Arama sonuçları: *

• Users: QuaiWaT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. QuaiWaT

Çözüldü✓ 100x50 Mouse Pad önerisi lazım

Arkadaşlar kumaşı kaliteli olan 100x50 boyutunda aşırı görselliği olmayan fakat düz renkte olmayan hoş tasarımlı bir mouse pad arıyorum. Speed mi control mü diye sorarsanız %50 control %50 speed arıyorum. Bütçe 1000 tl kadar
  2. QuaiWaT

Mini klima ile ilgili sorular ve satıcılar

Son zamanlarda İnstagram üzerinden mini klima satan bir çok sayfa görüyorum ve hepsi ayni ürünü satıyor aslında. Çok fazla türedikleri için bir şüphe oluşturdu bende ama bir kaç sayfa sonunda bu linkteki sayfanın ürününü almayı düşünüyorum. Sizce daha iyisi var mı aynı fiyata? Amacımda sadece...
  3. QuaiWaT

GIGABYTE AORUS 15P KD BIOS Güncellenmiyor

Merhaba Sevgili DA Forum Üyeleri, Başlıktada belirttiğim gibi ''GIGABYTE AORUS 15P KD'' isimli laptopa sahibim ve laptopun üreticisi olan GIGABYTE'nin sitesindeki son BIOS sürümünü indirip exe dosyasını açıp kurmaya çalıştığımda olmuyor ve hiç bir işlem gerçekleşmeksizin yine klasik windows ön...
  4. QuaiWaT

İnstagram'da haksız yere hesabım kapatıldı ne yapmam gerekiyor?

Merhabalar, başlıktan anlayacağınız üzere haksız yere hesabım kapatıldı ve çıkan ekranda daha itiraz edemeyeceğim yazıyor. Haksız dememin sebebi gerçektende öyle olması. Sevdiğim bir müzik grubu olan Linkin Park'ın profil fotoğrafını ve ismini hesabıma yazmıştım ama ''@'' ile dahil olan kısmına...
  5. QuaiWaT

silindi

Sorunun çözümünü buldum
  6. QuaiWaT

Instagram hesabım askıya alındı nasıl açabilirim?

Instagram hesabım askıya alındı bende itirazda bulundum uygulama üzerinden 24 saat sonra cevap geleceği söylendi 2 haftadır cevap gelmiyor instagramdan nasıl hesabımı açabilirim veya nasıl instagram destek ekibine ulaşabilirim.
  7. QuaiWaT

Spotify hesabıma biri giriyor şifre değişiyorum ve hala giriyor.

Merhabalar, son 3 gündür spotify hesabıma istemsizce girişler oluyor ve alakamın olmadığı playlistler eklenip, şarkılar beğenilip, sanatçılar takip ediliyor ve sürekli o şarkıları dinliyor bunu hesabı kullanmayı bıraktıktan 2-3 saat sonra yapıyor. Girdiğimde farklı bir bilgisayardan müzik...
  8. QuaiWaT

HP Pavilion Laptop Fan Hızı ayarlama

Merhabalar, eski laptopumu tekrar çıkarıp ''Bir bakayım durumlar nasıl'' niyetiyle çıkardım, açtım, ve sıfırlayıp kurulum yaptım. Oyunlara girdiğimde işlemci Turbo açık haliyle 96 dereceyi, kapalı haliyle 75 derecelerde takıldığını gördüm fakat yeni laptopumda turbo fan özelliği vardı ve 6000RPM...
  9. QuaiWaT

İtopya'dan alınmış ürünün garanti işlemleri yapma ve süreç

Mayıs 2022 tarihinde bir laptop almıştım artık içi çok tozlandı temizlenmesi ve bir gözden geçirilmesi -bakım yapılması- gerek gibi. 2 Yıllık garantisi var bunu göndermek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum ve ayriyettende bu sürecin nasıl işleyeceğini, kaç gün süreceğini vs. vs...
  10. QuaiWaT

GTA V Online en iyi F2F Playlist önerileri

Arkadaşlar merhaba öncelikle, GTA V Online da oynanabilecek parkursuz güzel F2F playlist önerileriniz varsa önerir misiniz?
  11. QuaiWaT

SteelSeries Arctis 3 Mikrofondan ses gelmiyor.

