Arama sonuçları: *

• Users: Altemur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yeni pc topladım güç tuşuna basınca açılmıyor

ekran kartını taktım güç tuşuna bastım ışıklar yanıyor ama fanlar dönmüyor daha sonra psu dan tık ses geliyor ve pc kapanıyor video atamadığım için twit linki atıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler Link:
  2. A

9800x3d ve 5070 TI lı bu sistem nasıl

Başlıkta da belirttiğim gibi bi uyumsuzluk falan olur mu EKRAN KARTI: https://www.tebilon.com/gigabyte-ge...lss-4-nvidia-ekran-karti/?ref=akakce&v=1.25.4 İŞLEMCİ: https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel ANAKART...
  3. A

Beyaz sistem topluyorum, parçalar arası uyumsuzluk olur mu?

Başlıkta belirttiğim gibi, kardeşim için topluyorum. Bilgisayardan çok anlamıyorum nasıl olmuş?
  4. A

Çözüldü✓ 7800x3d ve 5070 li sistem topladım ama psu ve anakart konusunda emin değilim

Başlıkta da belirttiğim gibi, aşağıdaki gibi bir sistem yaptım. PSU ve anakarttan emin değilim; sıkıntı çıkarırlar mı?
  5. A

Msi pro b650m-b Anakart 7800x3d işlemciyi kaldırır mı

Başlıkta da belirttiğim gibi anakart işlemciyi tam gücünde çalıştırabilir mi şimdiden teşekkürler
  6. A

4070 ryzen 7 7800x3d işlemcili bu sistem nasıl

https://www.incehesap.com/falcon-tavsiye-sistem-fiyati-47260/?hsu=2158005,1071665,2166448,1091841,1071953,27709,2447507 sıvı soğutması ve ekran kartının markası falan nasıl arkadaşlar alınır mı
  7. A

DDR5 32 GB Ram önerisi

Merhaba arkadaşlar, hâlihazırda PC’de 2x8 16 GB RAM var ama yetmiyor. Tek modül 32 GB RAM alıp 40 GB yapmak istiyorum. Diğer RAM ile uyumlu bir RAM önerebilir misiniz? PC Laptop bu arada.
  8. A

Hoparlör ve mikrofonum çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, PC’ye format attıktan sonra hoparlör ve mikrofon çalışmadı. Ses aygıtlarına girdiğimde ‘takılı değil’ diyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  9. A

İşlemcimin oyunlarda kaç watt çektiğini nasıl ölçebilirim

Başlıkta olduğu gibi oyunlarda işlemcinin kaç watt kullandığını nasıl görebilirim msi afterburner göstermiyor
  10. A

Laptop İşlemcimin temel hızı 2.1 ghz gözüküyor

Merhaba arkadaşlar Laptopu yeni aldıMerhaba arkadaşlar Laptopu yeni aldım işlemcinin hızı 2.1 ghz gözüküyor ama normalde 5 ghz diye biliyorum nasıl 5 ghz yapabilirim
  11. A

laptopumun termal macununu değiştirdikten sonra açılmadı

Merhaba arkadaşlar laptopumun termal macununu değiştirdikten sonra açılmadı bulunduğum şehirde asus servisi yok ne yapacağımı bilemiyorum servise nasıl gönderebilirim?
  12. A

Kaliteli termal macun önerir misiniz

Arkadaşlar kaliteli ternal macun önerir misiniz biraz fazla olsun hem masaüstü hem laptop da kullanacağım
  13. A

G sync monutoru AMD ekran kartinda kullanabilir miyim?

Arkadaşlar aşağıdaki monitörü aldım üzerinde g sync yazıyordu amd ekran kartında g sync kullanabilir miyim? https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-25-ls25bg400euxuf-1ms-1240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming-monitor.html
  14. A

TurkNet imzalı sözleşmeyi nereye yükleyeceğim?

Merhaba arkadaşlar az önce türknete abone oldum e devletten onayladıktan sonra önüme imzalı sözleşme diye bir şey geldi şimdi bunu yazdırıp nereye yüklemem gerekiyor
  15. A

Vodafone modemi geri göndermeli miyim

Merhaba arkadaşlar ev interneti hattımı kapatacağım ama modemi gönderip göndermeyeceğimi bilmiyorum müşteri hizmetlerine soracaktım ama 2 gündür ulaşamıyorum faturaya baktığımda taksiti bitmiş olarak gözüküyor tam emin olamadım aranızdan daha önceden hattını kapatmış olanlar yardım edebilir mi...
  16. A

Yardım Evimde fiber var mi yok mu nasil anlarim?

Arkadaşlar fiber hakkında çok fazla bilgim yok biraz internetten baktım binadaki kutular falan önemli şeyler galiba onları aşağıya yükledim anlayan birileri yardım edebilir mi
  17. A

Ana kart revizyonumu nasıl öğrenebilirim?

Arkadaşlar bios sürümümü güncelleyeceğim ama ana kart revizyonumu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?
  18. A

Yardım Ekol kargo takibi yapamıyorum

Arkadaşlar Amazon dan bir ürün aldım ama kargo takibini yapamıyorum aşağıdaki hatayı veriyor nasıl yapıldığını bilen varsa yazabilir mi
  19. A

Amazondan bir şey alacağım ama 2. kısma ne yazmam gerektiğini anlayamadım

Arkadaşlar 2. kısma ne yazmamız gerekiyor
  20. A

ekranı 1080p yapamıyorum

normal oyun oynuyordum birden pc dondu bende kapatıp tekrar açtım açtığımda ekran çözünürlüğü 1024x768 olmuştu tekrar 1080p yapmaya çalıştım ama seçenekler kapalı ne yapmam lazım
Geri