vs Logitech G305 wireless

3 gün önce kargodan G305 mousem geldi memnun gibiyim alışma sürecindeyim çok kullanma fırsatı bulamadım, bugün Abdullah abinin yeni videosunda Rival 3 indirimini gördüm aklım çelişti sizce ne yapmalıyım G305 e devam mı etmeliyim yoksa bunu satıp onu mu alayım sensörler konusunda pek bilgim yok...
  2. Gakava

Eli küçük olanlar için mouse önerisi

Şu an kullandığım mouse rampage in sgm-x7( herkesin eline mutlaka deymiştir) Sol tık ı kırıldığında değiştiricem bu mouse bana büyük geliyordu. Bildiğiniz kaliteli, fiyatı da çok olmayan mouse bar mıdır
  3. Gakava

Performans düşüklüğü

Pc özellikleri Gt 720m 8 gb ddr3 1600 mhz İ7 3. Nesil 1tb sshd Valorant'ta 30 40 fps alıyorum eb düşük ayarlar ve çözünürkle cs de 20 fps bile alamıyorum şu an için Arkadaşımın bilgisayarı benimkinden daha düşük Özellikleri Gt 630m 8 gb ddr3 1600 mhz İ5 3. Nesil Ama o...
  4. Gakava

Kaliteli Termal macun önerileri

Bildiğiniz kaliteli fiyatı da çok olmayan Termal macun var mıdır?
  5. Gakava

Fiyat performans PSU

650w psu almayı düşünüyorum alacağım bilgisayarda 400w var Önerdiğini kaliteli fiyat performans psu var mı
  6. Gakava

2. El Temiz bir pc buldum sizce alayım mı?

Arkadaşlar çok anlamadığım için size danışayım dedim tanıdığım kendi pc sini satıyor ben de almayı düşünüyorum Sistem özellikleri şöyle: 8gb ram ddr4 3200 mhz (16 gb yaparım dert değil) Amd ryzen 3200g Msi A320m pro vd-s Msi gtx 1050 ti gaming x 4gb 1 tb harddisk(bende ekstradan ssd var)...
Geri