Arama sonuçları: *

• Users: AhmetCOD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Chromun engellediği virüslü dosya sistemime zarar vere bilirmi ?

Merhabalar. Az önce bir film izleme sitesine girmek istedim fakat yanlışlıkla gerçek olmayan bir siteye girmişim ve girdiğim an bir dosya yükledi, chrome da hemen engelledi bu indirmeyi. Şimdi sormak istediğim şu, bu engellenen dosya bilgisayarıma zarar vere bilirmi yoksa chrome engellediği için...
  2. A

RTX 2060 Valorant ani fps düşüşü

Merhaba arkadaşlar. Benim laptop ryzen 7 4800H + RTX 2060 + 16gb ram. yani oyunlari rahatlıkla oynata bilen bir sistem. Son zamanlarda Valorant oynuyodum. En yüksek ayarlarda 250-300+ fps aliyodum. bu gun birden birde fps 150-200 e düştü . bunun sebebi ne ola bilir ?
  3. A

Oyunlarda 144fps sabit aliyorum ama vsync kapali

Ryzen 7 4800H + Rtx 2060 ekran kartlı laptop aldım yeni. Geçenlerde yeni nvidianın yeni driver updateini yaptım. ama olanlar ondan sonra başladı. Çoğu oyunda fpsim 144hz i geçmiyor. Valorant ve minecraftda 144 + fps görüyorum amma diğer oyunlarda sabit 144fps kalmış durumda. vsync hem nvidia...
  4. A

Yardım Amd A10-5745M Apu with HD 8610G. + R7 260M ekran kart sorunu

Merhabalar ilk olarak. Ben 5 yıldır HP Pavilion 15 p113nr kullanıcısıyım. 5 yıldır da bu soruna çözüm bulamıyorum. Pavilion modeli kullanan kullanıcıların hepsinde olan bir sorun. Çünki baya araştırdım ve herkesde bu sorun vardı. ( benim özelliklerde olan laptoplarda). Sorunu şöyle özetleyeyim...
  5. A

Yardım laptop 2 ekran kartı sorunu

Merhabalar arkadaşlar ben 4 yıldır HP 15 p113nr modelini kullanıyom. hiç memnum kaldığmı söyleyemem. her gün yeni bir problemle karşılaşıyorum. en büyük problemim bu laptopta tam 2 tane ekran kartı var. 1. HD8610g Amdenin 2. R7 260m modeli oda amdenin. 1. ekran kartinda 768 vram var ama 2. de...
  6. A

Yardım Cpu m 120 derece

Merhabalar ilk olarak. Benim laptopumda bu sorun uzun süredir var. Cpumu en zayif oyunu bile açaraken 120 derecelere hatta 120+ bile oluyor. Kendi Kendine kapanma olaylarida sık-sık oluyor. Termal macunu olsun, fanı olsun herşeyi tam iyi durumda. Lütfen yardim edim. bir gün elimde patlayacak bu...
  7. A

Rampage KB-R9 Klavye Led değiştirme mümkünmü?

Yeni Rampage KB-R9 klavye aldım. Böyle ucuz klavyelerin sadece 3 ve ya daha az led değiştirme seçenekleri vardır. Asıl sorum böyle sadece 3 tane led seçeneği olan bir klavyeni bir programla yada kodlama ile Razer ve ya başka ünlü klavye markalarının ledleri gibi yapmak mümkünmü?. Lütfen yardım edin!
Geri