Arama sonuçları: *

• Users: SRooX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

55k bandında sadece kasa önerisi

merhaba 55 bandında ddr5 am5 bir kasa arıyorum ne öneririrsiniz
  2. S

Öneri 4000tl bandında klavye önerisi

4000 tl bütçem var ağırlıkı cs gibi fps oyunlar oynuyorum önceliğim red switch ama uygun güzel klavye olursa switch önemli değil TAM BOYUT KESİN isteğimdir Şimdiden teşekkürler.
  3. S

Çözüldü✓ 4000-6000 arası ucuz F/p 2. monitör önerisi

Merhaba hocam 2. monitör lazım olabildiğince ucuz bir monitör arıyorum ancak benide kör etsin istemiyorum ne öneririrsiniz şu an lenovo r24s var 24 inc veya bunun 27 liği farklı olarak ne alınabilir.
  4. S

4000-6000 arası ucuz F/p 2. monitör önerisi

Merhaba hocam 2. monitör lazım olabildiğince ucuz bir monitör arıyorum ancak benide kör etsin istemiyorum ne öneririrsiniz şu an aklımda lenovo r24s var 24 inc veya bunun 27 liği farklı olarak ne alınabilir.
  5. S

5000 tl ve altı kablosuz gaming kulaklık önerisi

Merhaba ; 5000 tl ve altında kulaklık arıyorum 1. Kriter kablosuz olması öncesinde cloud 3 kablosuzu kullandım hoşuma gitmedi cloud 2 ye geri döndüm şimdi tekrar kablosuz kulaklık arıyorum öneriniz nedir cloud 2 ile kıyasladığımızda çok sırıtmasın yeter
  6. S

Hyundai i30 2012 gdi style katlanır ayna motoru sürekli çalışıyor

Merhaba , Başlıkta yazdığım gibi sürekli çalışıyor aynayıda çeviremiyor sol ayna park edene kadar sorunu yoktu park ettim ve tuşa bastığımda bir anda sürekli çalışmaya başladı ve bu arabalarda kontağı çeksende aynalar çalışmaya devam ediyor yani kontağı çektiğimdede durmuyor sürekli içerdeki...
  7. S

ŞOFBEN alacağım öneri yaparmısınız

şofben arıyorum 4k bandında önerilerinizi bekliyorum.
  8. S

İp16 ana kamerada çıkan çizgi

Merhaba ip16 kullanıyorum ana kamerada iki siyah çizgi tam kesiştiği yerdede kırmızı bir nokta var ayarı sıfırlama telefon sıfırlama gibi herşeyi yaptım , neden olabilir bu ?
  9. S

Ps5 için projeksiyon öneris

ps5 ile projeksiyon kullanmayı düşünüyorum 5 k bütçede nasıl projeksiyonlar var şimdiden teşekkürler.
  10. S

Logitech değişim ürünü gümrükte kaldı ne yapabilirim

logitech değişim ürünü gümrükte kaldı ne yapabilirim, nasıl kanıtlarım değişim ürünü olduğunu ?
  11. S

Yardım Logitech'ten mouse değişim onayı geldi gümrük çıkar mı?

merhaba , superlight 2 mousem var , bu mousenin son 6 ay garantisi kala mouse 5 tuşu arızalandı bende tr deki dispiritöre yazdım , aradım adamlar benle muhattap bile olmadı bende direkt sitelerindeki ingilizce müşteri hizmetlerine yazdım benden bir video istediler tuşun fiziksel olarak...
  12. S

3000tl çok geçmeden mikrofon önerisi

Merhaba ; 3000 tl bandıda çok geçmeden mic lazım, mikrofondan beklentim;70 cm uzaktan benim sesimi alırsa iyi olur , standı olmasına gerek yok ancak standlara uyarsa iyi olur stand kullanabilirim öncelik sesin iyiliği . ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. <3
  13. S

Kingdom come delivery 2 oyunu sıfırlayıp baştan başlayamıyorum

merhaba ; oyuna baştan başlamak istiyorum ancak önceki save dosyamı açıp duruyor nasıl sıfırlarım ? önceki save dosyalarını sildim ancak işe yaramadı.
  14. S

R5 8400f rtx4060 sistem nasıldır ?

Merhaba https://www.incehesap.com/thunder-max-hazir-sistem-fiyati-76206/?hsu=1822237,2062890,1822243,1822246,1822249,1822507 Bu tarz bir sistem arıyorum , sistemi aldıktan 5-6 ay sonra yükseltmeler yapmak istiyorum onun için anakartı b650 kasayıda msi ın 600w lı kasasına çeviridim 27 k oldu...
  15. S

Çözüldü✓ Am5 platformunda tavsiye sistem

Merhaba am5 platformunda taksit seçeneği olan 25.000 bandında bir sistem arıyorum taksitle beraber 35 k lara kadar çıkabilirim .
  16. S

ORTALAMA BİR KANAL TEDAVİSİ NE KADAR TUTAR ?

Selam kanal tedavisi yaptırmam gerekiyor ortalama ne kadar tutar , adanada yaşıyorum il ve fiyat belirtirseniz sevinirim.
  17. S

NZXT H510 MOD (DIY)

Merhaba dostlar ; NZXT H510 kasam vardı hava akışından rahatsızdım ve böyle bir karara vardım ve bence güzel oldu :) ÖN PANELİ 120X240 MM den biraz daha kısa kestim ve önüne 240x120 mm toz filitresi ekledim ve sonuç ; boşta 11 derece yükte 6 derece fark etti
  18. S

custom kasa yapıyorum toz filitresi önerisi

Merhaba toz filitresi arıyorum baktığım satıcılar hep yurt dışı tr içinde düzgün bir filitre satan biryer varmıdır 50x30 cm olsa yeter mıknatıslı veya mıknatısız fark etmez
  19. S

2500 tl bandında gaming kulaklık

Merhaba , 2500 tl bandında kulaklık arıyorum fps oynuyorum , razer hariç tüm kulaklıklar olur razerin padleri kulağımı çok ağrıtıyor şimdiden teşekkürler.
  20. S

yeni modeme geçtim ve wi fi alanı düştü yardım edermisniz?

Merhaba; TÜRKTELEKOMUN VERDİĞİ ZYXEL MODEMDEN ''TP-LINK ARCHER VX1800V'' Wİ Fİ 6 MODEME GEÇTİM ANCAK Wİ Fİ ALANI DÜŞTÜ ÖNCEDEN ÇEKEN YERLER ŞİMDİ ÇEKMİYOR MODEMİN YERİ AYNI EK BİR AYAR VARMIDIR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Geri