Arama sonuçları: *

• Users: Tamirci35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tamirci35

4k 144hz monitör tavsiye

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar sistemimde şuan r5 5600 cpu ve 6700xt gpu var güncel monitörüm 144hz fhd bir monitör fakat ekran kartı çoğu oynadığım oyunda çay çorba takılıyo yani fanları bile dönmüyor sıcaklığı yükselmiyor. o yüzden fps den düşsem bile 4k monitör alıp monitörde...
  2. Tamirci35

Öneri 10400f vs 11400f farki

Bu iki islemcinin arasinda cok performans farki gorunmuyor Tek ciddi fark 11400f in b560 anakartla birlikte mhz degeri yuksek ramler kullanildigi zaman ortaya cikiyor. E arkadaslar bu durum 10400f icinde gecerli degil midir hangisini tavsiye edersiniz
  3. Tamirci35

12. Nesil intel islemciler

10. Nesilden beri aklima takilan intelin kendi sayfasindada gosterdigi ama aksinin kanitlandigini gordugum hala kafami karistiran bir durum var Mhz siniri Bu ozellikler 12400f e ait Benim anladigim kadariyla diyor ki Ddr4 ramin varsa 3200 e kadar tamam DDR isen 4800e kadar tamam Ama bakiyorum...
  4. Tamirci35

650w 80+gold moduler psu onerisi

Herkese iyi forumlar dilerim Full moduler 650w bir psu ariyorum ama fiyatlar cok degisken ve bircok marka var Acaba tavsiyesi olanlar yardimci olursa sevinirim Ayni zamanda gold sertifikali olursa cok iyi olur. Butcem 800 lira civari duruma gore asadabilirim.
  5. Tamirci35

400 tl butce mouse onerisi

Oncelikle herkese iyi aksamlar Maksimum 400-450 tl olacak sekilde mouse almak istiyorum asus rog pugio 2 wireless corsair katar pro wireless rival 3 wireless Razer basilisk x wireless begendigim mouselardan birkaci Begendiklerimin hepsi wireless ama kablolu olmasindada herhangi bir sakinca yok...
  6. Tamirci35

m2 ssd sorunu jd512 tomahawk max

Merhaba arkadaşlar jd-512 m2 ssd ile ilgili bir problemim var 1-m2 ssd bios ta görünmüyor gereken bios update i yaptım fakat işe yaramadı 2-aygıt yöneticisinde nvme express denetleyicide uyarı görünüyor. 3-ssd depolamaya dair hiçbir yerde görünmüyor Anakart b450 tomahawk max Benzer sorunu...
  7. Tamirci35

Tavsiye ekran kartı

Öncelikle herkese merhaba sistemimi dizdim fakat mevcut ekran kartımın sistemim için bir miktar düşük kaldığını düşünüyorum. Sizce kalmalı mı yoksa yerine opsiyonel başka bir şey bakmalı mıyım? Kasa şu şekilde: İşlemci: ryzen 5 3600 anakart: b450 tomahawk max ram: team t force vulcan tuf 8x2...
  8. Tamirci35

ryzen 5 3600 için anakart

Öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim Kasa toplamaya başladım fakat anakart konusunda çok kafam karışık,ryzen 5 3600 işlemci almayı düşünüyorum ve atx bir kasa. B450 serisine anlamsızca ısındım ama b450m olsun istemiyorum çünkü anakartın büyük olması soğutma konusunda daha ideal olur diye...
Geri