Arama sonuçları: *

• Users: GolDunEll
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

14.000 TL laptop önerisi

14.000e kadar önerilere açığım laptop olacak. Oyun ve iş için önerileri bekliyoruz
  2. G

Yardım Hepsi burada 2. ürün 1 tl hakkında

Ben bu ürünleri beğendim ama yani 2 katı daha ucuza alınmış oluyor.Bunun piyasası bu şekilde mi oluyor? Alınabilir mi ürünler
  3. G

9.Sınıf Kaynak Önerisi

Arkadaşlar selam, Kaynak almaya başlayacağım ufaktan.Orta derecede beni bıktırmayacak şekilde kaynak önerir misiniz? Kimya - Aydın Yayınları aldım Biyoloji, Matematik, Fizik ve diğer sözel dersler için kaynak önerebilirseniz çok mutlu olurum. Fizik ve Matematik için Çap düşünüyorum.
  4. G

Yardım HepsiBurada İndirimleri Var mı ?

Arkadaşlar Hepsi Burada üzerinden birşeyler almayı düşünüyorum. Hala 100₺ üzeri indirimler vs. devam ediyor mu ? Güncel indirimler hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
  5. G

Yardım Ekran kartı bölümünde bir değişiklik var

Arkadaşlar i5 10210U nesil işlemcim bulunuyor.Dxdiag yazıp ekran kartıma bakacağım zaman böyle bir şeyle karşılaştım Ve işlemcinin ekran kartını beslemediğini düşünüyorum.Çok bilgim yok ama bilgisayarda 2 ekran kartı mı var? 1631358943 Yardımcı olacak yok mu
  6. G

Öneri İmilab KW66 Alınır mı ?

Arkadaşlar hepsiburada üzerinden akıllı saat almak istiyorum da Aklımda İmilab KW66 var özellikleri şekli vs. daha iyi olduğu için gözümde. Sizin önerileriniz var mı bundan daha iyi olan? Hepsiburadanın güncel kullanabileceğim kampanyaları nelerdir?
  7. G

imilab kw66 alınır mı ?

Arkadaşlar akıllı saat tarzı bir şey almak istiyorum da.Hepsi buradadan alsam kaça alabilirim en son güncel kampanyaları söyler misiniz? Birde bildiğiniz imilab kw66 tarzı saatler var mı ? imilab kw66 alınır mı?
  8. G

Öneri Ekran kartı önerisi i5 7400

Arkadaşlar selam aşağıda ki sisteme uyacak şekilde bana güzel bir ekran kartı önerir misiniz? i5 7400 8 gb ram Başka ne atmam gerekiyor bilmiyorum.Yardımcı olanlara teşekkürler. Bütçe için tam bir şey aklımda yok 2000 tl civarı olursa sevinirim.
  9. G

25 ₺'ye Dekorasyon / Araç-Gereç Önerisi

Trendyol üzerinde 25₺'lik 4 5 tane kuponum var. Sizce bunlarla masaya, bilgisayara veya herhangi birşeye neler alabilirim? Önerilerinizi bekliyorum (: 1622830013 40 - 50₺ bandında ürünler olabilir.
  10. G

Mega.Nz Premium Yardım

Arkadaşlar Merhaba, Sitesi üzerinde mega.nz üyelikleri şu fiyatta satılıyor Ama internetten biraz baktığımda aylık 30 TL'ye olan bir premum üyelik buldum. Bu acaba hangi paket ne özelliği var o premiumun ...
  11. G

trendyol kuponları verildi mi?

Trendyol kuponlarını aldınız mı ?
  12. G

Yardım Ekran Kartı Önerisi - İ5 7400

Arkadaşlar merhaba Nvidia İ5 7400 İşlemci 8 Gb ram başka parçasını bilmediğim :D bilgisayarıma ekran kartı alacağım. Ekran kartı olarak ne önerirsiniz? Bütçe 1.500 - 2.000 TL olacak. Darboğaz vs. yapar mı onlarıda söylerseniz çok sevinirim 1611343158 ++
  13. G

Masaüstü Wallpaper Tasarımlarınız

Arkadaşlar Herkes Kendi Bilgisayarında Kullandığı Wallpaperi Uygulamalar ile Beraber Atsın. En iyi olan kazansın 😅 BENIM Masaüstüm
  14. G

Geçici Ücretsiz Epic Games | 5. Oyun Tahmini

Arkadaşlar sizce hangi oyunu temsil etmekte?
  15. G

Geçici Ücretsiz Epic Games | 4. Oyun Tahmini

Arkadaşlar önceki oyunda balta tahmini ile the long dark tutmuştu. Sizce 4. oyun ne olacak ?
  16. G

GT 730 | 8 GB RAM | İ5 7400

Arkadaşlar nasıldır diye sormuyorum. 2.El gt 730, 8 gb ram, i5 7400 ne kadar eder?
  17. G

USB Bluetooth Cihazı | Haylou GT1 PRO

Arkadaşlar Haylou GT1 Pro cihazını satın almıştım 2 - 3 ay önce. Bunu bilgisayara bağlayabilmek için bir usb bluetooth 4.0 cihazını aldım. https://www.trendyol.com/brs/usb-bluetooth-dongle-v4-0-mini-v4-0-bluetooth-adaptor-tak-calistir-dual-mode-p-40373034?boutiqueId=495792&merchantId=158586...
  18. G

Oyun Kolu Rampage SG-601 VS SG-R218

Arkadaşlar pc için gamepad alacağım.2 ürün var aklımda.Bütçem max 100 - 110 tl başka fikriniz varsa lütfen yazın. SG-601 https://www.trendyol.com/rampage/snopy-sg-r601-ps3-pc-turuncu-usb-1-8m-gamepad-p-6630644 100 ₺ SG-R218...
  19. G

Yardım RAMPAGE ALPHA X SES GİDİP GELME SORUNU

Arkadaşlar 3 aydır rampage alpha x kullanıcısıyım.Örgülü kulaklık olduğu için kendiliğinden dolanıyor bu yüzden bazı yerler yamulup örgüsü soyuluyor. Ve şuan kumanda kısmının biraz alt kısmındaki kablo kısmına biraz bile dokunsak kulaklığın ışığı mic ışığı ve sesler her şey gidiyor.Sonra tekrar...
  20. G

TRENDYOL! PAYLAŞ KAZAN ETKİNLİĞİ YARDIM

Arkadaşlar 9 - 10 - 11 - 12 Kasım arasında 25 kaydetmeye 25 ₺ cüzdan kuponu şeklinde kampanya yine var. Tek bir koleksiyon yapılıyor.Şuanlık iki sorum olacak. 1 - Şimdi geçen 4 hesaptan yaptığımda 3 ünü tespit edip 1 ine verdiler. Şimdi ben bu etkinlikte intleri değişip 4 hesabıda farklı int...
Geri