Arama sonuçları: *

• Users: Bruh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Orjinal iphone earpods alacağım ama...

ucuza ve düdüklenmeden nerden bulabilirim? not: kulağım sadece bu tarz olan kulaklıkları tutuyor, ucu yuvarlak silikonlu olanları önermeyin.
  2. B

Kulaklık ve Mikrofon için farklı kulaklıklar kullanmak?

Kulaklık mikrofon çoklayıcı ile kulaklığımı bilgisayarıma bağlamaya çalıştım ancak iPhone kulaklığı olduğu için Mic kısmı çalışmadı. Bende evdeki Mic'li Android kulaklığını çoklayıcıya sokup kablonun Mic ucunu kasanın Mic girişine taktım. Kasanın kulaklık girişine kendi iPhone kulaklığımı...
  3. B

Mikrofonlar hakkında bilgiye ihtiyacım var

Bir mikrofon satın almak istiyorum online oyunlarda takım arkadaşlarımla ilrtişim kurabilmek için. Lakin mikrofonlar hakkında hiçbir bilgim yok. Piyasada da 457837898 çeşit mikrofon var. Aradığım özellikler: Ucuz olması Sesimi karşı yeterince düzgün iletmesi Ucuz olması Kablosuz modeller varmı...
  4. B

Öneri 8 yaşındaki laptop vs göz sağlığı

8 yaşında bir laptopum var. Ailem şehir dışında, laptop yanlarında ve annem kardeşimin gözünün uzun süre laptopa bakmaktan dolayı kızardığını iddia ediyor. Bu sorunu sizce nasıl çözebilirim?
  5. B

O.C lanmış ram de sorunlu Cl değeri

F4-2400C15S-8GVR/Gskill Ripjaws V 8gb 2400mhz Cl15 ramim var. 3200mhz e OC yaptım. 15-17-15-15-36 yla kullanıyorum. 1.33 V, 1.35-1.36yla çalışıyor biosta. Soru şu : Resimde memory type da Cl 16 görünüyor bu gariplik niye oluyor?Bunu nasıl çözerim.
Geri