Arama sonuçları: *

1. FOXN FOR WİN

Yardım WİN 10 MASAÜSTÜ PC EKRAN PARLAKLIĞI DÜŞTÜ

Arkadaşlar Pc açıkken uyudum sabah bir kalktım parlaklık çok düşük ve böyle kaldı masaüstü olduğ için ayarlayamıyorum programları da denedim olmuyor driver sil yükle de yaptım ddu ile yine olmadı varmı yardım edebilecek.
  2. FOXN FOR WİN

DayZ Gelecek Varmı ?

Beyler karmakrewde oynuyorum 80 saatim falan var orta şekilde falan biliyorum varsa gelecek girelim.
  3. FOXN FOR WİN

Öneri 2100 Tl Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar mikrofonu çok iyi olan bir kulaklık lazım varsa öneriniz alırım.
  4. FOXN FOR WİN

Yardım En iyi mikrofonlu Kulaklıklar Kulak Üstü Kulaklıklar.

Arkadaşlar Acilin'den bana baya net bir mikrofonu olan kulak üstü kulaklık olan bir gaming kulaklık lazım. Bütçem 2000-2500 Tl arası şuanda varsa önerileriniz bekliyorum
  5. FOXN FOR WİN

Rx 6800 Bf 1 Performansı

Arkadaşlar Merhaba Performans Olarak Oyunda 2k Ultrada 87-120 arası veriyor iyi midir? Dx 12 açık deil.
  6. FOXN FOR WİN

Steam'de 60 dolarım var ne alabilirim ?

arkadaşlar Aklımda Rdr 1 var ama bi öneriniz varmı zatgen çoğu oyun var ve varken bişey alasımda da var ama kararsızım varsa öneriniz önerir misiniz ? https://steamcommunity.com/id/ProjectFoxn/
  7. FOXN FOR WİN

Şuanda Ne dinliyorsunuz ?

Ben bunu dinliyorum : eskiler iyidir :D
  8. FOXN FOR WİN

İzmirde Motor Kullanan Varsa Bakabilir mi ?

Arkadaşlar Merhaba İzmirdeyim Bayadır Motorlarla da ilgelniyorum Aklımda Uygun Fiyattan Sr250 almak var ama Bana yardımcı olacak bi arkadaş da lazım öğretici olarak Varsa aranızda biri ücreti karşılığında Ban yardımcı olabilir mi ? Şöyle 2 3 hafta bi alışayım da 7 yıllık bi bisiklet deneyimim...
  9. FOXN FOR WİN

Discord Yasaklanıyor ?

Arkadaşlar Merhaba bir kaç arakdaşımdan duyduğuma göre saat 6 da discord tr de yasakalnıyormuş hayırdır noluyoruz varmı haberi olan ?
  10. FOXN FOR WİN

Lise Son 2 Tane Sorumluluk var ne yapmalıyım ?

Arkadaşalr Lise sonum ve 2 hafta falan kaldı bide 10 ve 11. sınıftan kalan edebiyat sorumlum var 2 tane staja da gidiyorum bu hafta izin almıştım başka bir şey için önümüzdeki haftayada sorumluluk var üst üste 2 kez izin almak istemiyorum ayıp olur diye sizce ne yapmalıyım bide sorumluluktan...
  11. FOXN FOR WİN

Tam tamına 30 günde sınıfta kalınır mı ?

Arkadaşlar Merhaba 12.sınıfım 20 Özürlü 10 Gün Nromal Devamsızlık var Tam 30 gün yapıyor Hocaya sorduğumda 30.5 de kalırsın dikkat et dedi ama emin olamıyorum varm ıbi haberiniz ?
  12. FOXN FOR WİN

Kick'den Sonra Twitch de Yasaklandı !

Arkadaşlar Son habere Göre Twitch Milli Piyango İdaresi Tarafından Kapatılmış Bu konuda Ne düşünüyorsunuz ? ülke iyice afgan yönetimi gibi olmaya başladı.
  13. FOXN FOR WİN

Öneri iyi F/P islemci Önerisi Acil !

Arkadaslar Merhaba Su anda isteyim ve benden iyi fiyat performans bir termal macun bakmam istendi bana yardimci olur musunuz ?
  14. FOXN FOR WİN

Öneri Poco F5 V.S Samsung S21 FE Hangisi Alınır ?

Arkadaşlar 2 si arasında kaldım 19000 tl bütçem var sizce hangisi ?
  15. FOXN FOR WİN

6000 tl Part Time Mcdonald'da Çalışınır mı ?

Arkadaşlar 3 haftadır çalışıyorum bu ay yarım ay çalıştığım için 2500 tarzı bişey alacağım ama PArt Time Haftada 30 Saat Sattliği 50 Tl Sizce Mcdonaldda çalışnılır mı haftada 3 gün de tatili var free yemek vesaire ?
  16. FOXN FOR WİN

Yardım Hearts Of Iron IV Abone Olduktan Sonra Steam Dlc Alamama Sorunu ?

Arkadaşlar 1 aylık abonelik aldım dlc aboneliği şuanda mesela bütün dlcleri 1400 tl ye satın alacağım alamıyorum zaten sende var diyor nasıl çözebilirim yardım edecek var mı ?
  17. FOXN FOR WİN

REPLİKA AYAKKABI ALMAK ?

Arkadaşlar Merhaba Orjinal Ayakkabı Almayı Seven Biriyim Bu Güne Kadar Çakma Ayakkabı almadım 1 2 kere dışında ama bugün bayram için 2 tane ayakkabı alıncaya kadar işte. Nike Blazer High 77 Ve Nike Air Jordan High Alayım Dedim Bir baktım 2 sini alınca 6,500 Tl tutuyor ki okadar parada bende...
  18. FOXN FOR WİN

Yardım LOGİTECH G29 Alınır mı ?

Arkadaşlar Sizce G29+shifter Alıyımmı alırsam oynayacağım oyunlar F1 2022 Asetto Ets 2 Dirt Serisi Nfs Forza 5 Nascar. Veya bunun yerine Ps5 Kol ve ps4 kol mu alayım ? alacağım şeye birşeyler de ekleyebilirsiniz aklınıza gelen işe yarayan
  19. FOXN FOR WİN

Öneri [STEAM] Oyun önerisi ?

https://steamcommunity.com/id/FOXNBEY/ Arkadaşlar Oyun Var Ama sıkılıyorum bunlardan Bana Gizlilik oyunu gibi mesela biryerden kaçma veya bi amaç uğruna gizlice insan öldürüp alma veya kaçma gibi bir oyun lazım veya online çok saran bir oyun varmı önerisi olan ?
  20. FOXN FOR WİN

Sea Of Thieves Gelecek Var mı ?

Arkdaşlar Gelcek olan varmıdır yeni başlayanlar içinde sorun yok öğretebilirim.
Geri