Arama sonuçları: *

• Users: M.Barisk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M.Barisk

Türk Telekom Fiber mi yoksa Türknet Fiber'e mi geçmeliyim ?

Herkese selamlar binamda türktelekom ve türknet fiber altyapısı var şu anda kablonet kullanıyorum ve akşama doğru ping artışları ve internette yavaşlamalar oluyor bu konuda kablonet'e ulaştım fakat yardımcı olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar sorum şu türk telekom fiber iyi midir? ? çok...
  2. M.Barisk

Steam Machine Hakkındaki Düşünceleriniz ?

Bildiğiniz gibi Steam Machine tanıtıldı ve içerisinde barınan işlemci + gpu kombosu fena değil aynı olmasa da steam machine'nin donanımlarına yakın ekran kartı ve cpu ile benchmarklar yapıldı sonuçlar bence fena değil benim düşüncem bu cihaz türkiyeye gelse fiyatı korur mu ? toplama-hazır...
  3. M.Barisk

EXVEGA markalı sandalyelerin kalitesi nasıldır ?

Kullanan varmı ? genelde andromeda ve pandora çoğunluklu olarak satılmış ama ben business pro sipariş verdim genel olarak marka ve kalitesi nasıldır ?
  4. M.Barisk

Ofis koltugu almak istiyorum onerilerinizi paylasabilirmisiniz ?

Merhabalar 1.76 ve 77 kiloyum uzun omurlu bir sandalye bakiyorum aklimda almak istedigim bir urun var yorum/onerilerinizi bekliyorum tesekkurler...
  5. M.Barisk

Çözüldü✓ 7800x3d 15k fiyatını hak ediyor mu ?

şu anda sistemimde ryzen 5 7500f var satıp 7800x3d almak istiyorum sizce değer mi gözle görülür performans artışı olur mu ?
  6. M.Barisk

❌İndirim Bitti! FSP CMT580W White E-ATX 4x120mm 1.727TL Tekrardan Stokta Son 5 Adet

Satın almak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 1.727TL https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFXRCDPW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  7. M.Barisk

İmzamdaki sistemi satmak istesem ne kadar eder ?

İmzamda yazıyor ama burayada yazmak istiyorum ; Ryzen 5 7500F (TRAY) 16+16 32GB PATRIOT VIPER 6000MHZ CL30(Kutu Fatura Garanti Var) MSI MPG B650i Edge Wifi Mini Itx(Kutu Fatura Garanti Var) Asus Dual RTX 4070 SUPER OC (Kutu Fatura Garanti Var) Asus Rog Loki SFX-L 750W 80+ PLATINUM(Kutu Fatura...
  8. M.Barisk

Yardım Linkteki laptop alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum.

25-20k arası laptop bakıyorum arkadaşlar sistem olarak güncel bir şey olsun yeter önerilerinizi bekliyorum...
  9. M.Barisk

Hem Oyun Hemde Müzik İçin Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Aklımda Sennheiser Momentum 4 var şu an Mediamarkt'da 17K oyun(cs2) ve müzik için kullanmayı düşünüyorum bildiğiniz daha iyi veya daha bütçe dostu bir kulaklık varmı önerilerinizi bekliyorum -Bütçem 17K
  10. M.Barisk

Yardım CS2 Warp/Işınlanma ve anlık jitter problemi

Arkadaşlar Selamlar CS2 Çıkış yaptığından beri bu sorunla cebelleşiyorum ve oyunu düzgün oynamama engel oluyor bu sorun duvar arkası düşmana fark ettirmeden bakmak istiyorum sonrada geri siper almak istiyorum (küçük peek atıp düşmanın nerede olduğunu görüp ondan sonra çatışmaya girmek) bunu her...
  11. M.Barisk

TURKCELL PASAJ'DA Asus RT-AX82U V2 Gaming Router 5200TL

Akakcede normal fiyati 7.5k-8k olan router su anda Turkcell pasaj'da 5.200TL saticisida turkcell kendime bir tane aldim...
  12. M.Barisk

Asus RT-AX82U hala alinir mi

Herkese selamlar, Router almak istiyordum performansli ve wireless ozelligi guclu olup aldigim tarifeden cok fazla kayip vermeyen bi cihaz alacagim asagidaki linkte biraktigim urun dikkatimi cekti bazi incelemeler gordum ama hepsi 3-4 yil once cekilmis videolar ve yazismalar guncel olarak...
  13. M.Barisk

RTX 5070 Çıktı aldığım 4070 Super'i iade etsemmi ?

