Arama sonuçları: *

• Users: Stwos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Stwos

100-250 arası Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

İyi bayramlar gençler bu fiyat arası bluetooth kulak içi kulaklık önerir misiniz? ? kullandığınız ürün fln varsa görüşlerinizi alabilirim.
  2. Stwos

150-200 Tl Arası Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 200 TL geçmeyecek şekilde gaming kulaklık önerir misiniz
  3. Stwos

Trendyol Dayanışma Kampanyası

Herkesin kampanyadan yararlanması için link oluşturdum trendyoldan almak istediklerinizi favorileyin buraya paylaşın bizde favorileyelim. LİNK : https://ty.gl/92m9d443gw Bu linki favorilemeniz yeterli arkadaşlar. 25 kişiye 25 TL veriyor.
  4. Stwos

TürkNet Nasıl bir sağlayıcıdır ?

İyi forumlar arkadaşlar aranızda türknet kullanan varsa bana iyisiyle kötüsüyle anlatabilir mi ?
  5. Stwos

Kendinizden küçük bir kızla evlenilirmi veya sevgili olunurmu ?

İyi forumlar arkadaşlar aklıma takıldı özellikle abileri dinlemek istiyorum sizce kendimizden küçük birisiyle sevgili olunurmu yoksa kendi yaşıtımızlamı olmak daha iyi ?
  6. Stwos

Öneri 110 bin TL Araba Önerisi

Selamun aleyküm arkadaşlar maksimum 110 bin TL lik araba önerisi yaparmısınız ? 1635272270 Sedan olursa iyi olur KM de 200 bin KM geçmesin
  7. Stwos

Çin de satılan ekran kartları

Haber şu: https://www.webtekno.com/cinli-kripto-madenciler-ekran-kartlarini-satmaya-basladi-h112045.html Tepkim:
  8. Stwos

14K Toplama RTX 3060 PC !

15 K civarında alacak arkadaşlar fiyat bence gayet uygun 1625043758 İtopya
  9. Stwos

Robux Nasıl Satın Alınır ?

Gençler güvenilir siteden robux almak istiyorum onerirmisiniz veya önceden aldığınız siteyi
  10. Stwos

100 TL Gamepad önerisi

Gençler 100 TL yi geçmeyecek şekilde PES 13 uyumlu Gamepad onerirmisiniz ? Sağlam şöyle
  11. Stwos

6.5K APU Sistem Tavsiye

Dostlar 6500 TL yi geçmeyecek şekilde [MONİTÖRLÜ] APU sistem toplayabilirmisiniz ?
  12. Stwos

Öneri 6.5K Laptop önerir misiniz? ?

(Baştan söylüyorum o paraya masaüstü toplarsın demeyin zaten toplamaya kalksak ekran kartı piyasası çok kötü) Liseye yeni geçen kuzenim kullanicak GTA 5, Valorant, Forza gibi oyunları oynarım dedi 6500 TL yi GEÇMEYECEK kesinlikle !
  13. Stwos

Oruç tutarken küfür ettim orucum bozulurmu ?

Gençler Valorant oynarken ağzımdan çıkan kötü küfürler orucumu bozar mı ?
  14. Stwos

Benle birlikte Crack The Forest oynayacak olan varmı ?

Dostlar tek başıma korkuyorum ne yalan söyleyeyim benimle birlikte oynamak istiyen varmı ? Discord: Stwos (Mert)#2941
  15. Stwos

Yurtdışında hangi lig ten hangi takımları tutuyorsunuz?

Ben başlayayım; ALMAN LİGİ - Bundesliga: FC BAYERN MÜNİH İSPANYA LİGİ - LaLiga: FC BARCELONA İTALYAN LİGİ - Serie A: INTER FC İNGİLTERE LİGİ - Premier League: Liverpool FC FRANSA LİGİ - Ligue 1: tabikide PARİS SAİNT GERMAİN
  16. Stwos

Bune olum çıldırıyorum yav 🤣🤣

Biraz üzüntü biraz kahkaha
  17. Stwos

Gamepower Jin 7.1 Nasıl Açabilirim ?

Dostlar bunun yazılımını bulamadım nasıl açılıyor veya otomatikmi açılıyor ?
  18. Stwos

İnceleme Gamepower Jin Kulaklık İnceleme !

Hepinize selam dostlar bugün kulaklığım geldi çoğu yerde incelemesi az bu yüzden burada yazılı kısa ve öz inceleme yapacağım. Başlamadan önce telefonda iseniz masaüstü sitesine alıp temayı siyah yapmanızı tavsiye ederim aksi takdirde beyaz yazılar gözükmez. [ Fiyatı Ben HEPSİBURADA Üzerinden 200...
  19. Stwos

Kripto Paralara Vergi Bağlanırsa Ne Olur ?

Dostlar şimdi aklıma geldi bu ekran kartı kıtlığına faydası olurmu herşeyden vergi alıyorlar bundanda alsınlar ? Haklı değilmiyim ?
  20. Stwos

Gamepower Jin Aldım Nasıldır ?

Dostlar merhaba kulaklığım bozulmuştu bende baya bir araştırdım sizlere sordum çoğunluk Gamenote HD2016D önerdi ama onda jag girişi olduğu için laptopa uyumlu değildi benim laptop telefon girişli bende tak çalıştır USB almaya karar verdim fikirlerinizi bekliyorum.
Geri