Herkesin kampanyadan yararlanması için link oluşturdum trendyoldan almak istediklerinizi favorileyin buraya paylaşın bizde favorileyelim.
LİNK : https://ty.gl/92m9d443gw
Bu linki favorilemeniz yeterli arkadaşlar. 25 kişiye 25 TL veriyor.
İyi forumlar arkadaşlar aklıma takıldı özellikle abileri dinlemek istiyorum sizce kendimizden küçük birisiyle sevgili olunurmu yoksa kendi yaşıtımızlamı olmak daha iyi ?
(Baştan söylüyorum o paraya masaüstü toplarsın demeyin zaten toplamaya kalksak ekran kartı piyasası çok kötü)
Liseye yeni geçen kuzenim kullanicak GTA 5, Valorant, Forza gibi oyunları oynarım dedi 6500 TL yi GEÇMEYECEK kesinlikle !
Ben başlayayım;
ALMAN LİGİ - Bundesliga: FC BAYERN MÜNİH
İSPANYA LİGİ - LaLiga: FC BARCELONA
İTALYAN LİGİ - Serie A: INTER FC
İNGİLTERE LİGİ - Premier League: Liverpool FC
FRANSA LİGİ - Ligue 1: tabikide PARİS SAİNT GERMAİN
Hepinize selam dostlar bugün kulaklığım geldi çoğu yerde incelemesi az bu yüzden burada yazılı kısa ve öz inceleme yapacağım. Başlamadan önce telefonda iseniz masaüstü sitesine alıp temayı siyah yapmanızı tavsiye ederim aksi takdirde beyaz yazılar gözükmez. [ Fiyatı Ben HEPSİBURADA Üzerinden 200...
Dostlar merhaba kulaklığım bozulmuştu bende baya bir araştırdım sizlere sordum çoğunluk Gamenote HD2016D önerdi ama onda jag girişi olduğu için laptopa uyumlu değildi benim laptop telefon girişli bende tak çalıştır USB almaya karar verdim fikirlerinizi bekliyorum.