Arama sonuçları: *

• Users: AMD Adam
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AMD Adam

ea fc 24 ve benzeri ea oyunlarında directx error hataları

öncelikle ea fc 24 sonrasında need for speed oyunları olmak üzere hata almaya başladım 600 saat oynadığım ea fc 24 2 gün önce hata vermeye başladı format attım eski driverler yükledim en yenisini yükledim binbir çeşit şey denedim hiçbiri sonuç vermedi çözebilen veya sorunun ne olduğunu bilen...
  2. AMD Adam

Yardım Ryzen master uygulaması requires windowns 10 or greater hatası

windowns 11 kullanıyorum bu hatanın çözümünü bilen var mı işlemci ryzen 5 5600
  3. AMD Adam

Öneri Kule tipi fan önerisi

işlemcimin son zamanlarda 90 dereceyi görmesi üzerine stock fanı çöpe atıyorum f/p bir kule tipi soğutucu arıyorum
  4. AMD Adam

Yardım işlemcim 95 derece görüyor

ryzen 5 5600 kullanıyorum stok soğutucu ile uzun zaman önce undervolt yapıp derecesini 60-65 cıvarına çekmiştim gayet stabildi sonra üstünden aylar geçti bir anda her oyunda 75 80 bugün de 90-95 dayadı termal macunu değiştirdim bir fayda etmedi sorun fan bazlımı yoksa ben mi bir şeyi yanlış...
  5. AMD Adam

Öneri vga monitör için dönüştürücü

vga monitörüm için hdmi dönüştürücü arıyorum bütçe 150-200 tl markalar beni çok arada bıraktı güvenemedim
  6. AMD Adam

Yardım bios update performans yükseltir mi?

sistemimde bazı oyunlarda takılmalar ve fps droplar yaşıyorum bios update sorunu çözer mi veya bilgisayarıma ekstra bir performans sağlar mı en son güncelleme 04.2022 de kalmış anakart asus b550m-k
  7. AMD Adam

oyun esnasında otomatik alt tab atıyor

tek monitör kullanıyorum sorunu bugün valorant oynarken fark ettim arada kendini rasgele aralıklarla alt taba atıyor kaspersky premium kullanıyorum tam taratma yaptım bir sorun algılamadı çözümü nedir ne yapılmalıdır 1702595959 aynı hatayı far cry 6 oynarken de yaşadım fakat masaüstüne...
  8. AMD Adam

Valorant ve cyberpunk da mouse haraketinde piksellenme sorunu

cyberpunkı bitirip kenara koymuş olsam da hala valorant oynuyorum her mouse haraketimde elimdeki silah ve sağ üstteki kill feed kısmı pikselleniyor amd ekran kartı kullanan bir başka arkadaşımdan da bu şikayeti almıştım çözümü var mıdır rx 6700 xt asus dual ryzen 5 5600 16 gb ram
  9. AMD Adam

Yardım Razer kraken 2.el seri numarası yırtık

2.el aldığım kulaklığın 7.1 özelliğini aktif etmek için seri numarasına baktım fakat seri numara kısmı kutunun üstünde hasar görmüş ürünü satan kişinin bir bilgisi yok üstünden de biraz geçti 7.1i aktifleştirmek için ekstra bir şey yapıldığını yeni fark edip denedim böyle bir durumda ne yapmam...
  10. AMD Adam

Öneri Dualshock 4 için bluetooh adaptör önerisi

bir kaç inceleme videosu izledikten sonra çok arada kaldım tp link ub400 ve asus bt400 arasında gidip geliyorum tp linkte geçime var deniyor asusun yorumlarına bakıyorum aynı şekilde cihazın dibinde olmama rağmen geçime yaşadım diyorlar kısaca oynayacağım oyunlar şu şekilde ona göre öneri...
  11. AMD Adam

Yardım Undervolt işleminden sonra sıcaklık düşmemesi

ryzen 5 5600 asus b550m-k ankartım var stok soğutucu kullanıyorum sistemi daha önce undervolt yaptım ilk yaptığımda değerler harikaydı 75-80 cıvarından 60 lara düşmüştü aynı işlemi aynı voltaj değerleriyle tekrardan yaptığımda bu sefer oyunlarda 75-80 cıvarında devam ettiğini gördüm thermal...
  12. AMD Adam

Razer deathadder v2 pro dongle sorunu

dualshock 4 gamepad bir anda oyundayken aygıt arızalı hatası verdi ondan sonra düzeltmeye çalışırken galiba mouse a bir şeyler yaptım tam bilmiyorum bir kaç aygıtı devre dışı yapıp geri aktifleştirdim o sıra mouse sadece kablosu takılı iken çalışmaya başladı dongle a bağladığım zaman tepki...
  13. AMD Adam

Yardım Klavyeme şekerli içecek döküldü ne yapmalıyım

Gamepower saber klavyeme meyveli soda döküldü tuslari cikarip ters çevirip 1 saat bekledim sonrasinda tuşlari takip denedigimde birkaç tuş kendi kafasina gore basiyor nasil düzeltebilirim
  14. AMD Adam

Razer deathadder v2 pro ve deathadder x hyperspeed arasındaki fark nedir

kablosuz mouse a geçmek istiyorum aklımda razer var fakat başlıkta sorduğum gibi bu ikisi arasında ne gibi bir fark var hyperspeed olması neyi ifade ediyor ve başka bir mouse öneriniz var mı bütçe 1.500 TL
  15. AMD Adam

Öneri Razer Seiren Mini Fiyatı Düşer mi?

Stoklara yetişemedim fakat 1 ay içerisinde 3 kere indirime girmiş bir daha girer mi bir bilgisi olan var mı
  16. AMD Adam

yeni sistemden gelen cızırtı sesi

bugün yeni pcyi teslim aldım içerisinde bir ses var şu videodaki en yakın örneği zararlı mıdır ne yapmalıyım çözümü var mı? 1681596354 bu arada ses videoda gördüğünüzden bir tık daha gürültülü geliyor benim sistemimde
  17. AMD Adam

ryzen 5 5600 mpk fan önerisi.

ryzen 5 5600ü serin çalıştırabilecek soğutucu arıyorum fiyat performans bir şey olursa sevinirim
  18. AMD Adam

Yardım galiba RX 6600 ekran kartım psuya ağır geldi

cv550 corsair marka 550wt 80+ bronze bir psum var yeni ekran kartımı taktıktan sonra oyuna girince kasadan bir cızırtı sesi geliyor ekran kartı rx6600 onun dışında normal kullanımda bir ses yok
  19. AMD Adam

Bilgisayardan anlayan biri lazim acill lütfen

Yaşadiklarimi yazmaya elim varmiyor pcden anlayan bir arkadaşla sesli irtibaata gelebilirsem çok iyi olacak ne yapacağim bilmiyorum özelden yazarsanız telefon numarami verebilirim
  20. AMD Adam

Yardım yanlış yapmış olabilir miyim

yeni ekran kartı aldım driverleri sıfırlamadan direkt yenisini taktım açılış sorunlu oldu baya siyah ekran katası filan verdi şu an drivleri kurmayı başardım ama internette tam tersi yazıyor böyle yapmış olmam bir sıkıntı yaşatır mı mesela şu an 2.monitörümün çözünürlülüğünü değiştiremiyorum ne...
Geri