Arama sonuçları: *

• Users: Skynel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Skynel

Mobilya arkasına beyaz ışık

Dostlar selam IKEA’dan pano almıştım üzerine bir kaç malzeme yerleştirdim ama diyorum ki panonun arkasına doğru ince bir ışık yerleştireyim pano şöyle Renkli bir ışık istemiyorum ekipmanlarımın hepsinden beyaz ışık çıkıyor ekstradan kasamda bile RGB yok düz beyaz ışık nasıl yapabilirim çizgi...
  2. Skynel

PTTAVM'den OUTLET Monitör Alınır mı

https://www.pttavm.com/philips-evnia-27m2n3200s--27-inc-180hz-0-5ms-gsync-hdr10-ips-gaming-monitor-olu-pixel-p-1119893318?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma&utm_id=7145e1cbff8048aab30cadf352b793eb Dostlar yan ekran olarak kullanacağım ölüpiksel ya...
  3. Skynel

Windows 10'dan 11'e geçtim ama inanılmaz derecede yavaş geliyor

Windows 11 Home Single Language kullanıyorum şu anda bilgisayarı açtığım vakit discord ve steam 1 1:30 dakika sonra kendiliğinden açılıyor SSD'e kurulu ve SSD okuma yazma hızlarında bir problem yok
  4. Skynel

Uygun F/P RGB'siz Beyaz Kasa Fanı

Dostlar uygun kasam zaten ışıksız sade bir kasa 6 tane lazım bana 3 tane öne 1 tane egzoz'a 2 tane de sıvı soğutucuya lazım kasanın siyah fanlarını değiştirip beyaz siyah karışık bir sistem yapmak istiyorum beyaz ekran kartı alınca komple siyah sisteme şöyle oldu Böyle bir şey olunca da fırsat...
  5. Skynel

İkinci El Ürün Faturasında Sayın Kısmının Olmaması

Dostlar selam ikinci elden 5070 alacağım ama faturasını sorduğumda bana atılan fatura şu şekilde Faturada sayın kısmı yer almıyor arkadaşa sorduğumda e fatura olduğu işin bu şekildedir diye bir cevap vardi ama bilemedim sizce
  6. Skynel

Palit 5070 24500’e Alınır mı?

Kutu fatura garanti var diyor alacağım arkada 3 gün kullanmış sonrasnda yükseltmek için satışa koymuş ev müsait olmayabilir ama canlı canlı videolu testlerini atarım diyor tarih saat gösterip atmasını rica edeceğim 5000 serisiyle ilgili öyle bir bilgim yok dikkat etmem gereken bir şeyler var mı...
  7. Skynel

En Ucuz 5070 Şu An Hangi Kart?

Dostlar Akakçeden bakabildiğimi biliyorum ama tam olarak tüm sitelerde ki fiyatları göstermiyorlar biliyorsunuz en uygun nereden alabilirim
  8. Skynel

Çin PS5'ini Kullanabilir miyim?

Millet selam çine giden bir arkadaşımın ofisine PS5 siparişi vereceğim ama böyle bir fiyat gördüm açıkçası çokta iyi fiyat ama başlıkta Çin anakarası gibi detaylar yazıyor Hatta burada sürüm kısmı var yani bilemedim bilgisi olan var mı
  9. Skynel

35.000TL’e Laptop Önerisi

Millet selam bu fiyata gaming odaklı soğuk bir Laptop ihtiyacımız var
  10. Skynel

Çinden Playstation 5 Almak

Millet selam bir arkadaşım ofis işleri olduğu için çin'e gidecek onun ofisinin olduğu yere Playstation 5 siparişi verirsem kredi kartım ile buradan Bana kutusunu falan atıp getirse diye düşündüm acaba hangi siteden sipariş verebiliriz böyle bir şeyi çin içerisine teslim olacak şekilde Benim için...
  11. Skynel

SC800 Alınır mı? 1650TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FBGX3VBK/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Dostlar 1650TL'e geliyor alınır mı sizce bu fiyata mouse'um artık orta tekerleği yanlarında ki makro tuşlarına kadar gitmeye başladı çok memnundum ama Endgame Gear XM2we
  12. Skynel

6650XT üzerine 4000 Verilip 3070Ti’a geçilir mi

Dostlar selam genel olarak aslında 6650XT’den memnunum ufak tefek driver sorunlarım var ama genel itibariyle Nvidia istememde bir kaç sebep var İlk olarak Nvidia Broadcastte ki mikrofon gürültü engelleyicisi çok başarılı AMD’de bu pek işe yaramıyor ki NZXT Capsule kullandığım için çevrede ki...
  13. Skynel

Maksimum 1500 Bantlarına Mouse Önerisi

Dostlar aktif olarak Endgame Wear XM2we kullanıyorum ama yanda ki makro tuşları temassızlık yapmaya ve orta tekerleğini tutan içinde ki parçalar kırıldı o yüzden artık hafiften ne kadar idare etse hoşuma gitse de değiştirmeyi düşünüyorum çünkü makro tuşu oyun oynarken kullandığım bir tuş mouse'u...
  14. Skynel

Mobil Oyunlarda ve PC'de Kullanılacak Gamepad

Arkadaşlar genel olarak COD oynanacak mobilde ama arada pc'ede takılır oyun oynanır o yüzden sizden ricam uyumlu fiyat performans 2000TL civarlarına bir gamepad önerir misiniz PS stilinde olursa çok güzel olur
  15. Skynel

Iyzico indirimi nedir?

Dostlar selam şimdi iyzico’u indirip kayıt oldum sanal kart açtım Bu sanal kart’a para yükleyip bir şey satın aldığımda iade mi veriyor belli bir kısmını böyle bir şey mi var bana kısaca anlayabileceğim bir bilgi verir misiniz
  16. Skynel

PDF'ler Word'de artık garip çıkıyor

Dostlar selam gelen mail'de ki PDF'i açıp düzenleyip yazıcıdan çıkartmak ya da geri göndermek mail atmak istiyorum ama açtığım zaman yazılar önizleme kısmında ki gibi gözüküyor garip garip yazılar Bunu çözmek için internete girip PDF'i docx dosyasına çevirtip öyle açtığımda düzeliyor ama bu da...
  17. Skynel

Fiyat Performans Uygun Kamp Sandalyesi

Arkadaşlar 3 kişilik bir aileyiz annem babam ben böyle çok yer kaplamayan olabildiğince uygun fiyat performans bir şey önerir misiniz
  18. Skynel

OBS'de Valorant Siyah Ekran Problemi

Dostlar Oyun yakalamayı seçip Valorant'ı seçtiğimde Eğer bu ayar tikli olursa oyunum çöküyor tikli olmadığı vakit oyunum çökmüyor ama bu seferde siyah ekran problemiyle karşı karşıyayım Sadece bu oyunda oluyor böyle bir durum var COD Minecraft yayınları yaptım ama bunlarda sıkıntı yaşamadım OBS...
  19. Skynel

İkinci El SSD Önerisi

İkinci El SSD alınır mı arkadaşlar öneride bulunabilir misiniz çok pahalı bir şey olmasın 500GB SSD var Valo LoL MC CS yüklü Call of Duty Warzone indiremiyorum 237GB Warzone 230GB bende kalan alan 1TB en azından bir kaç oyun için gereken alan lazım
  20. Skynel

İnceleme Inno3D RTX 5070 İnceleme

Dostlar selam son zamanlarda 25.600TL'e satılan bu kartı satın aldım taktım kullanıyorum ön incelemelerimi sizlere teker teker aktaracağım iyi okumalar CPU Z Verileri: GPU Z Verileri...
Geri