Arama sonuçları: *

1. A

Nier Automata düşük fps sorunu

imzamdaki sistem ile 1440p de oynuyorum yüksek ayarlarda 60 fps göremiyorum bu normal mi dünyaya iniş yaptım açık alanda 60 fps alamıyom
  2. A

Steamden Hangi Oyunu Almalıyım

13 dolar civarı para var steam de aklımda nier automata dead space remake ve hellblade 2 var hellblade 1 almıştım çok önceden oynamadım ama hangisini almamı önerirsiniz en son silent hill 2 remake oynamıştım çok sevmiştim
  3. A

Silent Hill F alınır mı?

arkadaşlar şuan silent hill 2 remake oynuyorum ve 3 4 saatlik bir kısmı kaldı oyuna bayıldım o gerilimi atmosferi bundan dolayı silent hill serisinin diğer oyunu f almayı düşünüyorum ne dersiniz değer mi şuan steamde 22 dolar civarı fiyata sahip indirimde
  4. A

Steamde 30 dolar bütçeye oyun önerisi

https://steamcommunity.com/profiles/76561198279943166/ steam hesabım bu arkadaşlar oyunlar kısmına girip sahip olduğum oyunlara bakabilirsiniz bunlar dışında var mı önerileriniz last of us uncharted cyberpunk rdr gibi oyunlar epic hesabımda var
  5. A

Resident Evil 4 DLC Alınır mı

https://store.steampowered.com/app/2109300/Resident_Evil_4__Separate_Ways/ bu dlc yi almayı düşünüyorum 8 10 saat hikayesi varmış ne diyorsunuz
  6. A

Assasins Creed Shadows alınır mı

ac valhalla mirage odyseyi her birini en az 50 60 saat oynadım ve japonya teması olduğu için ekstra almayı düşünüyorum alınır mı sizce
  7. A

Steam Kış İndirimleri Oyun Önerisi

30 dolarım var şuan steamde hangi oyunu önerirsiniz hikayeli elden ring rdr2 uncharted gow ve gow ragnarok banishers resident evil 2 3 4 ve village days gone star wars fallen order ve survivor witcher oyunları lies of p a plague tale serisi cp 2077 dying ligth 1 ve 2 filan var kütüphanemde...
  8. A

İki Oyun Arasında Kaldım

Kingdom Come 2 ve assasins creed shadows arasında kaldım hangisini alayım sizce kingdom come 1 oynamadım ama epicde var
  9. A

Star Wars Outlaws alınır mı

Star Wars Outlaws bu oyun sizce alınır mı steam de şuan indirimde oynayan deniyen varsa önerirmi
  10. A

İki Oyun Arasında Kaldım Yardım

Silent hill 2 remake ve star wars outlaws sizce hangisini almalıyım steamde ikiside aynı fiyatta şuan
  11. A

1200 TL Mouse önerisi

bu fiyata ne alınabilir steelseries prime kullanıyordum scroolu bozulmaya başladı aşağı kaydırırken bazen yukarı çekiyor steesleries prime gibi büyük var mı mouse alabileceğim
  12. A

Dead Space Remake Almalımıyım ?

steamde 9 dolara inmiş sizce almaya değer bir oyunmu steam hesabımda zaten cs kasalarından 5 dolar birikmiş sizce alıyımmı dead space
  13. A

Faceit Görevler İçin Yardım

10 dolar steam wallet 15k puan ama 500 TL steam key 40k puan ben 15k lık olanı alırsam steam hesabımda kullanabilirmiyim kod çalışırmı
  14. A

Faceit Premium Alınır mı ?

Normalde valorant oynuyordum ama oyun beni soğutmayı başardı hileler olsun smurfler olsun tekrar cs başlayasım var faceit premium da görev mantığı ile skın almak da mümkün hem hilesiz cs ortamı hemde faceit puanı kasarak cs skini alıp oyun yada başka bir şey için kullanmayı düşünüyorum mantıklı...
  15. A

Silent Hill 2 Alınır mı

Steamde şuan 16.49 dolara satılıyor alınır mı fiyatı uygun geldi sanki bana
  16. A

İstek Listemdeki Hangi Oyunu Almalıyım

birde fc 26 almayı düşünüyorum sizce hangi oyunu almalıyım 1 tanesini alcam
  17. A

From Tarzı Diziler Öneri

Dün From adlı diziyi 3 sezonunuda izledim yeni sezoun 2026 da çıkıcakmış onu bekliyorum o tarz dizi var mı gerilim gizem insanların hayatta kalma çabasını anlatan
  18. A

Hangi Oyunları Almalıyım

hepsi 50 dolar ediyor 50 dolarda oyunlara vermek istemiyorum hangi oyunları önerirsiniz kesin al dediğin re village var onu oynadım
  19. A

1500 2000 TL Klavye önerisi

bu fiyatlara ne alınabilir blue red switch farketmez
  20. A

Steamden Almayı düşündüğüm oyunlar iyi mi

bu oyunları almayı düşünüyorum böyle bir paket yapıyım dedim sizcen alınırlar mı
Geri