Arama sonuçları: *

1. E

Lenovo laptop scilmiyor

beyler arada yapiyordu amansonradan aciliyordu suan acilmiyor ekran glemiyor isiklqr yaniyor vs ama ekran gelmiyor onceden hoyle oldugunda bi 30dk sonra duzelmisti aka simdi duzelmiyor
  2. E

30- 35k ya laptop önerisi

adobe photoshop ve illistrator uygulamaları yogunlukta kullanılıcak arada oyunda oynanıcak laptopda suan piyasaya çok hakim değilim hangi laptoplar işimi görür uzun sürei kullanabilirim
  3. E

Yakın zamanda sistem toplayacak youtuber?

beyler 30kya falan bi sistem almayı düşünüyorum yakın zamanda çıkarıcak biri var mı biliyor musnuz?
  4. E

Pc mavi ekran yiyip biosa atıyor

beyler ne yapmak gerekiyor böyle bi durumda yardımcı olabilecek var mı?
  5. E

Yeni pc cikartacak. youtuberlar

beyler varmi denk geldiginiz gördüğünüz veyahut @Abdullah Hacıgül 20 k ve altina guxel. bi sistem. toplama plani var mj. aklinda yakin zamanda
  6. E

15-17k ya kadar laptop

oyun vs hic oynanmayacak neredeyse gundelik işleri gorebildcek guzle bi laptop onerir misiniz
  7. E

secure boot aktif olmuyor

beyler secure bootu enable yapitoeum ama aktif olmuyor ne yapmalitim
  8. E

usb görünmüyor windowsu kuramiyorum

nfts görünümünde bicimlendirildi rufustan 2 usbden de denedim olmadi securebootda kapali ne yapmam lazim beyler
  9. E

10k tllik laptop indirimi

dostlar lenovo ideapad 15arh7 24k ya düşmüştü buraya konu açtık inşallah degerlendiren olmuştur eski fiyatjna gerj dönmüş suan en ucuz https://www.n11.com/urun/lenovo-ip-g3-15arh7-82sb00pdtx-r5-7535hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-156-dos-dizustu-bilgisayar-41399661?magaza=dolgunbilisim burada 4050...
  10. E

lenovo ipg13 15arh7 yi aldim

dostlar dun baya arastirdim sizind eoneriinizle aldim fiyat cok iyi gibiydi inşallah jayirli olur
  11. E

25kya kadar laptop onerisi

25k hem üniversitede kullanabileceğim jemde gündelik işlerimi rahatça yapabileceğim hangi laptobu önerirsiniz
  12. E

11.11 indirimlerinde laptop

dostlar 25k ya falan guzel laptop ariyorum unide kullanmak için bana önerdiğiniz laptoplar var mi izleme listesine alayim indirime girerse cokeyim diremt
  13. E

25k laptop onerisi uni icin

beyler hiç hakim değilim piyasaya ne önerirsiniz uni icin oyun olarak sadece valo oynarim en fazla oyun performansı cok onemli degil ama yazilim vs icin işimi rahat gorebilecwj bisey lazim
  14. E

2 gündür yardım alamıyorum harddiskimi bilgisayarım görmüyor

beyler tüm şeylere baktım disk yöneticisi depolamada hepsinde aktifleştirme vs yaptım gözükmüyor ama hdd sentinalde görünüyor ne yapmalıyım biri yardımcı olsun lütfen
  15. E

BİLGİSAYARIM HARDDİSKİ GÖRMÜYOR

1694718065 BEYLER UYGULAMADA BİLE GÖZÜKÜYOR AMA BİLGİSAYARIMDA GÖREMİYORUM NE YAPICAM
  16. E

bilgisayarım hdd mi görmüyor

1694717205 beyler aygıtlarda gözüküyor ancak bu bilgisayar kısmında göremiyorum youtubede izlediğim videodaki gibi isimlendirme vs de yapılamıyor nasıl düzelteceğim
  17. E

yeni monitörü direkt aldım

beyler çok hoşuma gitti valla 4k ya bide ilaç gibi duruyor
  18. E

YARIN Kİ MONİTÖR SİZCE NEY

tahminleriniz ney beyler
  19. E

1tb harddisk önerisi

beyler ne önerirsiniz bilgisayara takıcam
  20. E

bu fotoğrafta ghosting var mı yardımcı olabilecek?

beyler yeni aldım şimdi telefonla çektim foto
Geri