Arama sonuçları: *

• Users: fairylakes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yeterli sistemde hoi 4 kasma sorunu.

Arkadaşlar şuan sahip olduğum pc ile gta5,r6 gibi oyunları full ayarlarda oynayabiliyorum fakat hoi 4 bende kasma yapıyor bunun sebebi nedir?Zamanı 5x hızlandırdığım zaman oyunun henüz başı veya sonu olması farketmiyor direk kasmaya başlıyor + olarak bu kasma grafikler maximumdayken ve grafikler...
  2. F

da-3 sistem hoi 4 kasma sorunu.

Arkadaşlar yaklaşık 1-2 ay önce da-3 sistem almıştım.Gta 5 oyununda kasma ile karşılaşmıştım fakat bunu bir şekilde çözmeyi başardım ama malesef gta 5den sonra komik gelebilir ama hoi 4 oyununda da kasma sorunu yaşıyorum.Normalde oyun ekran kartından daha çok işlemciye yük bindiren bir oyun ve...
  3. F

Kasadan ani ses yükselmesi.

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce DA-3 sistem aldım fakat oyun oynarken kasadan 2-3 saniyeliğine bir ses yükseliyor.Hatta bu yükselen ses masamı bile titretiyor.Sesin ekran kartından mı işlemciden mi geldiğini çözemedim fakat dediğim gibi 1-2 saniyeliğine ses yükseliyor ve sonra geri normale...
  4. F

DA-3 Sistem gta 5 fps sorunu.

Arkadaşlar sistemi aldım ve oyuna girdim.Girdiğim zaman oyun böyle 6-7 saniye bir drop yemeye başladı fps 130 fpsden birden 90a falan düşmeye başladı fakat bu olay dediğim gibi 6-7 saniyede bir gerçekleşiyor.sorun burada bitmedi oyundaki bir ayarı değiştirmek için menüye girdiğim zaman ok...
  5. F

DA 3 sistem başlangıç hatası.

Arkadaşlar DA-3 sistem aldım ve başlangıçta ''Reebot and Select proper Boot sevince or insert Boot nefis selected Boot device and pres a key'' hatası alıyorum nedenini biliyormusunuz? Biraz araştırdım anakartın kablolarının tam yapılmama ihtimali olduğunu öğrendim böyle bir durum varmıdır...
  6. F

DA3 sisteminde windows desteği

Arkadaşlar da3 sistemini aldım ve bilmediğimden soruyorum.da3 sistemi bana geldiğinde windowsun en son sürümü kurulu olarakmı geliyor yoksa onu ayrı bir bilgisayarcıya mı yaptırmam lazım? sadece windows değil bios ayarlarını falan kendiminizmi yapması lazım yoksa içerisinde kurulu bir şekildemi...
  7. F

Öneri 900TL Bütçem var Hyperx cloud 2 alınır mı??

Arkadaşlar 900TL bütçem var ve genellikle fps oyunları oynuyorum.Herkes hyperx cloud 2 öneriyor bir yandan razerin kraken t.e diye bir kulaklığı var gerçekten çok arada kaldım ve sanırım razer t.e nin indirimi bitmek üzere hangisini almalıyım razer mi hyperx mi tecrübelerinizi ve önerilerinizi...
  8. F

Öneri 1000 TL Bütçeli oyun için kulaklık önerisi.

Maximum 1000tl bütçem var ve genellikle fps oyunları oynuyorum.Şuanki kulaklığım nerdeyse bozulmak üzere bu yüzden yeni kulaklık bakıyorum.Baktığım zaman bir yandan hyperx kulaklıkları diğer yandan razer serisi kulaklıklar diğer bir yandan ise artic serisi gözüme çarıpıyor.Önerileriniz neler...
  9. F

Öneri Steelseries Rival 600 alınır mı??

Arkadaşlar stealseries rival 600 almayı planlıyorum fakat bir yandandan razerin mouselerini düşünmüyor değilim sizce hangisi daha iyi olur?Rival 600 yerine başka tavsiyeleriniz varmı?
  10. F

Öneri 800 TL bütçe ile oyuncu koltuğu önerisi

800tl bütçe ile oyuncu koltuğu arıyorum intarnette biraz araştırma yaptım en iyi tercih XFly Vendetta gibi gözüküyor bu bütçeye başka önerisi olan varmı?
  11. F

Öneri Fps oyunları için Asus Tuf Gaming VG24VQmü yoksa AOC 24G2U mi?

Fps oyunları için monitör önerilerini görmek için bir form başlığı açmıştım ve en çok yazılan 2 monitörün arasında kaldım hangisini almalıyım? (fps oyunları için bunlardan başka monitör önerileriniz varsa yazabilirsiniz bütçe 2000TL)
  12. F

Öneri Oyuncu Mouse Önerisi

Para sıkıntısı yok istediğiniz mouseyi önerebilirsiniz sadece çok fazla fps oyunları oynadığım için tepkime süresine dikkat etmenizi istiyorum normalde Steelseries Rival 650 almayı düşünüyorum ama farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
  13. F

Öneri Maximum 1000 TL oyuncu kulaklığı önerisi.

Daha çok rainbow6,csgo,pubg gibi fps oyunları için önerebileceğiniz kulaklık varmı? Artic 5 almayı düşünüyorum daha iyi önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
  14. F

maximum 2000tl monitör önerisi

2000 tl bütçem var ve daha çok csgo,rainbowsix,pubg gibi fps tarzı oyunlar oynuyorum.Bunu dikkate alarak monitör önerir misiniz?.
Geri