Arkadaşlar selamlar, Daha 2 gün önce Asus Dual RTX 4070 Super ekran kartını satın aldım ve haberlerde Jensen'in 5070'i 550 dolar (30-35k) fiyatında olması bekleniyormuş sizce 4070'i iade edip 5070'i beklesemmi ? 4070 Super 3090 gücünde 4070 Super Daha Ucuz 5070'de 4090 gücünde ve daha ucuz...
  14. M.Barisk

6 intake ve 1 exhaust fan mantıklı olur mu ?

arkadaşlar bu şekilde bir kasa alacağım ve fanlarını bu şekilde yerleştirsem nasıl olur kasa içi airflow iyi midir ? normalde üsttekiler exhaust olarak yerleşitirildiğini sanıyordum ama bu alttaki görsele bakınca üstteki fanların intake olması bana daha mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
  15. M.Barisk

Yardım Hepsiburada iade incelemesi ne demek ?

Arkadaslar Selamlar, Yakin zamanda Hepsiburada uzerinden TRGAMING saticisindan RTX 4070 Super ekran karti aldim ve urun 2.el kullanilmis bir urun geldigi icin iadesini istedim dun sabah iadesi gerceklesti yani ekran karti satici tarafindan teslim alindi fakat bana para iadesi gelmedi ve iade...
  16. M.Barisk

Asus Dual RTX 4070 vs İnno3d 2x ?

Arkadaşlar Asus 700TL fiyat farkı ile daha pahalı hangisinin soğutması daha iyidir ve sessizdir görselleri koyuyorum. ben soğutması iyi ve çift fanlı bir RTX 4070 Super modeli arıyorum, bu 2 marka dışından bildiğiniz ve 30k fiyat bandında ise benimle paylaşırsanız sevinirim. iyi forumlar. Kasam...
  17. M.Barisk

Yardım Buyuk heyecanla Hepsiburada uzerinden aldigim RTX 4070 Super ve magduriyetim

Arkadaslar Selamlar, Hepsiburada uzerinden (TRGAMING) saticisindan Asus Dual RTX 4070 SUPER ekran kartini 27.999TL karsiliginda satin almistim cok buyuk bi heyecan ve mutlulukla satin almistim acele satin aldim saticinin kim ve guvenilir olup olmadigina bakmamistim COK BUYUK bir hata etmisim...
  18. M.Barisk

Yardım TRGaming'den RTX 4070 Super aldım sizce ürün sağlam gelir mi ?

arkadaşlar selamlar, hepsiburada üzerinden https://www.hepsiburada.com/magaza/trgaming yukarıda bıraktığım linkteki satıcıdan bir ekran kartı satın aldım ama keşke satıcıya satın almadan önce baksaymışsım bugün sabah baktım ve aynı kişi olmasa bile bu satıcının çok fazla ismi ve mağazası...
  19. M.Barisk

İnstagramda Belirli Bir Ülkeyi Banlayabiliyormuyuz ?

Arkadaşlar Selamlar. Normalde asla ırkçı biri değilimdir ama iş gerçekten çok zor bir hal almaya başladı benim için, Hindistandan nefret ediyorum hocam akıl ve mide sağlığım için bu lanet ülkeyi nasıl banlayabilirim instagramımdan bi çaresi varmı artık vallahi kusucam paylaştıkları şeyleri...
  20. M.Barisk

Yurtdışında 100$ olan mikrofon hepsiburada'da 9000TL NZXT Capsule Kardiodid

1 hafta olmadı 2000 TL karşılığında almıştım x alışveriş sitelerinde stoklar bitmiş bu satıcıda muhtemelen fırsat bilmiş ama bence çok aşırıya kaçırmış nasıl şikayet edebiliyoruz ...
Geri