Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Öneri 14k ya kadar öğrenci için tablet önerisi

Arkadaşlar öncelikle öğrenci için ders çalışma amaçlı tablet arıyoruz. Yeğene alacağız lakin pek anlamıyorum o biraz araştırmış ama Samsung galaxy s10 lite 8e 256gb modeli bulmuş şuan 14k piyasası var başka öneri olabilecek var mı yoksa bu öğrenci için ideal midir ?
  2. MovesLikeJaggeR

Yardım Eve gelen internet ve odaya gelen internet sıkıntısı hakkında yardım

Arkadaşlar iyi forumlar. Ben mevcut kablonet kullanıcısıyım ve paketimi 500mpbs ye çıkarttım alt yapım 1000e kadar destekliyor. İlk zamanlar farklı odada kullanırken 500mpbs alıyordum lakin sorun burada başlıyor ve ben odaları değiştirdim. Bu arada evim toki binası ve her odada ethernet çıkışı...
  3. MovesLikeJaggeR

Öneri 20k civarı android telefon önerisi

Arkadaşlar 20k civarı android telefon arayışındayım öyle çok oyun oynamak falan niyetim yok.Benim aklımda Poco x7 pro 12gb ram 512 hafıza olan modeli var. Ürün şuan sitesinde 12+512lik modeli indirim ile 22k civarı geliyor.Sizlerin var mı başka önerisi arkadaşlar acaba.
  4. MovesLikeJaggeR

4-5k ya kadar monitor önerisi

Max 5k ya kadar knight online LOL tarzı oyunlar da kullanılacak monitör önerisi arıyoruz illa 5k olmasına gerek yok 3k lik monitör de iş yapar derseniz oda olur yeterki sorun çıkarmasın @İsimbulamajim
  5. MovesLikeJaggeR

30-35k ya kadar tv önerisi

İş yerinden bir arkadaş 35k ya kadar çok çok güzel indirim şunu al 3 e 5 e bakma derseniz 38 40a kadar max çıkabilir tv arıyoruz. Bilindik marka ve kaliteli panel olursa iyi olur. İşin piri arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim @Fantastiktürk @İsimbulamajim
  6. MovesLikeJaggeR

40k sistem veya parça önerisi

Arkadaşlar taksitle olacak şekilde 40 veya 45k max bütçe ile ddr5 sistem arıyoruz en mantıklı f/p dediğiniz bir sistem var mı acaba? Veyahut parça parça da o fiyat bandında neler önerebilirsiniz 7500f tabanlı
  7. MovesLikeJaggeR

40k bandında sistem veya parca önerisi

Arkadaşlar ortalama 40k bütçe var 3 5 fark ederse sıkıntı yok arkadaşa sistem bakıyoruz bu fiyat bandında f/p diyebileceğimiz sistem veya parça parça önerilerinizi alabilir miyim. Sadece kasa olacak şekilde
  8. MovesLikeJaggeR

Öneri 4.5k civari monitor önerisi

Oynanan oyunlar ağırlıkla knight online LOL valorant şeklinde öneriniz ne olabilir arkadaşlar @İsimbulamajim
  9. MovesLikeJaggeR

Gaming gecesinde ki bu sistem alındı nasıl

https://www.incehesap.com/vortex-prime-tavsiye-sistem-fiyati-60388/ Sistem bu 25k ya düşmüştü kuzene aldık arkadaşlar nasıl acaba sistem yoksa iptal etti fiyata bu daha iyi dediğiniz sistem var mı acaba
  10. MovesLikeJaggeR

20-21k bandında ekran kartsız sistem önerisi

Arkadaşlar 20 21k ya kuzene bir bilgisayar bakıyoruz. Taksitle alacağı için ona göre bir kaç parça beğendim ama sizin de şunu değiştir dediğiniz bir parça varsa bu bütçeyi geçmeyecek önerir misiniz acaba. Ekran kartı idarelik 3-4k bandında 2.el alıp daha snradan yükseltme yapılacaktır...
  11. MovesLikeJaggeR

