Arama sonuçları: *

1. A

Resident Evil 9 atma sorunu

oynadım bitirdim tekrar grace tps olarak oynamak için açıyım dedim açamıyorum oyunu girince direk kendi kendine atıyor ne hata veriyor nede başka bir şey
  2. A

Yeni başlayan birine anime önerisi

anime izlemeye yeni yeni başladım nier automata oyununu çok severim animesi olduğunu öğrendim izledim ve anime izlemeyi sevdim ondan sonra attack on titan izledim ve çok güzeldi şimdi one punch man izliyorum 1. sezon 6 bölüme geçtim var mı önerebileceğiniz güzel animeler
  3. A

Shadow of tomb raider için yama

virüssüz güzel çalışan bir yama önerebilir misiniz?
  4. A

Witcher 3 online yardım

online modu kurdum oynuyorum ama insanlar el filan sallıyor farklı animasyonlu hareketler yapıyor onu nasıl yapıldığını bulamadım yardım edebilirmisiniz
  5. A

Tainted Grail: The Fall of Avalon Alınır mı

bu oyun için ne diyorsunuz yeni nesil skyrim ve indirime girmiş
  6. A

Star Wars Outlaws almayı düşünüyorum alınır mı

şuan indirimde ve bitmesine 2 saatden az kaldı 16 dolar civarı bir şey oyun hakkında hem olumlu çok yorum hemde olumsuz var bilemedim jedi serisini oynayıp sevmiştim birde filmlerine başlıyacağım yakın zamanda
  7. A

Steam Profilimi Güzelleştirmek İçin Ne Yapabilirim

https://steamcommunity.com/profiles/76561198279943166/ steam profilim şuan böyle sizce güzel mi ve ek olarak ne ekleyebilrim
  8. A

Nier Automata düşük fps sorunu

imzamdaki sistem ile 1440p de oynuyorum yüksek ayarlarda 60 fps göremiyorum bu normal mi dünyaya iniş yaptım açık alanda 60 fps alamıyom
  9. A

Steamden Hangi Oyunu Almalıyım

13 dolar civarı para var steam de aklımda nier automata dead space remake ve hellblade 2 var hellblade 1 almıştım çok önceden oynamadım ama hangisini almamı önerirsiniz en son silent hill 2 remake oynamıştım çok sevmiştim
  10. A

Silent Hill F alınır mı?

arkadaşlar şuan silent hill 2 remake oynuyorum ve 3 4 saatlik bir kısmı kaldı oyuna bayıldım o gerilimi atmosferi bundan dolayı silent hill serisinin diğer oyunu f almayı düşünüyorum ne dersiniz değer mi şuan steamde 22 dolar civarı fiyata sahip indirimde
  11. A

Steamde 30 dolar bütçeye oyun önerisi

https://steamcommunity.com/profiles/76561198279943166/ steam hesabım bu arkadaşlar oyunlar kısmına girip sahip olduğum oyunlara bakabilirsiniz bunlar dışında var mı önerileriniz last of us uncharted cyberpunk rdr gibi oyunlar epic hesabımda var
  12. A

Resident Evil 4 DLC Alınır mı

https://store.steampowered.com/app/2109300/Resident_Evil_4__Separate_Ways/ bu dlc yi almayı düşünüyorum 8 10 saat hikayesi varmış ne diyorsunuz
  13. A

Assasins Creed Shadows alınır mı

ac valhalla mirage odyseyi her birini en az 50 60 saat oynadım ve japonya teması olduğu için ekstra almayı düşünüyorum alınır mı sizce
  14. A

Steam Kış İndirimleri Oyun Önerisi

30 dolarım var şuan steamde hangi oyunu önerirsiniz hikayeli elden ring rdr2 uncharted gow ve gow ragnarok banishers resident evil 2 3 4 ve village days gone star wars fallen order ve survivor witcher oyunları lies of p a plague tale serisi cp 2077 dying ligth 1 ve 2 filan var kütüphanemde...
  15. A

İki Oyun Arasında Kaldım

Kingdom Come 2 ve assasins creed shadows arasında kaldım hangisini alayım sizce kingdom come 1 oynamadım ama epicde var
  16. A

Star Wars Outlaws alınır mı

Star Wars Outlaws bu oyun sizce alınır mı steam de şuan indirimde oynayan deniyen varsa önerirmi
  17. A

İki Oyun Arasında Kaldım Yardım

Silent hill 2 remake ve star wars outlaws sizce hangisini almalıyım steamde ikiside aynı fiyatta şuan
  18. A

1200 TL Mouse önerisi

bu fiyata ne alınabilir steelseries prime kullanıyordum scroolu bozulmaya başladı aşağı kaydırırken bazen yukarı çekiyor steesleries prime gibi büyük var mı mouse alabileceğim
  19. A

Dead Space Remake Almalımıyım ?

steamde 9 dolara inmiş sizce almaya değer bir oyunmu steam hesabımda zaten cs kasalarından 5 dolar birikmiş sizce alıyımmı dead space
  20. A

Faceit Görevler İçin Yardım

10 dolar steam wallet 15k puan ama 500 TL steam key 40k puan ben 15k lık olanı alırsam steam hesabımda kullanabilirmiyim kod çalışırmı
Geri