SteelSeries Arctis 3 kulaklığın aldım ancak mikrofondan ses gelmiyor. Ne yapmalıyım? 1658173919 @DerratiX
  12. QuaiWaT

Laptop Soğutucu Önerileri

GIGABYTE AORUS 15P KD isimli laptopum var. Havalar ısınmadan önce işlemci çok rahat 65 70 dereceydi şimdi hava 38 dereceyi görünce çok ısınmasa başladı bende soğutucu almaya karar verdim. Kaliteli f/p bir ürün olursa güzel olur ama uçuk fiyatlarda olmasın bir kerelik alacağım. 400tl ye kadar...
  13. QuaiWaT

Mouse sürekli gidip geliyor

Her 30 saniyede yaşadığım bir sorun, HyperX Pulsefire Haste mousesine sahibim bu mouse son 2 haftadır sürekli gidip geliyordu ama sıklıkla değil bugünden itibaren mouse her 30 saniyede bir gidiyor sonra geliyor. Gittiği zaman USB portundan çıkış sesi geliyor sonra USB portuna takış sesi...
  14. QuaiWaT

İşlemci hızı değiştirilebilinir mi?

Aldığım laptopta i7 11800H işlemci var fakat valorant 1080p arasıra 200fps ye düşüyor ama ekran 240hz, bu sorunun işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum işlemcinin boost hızı normalde 4.6GHz ben bunu 4.2GHz yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  15. QuaiWaT

Laptop aldıktan sonra yapılması gerekenler nedir?

Arkadaşlar cumartesi günü İtopya.com'dan ''GIGABYTE AORUS 15P KD'' isimli ürünü sipariş ettim. Bu laptop Windows 10 Home Single Language lisanslı olarak gelecek o yüzden windows kurma ile ilgili bir derdim yok. Ancak laptop geldikten sonra yapılması gereken stres testi, bios ayarları...
  16. QuaiWaT

19000 TL bütçe ile laptop tavsiyeleri

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-intel-core-i7-11370h-16gb-1tb-256gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k100cktx-p-HBCV00000BDM1S?magaza=SAFAKB%C4%B0LG%C4%B0SAYAR33&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&...
  17. QuaiWaT

19000TL Laptop önerisi.

Arkadaşlar genellikle valorant oynayan birisiyim ayrıyetten bazı nedenler sebebiyle laptop alma ihtiyacı duydum ve önerilerinizi almak isterim. Fakat hikayeli oyunda oynayacağım ona göre bir laptop önerebilirseniz güzel olur. Bütçe 19000TL ve ben şöyle bir sistem buldum sizce nasıl...
  18. QuaiWaT

25000TL bütçe ile 2K için sistem toplama

Bir arkadaş var 25000TL ile sistem toplacak ama sadece sistem. 2K da oyun deneyimi için kullanacakmış şimdi ben emin olamadım ve burda konu açmak istedim 2k için yanlış sistem toplamayayim diye.
  19. QuaiWaT

İNCEHESAP GAMİNG GECESİ 3070 Tİ 14600TL!

Merhaba arkadaşlar, incehesap.com da şuan gaming gecesi indirimi var ve güncel olarak en düşük 3070 ti 15.500TL zotac iken asus tuf serisi 3070 ti ve b450mk anakart 14.600TL. Bana kalırsa bununla çok iyi sistem toplanabilir fakat merak ettiğim bir şey var Ryzen 5 5600 ile 3070 Ti darboğaz yapar...
  20. QuaiWaT

GIGABYTE B660 X AX f/p mi?

Merhaba arkadaşlar böyle bir anakart buldum almayacağım ama merak ettiğim için soruyorum. Sizce bu anakart İ5 12400F, İ512600K, İ7 12700K gibi işlemciler için f/p bir ürün mü ? LİNK:https://www.itopya.com/gigabyte-b660-x-ax-ddr4-4400oc-ddr4-soket-1700-m2-hdmi-dp-atx-anakart_u18400
Geri