25.000tl ye kadar sistem önerisi

Arkadaşlar 25k ya kadar sistem arıyoruz önerebileceğiniz hazır sistem var mı acaba taksit ile alınacağı için 2.ele bakamıyoruz
  12. MovesLikeJaggeR

Öneri Gpon alt yapısı için wifi güçlendirici önerisi

Arkadaşlar evi taşıdım gpon alt yapısı var kablonet de şuan hala 100mpbs kullanıyorum gpon geçeceğim de wifi 6 kullanılıyor yeni modem kurdular falan ama bazı odalarda çekmiyor. Wifi 6 için nasıl bir öneriniz olabilir acaba en f/p olarak ne önerebilirsiniz acaba
  13. MovesLikeJaggeR

Öneri Beyaz wireless kulaklık önerisi

Arkadaşlar SS 7+ vardı sattım bir müddet sonra kafa yapısından dolayı ağrı yapıyor diye. Var mı şöyle gerçekten kaliteli bir kulaklık önerebilecek birisi beyaz ve kablosuz olacak öncelikle beyaz kasamı sattım lakin 4 5 ay sonra tekrar dizeceğim zaten hali hazırda klavye ve mouse kablosuz beyaz...
  14. MovesLikeJaggeR

Yeni pc topladım ama kasaya güç gelmiyor

Arkadaşlar elimde ekran kartı kalmıştı bende 5600 işlemci falan alıp idarelik kullanmak istiyordum kasayı topladım bağlantıları doğru yaptığımı düşünüyorum ama kasaya güç gelmiyor yardımcı olacak var mı fotoğrafları paylaşıyorum bakıp anlayan yardımcı olur musunuz
  15. MovesLikeJaggeR

Öneri Rtx 4070 Super icin islemci ve kasa psu önerisi

Arkadaşlar gigabyte aero 4070 super ekran kartı var elimde beni 4 5 ay idare edecek bu kartı 1080p de destekleyecek en düşük işlemci ve kasa psu lazım ne önerirsiniz. Bütçe şu diyemiyorum en dip olarak ne olabilir itopya da 14100f 2.5k 12100f 2k fiyat satışı var bunlar besler mi veyahut da amd...
  16. MovesLikeJaggeR

Öneri 6-8k arası beyaz kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar ergonomik olarak en rahat şekilde çok kaba durmayan arkadaşa kulaklık arıyoruz. Beyaz ve kablosuz olması lazım bütçe belirttiğimiz gibi.
  17. MovesLikeJaggeR

Dareu a950 pro 4k şarj olmama sorunu

Arkadaşlar mouse şarjı bitti kabloyu takıp şarj etmeye çalışıyorum ama algılamıyor. Bu yüzden de driver da çalışmıyor nasıl bir çözüm yolu izleyebilirim
  18. MovesLikeJaggeR

Bilgisayarım ne kadar eder acaba ?

Ev değiştireceğim ve daha alalı 5 6ay oldu fanlar 2.el aldım bir tek sizce aşağıda yazacağım sistem ortalama ne kadar eder. İlerleyen zamanlarda bütçeyi düzeltip hyte kasa bir setup düşünüyorum tekrardan. Ekran Kartı:Gigabyte Aero 4070 süper İşlemci:R7 7800x3D Anakart:Asus Rog B650-a Ram:Lexar...
  19. MovesLikeJaggeR

Öneri 10-15k arasi telefon onerisi

Günlük kullanım için max 15k ya kadar telefon arıyoruz illa 15k olmasına da gerek yok 10k 8k ya da f/p dediğimiz telefon önerisi varsa alabilirim arkadaşlar
  20. MovesLikeJaggeR

Öneri 7800x3d ve 4070 super için öneri

Arkadaşlar valorant ve mmorpg ağırlıklı çok nazır hikayeli oyun oynuyorum acaba bana 2k 240hz mi 1080p 360hz mi monitör daha iyi olur en uygun mümkünse beyaz monitör önerebilir misiniz ?
Geri