Arama sonuçları: *

• Users: ilkzg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Chiclet klavye önerisi

Merhabalar, monster, msi, macbook gibi bilgisayarlarda kullanılan klavyelere benzer bir klavye arıyorum. Bahsettiğim bilgisayarların klavyeleri ince, parmaklarımın tuşlar üzerinde rahat hareket edebildiği ve basma hissiyatını oldukça güçlü veren klavyeler. Şu anda e-ticaret sitelerinde satılan...
  2. I

DA Sistem 2 Isınma Sorusu

Merhabalar, DA Sistem 2'yi özelleştirerek aldım geçen haftalarda. R5 3600'ün ısınma sorunu için bir de yanında COOLER MASTER Hyper 410R aldım. Montajını da yaptım ancak 3d renderlarda ısı 85-86 Dereceye kadar çıkabiliyor. Normal midir bu ısı? Normalde maks 70-75 civarlarında ancak blender...
  3. I

DA Sistem 2'de Kullanılan Ekran Kartları

DA Sistem 2 satın aldım. Faturada gördüğüm kadarıyla 5600xt'nin fiyatı 2500₺ civarında. Ancak İtopya'nın sitesinde aynı ürün 3200₺'den satılıyor. Birkaç konuda da ekran kartlarının bağlantı aparatlarının ezik-kırık geldiğini okudum. Kartların bir sıkıntısının olma ihtimali var mıdır sizce?
  4. I

İtopya Montajlı Bilgisayar Kargo Süresi

Merhabalar, geçtiğimiz perşembe günü itopya'dan montajlı bir bilgisayar sipariş verdim yaklaşık 8000₺ civarında. Ancak bu hafta perşembe günü iş için şehir dışına çıkacağım. Müşteri hizmetlerini aradığımda 7 iş günü bekleyin diyerek sürekli aynı yanıtı veriyorlar. 7 iş gününden erken eline...
  5. I

Hangi Sistem Daha İyi? (İkisi de 6900₺)

Merhabalar, iki sistem arasında kaldım. Biri Teknobiyotik, diğeri DA-2'nin özelleştirilmişi. Teknobiyotik AMD Ryzen™ 5 3600 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ Sapphire Radeon RX5600 XT PULSE 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı (11296-01-20G) Sandisk SSD...
  6. I

DA SİSTEM 2 İçin Soğutucu Önerisi

Merhabalar, DA Sistem 2 satın alacağım. Genellikle grafik tasarım amacıyla kullanacağım için ısınma ihtimali yüksek. Bu yüzden yanında bir de işlemci soğutucu almak istiyorum. Hangi soğutucuyu önerirsiniz? Ayrıca 2x8 yerine 2x16gb almak daha iyi mi olur sizce photoshop, after effects vb...
  7. I

Grafik Tasarım İçin 7000TL Sistem Önerisi

Merhabalar, monitör hariç 7000TL bütçe ile (+500 600TL olabilir belki) grafik tasarım odaklı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ryzen 7 3800x vb. işlemcili bir sistem toplanabilir mi bu fiyata? Ekran kartı çok da önemli değil. DA Sistem 2'deki işlemciyi 3800x yaptığımda 7400 civarına denk...
Geri