Arama sonuçları: *

1. trakyalimuhafazakar

AYT Edebiyat Nasıl Çalışılır?

İyi günler. Sözel öğrencisiyim. AYT Edebiyata sıfırdan başladım. Teorik konular şiir bilgisi vs bitti fakat yazar-eser kısmı beni inanılmaz strese sokuyor. Derece yapmış ya da edebiyatı fule yakın yapmış dostlarım bu yazar eseri nasıl halledeceğiz? Altını çizerek soruyorum ve söylüyorum henüz...
  2. trakyalimuhafazakar

Hukuk Öğrencisine 30.000 TL Sistem Önerisi

Oyunla hiç alakamız yok. Sadece hızlı olması tek gayemiz. Illa 30 bin TL olacak diye bir zorunluluk da yok bütçemiz o kadar. Neler önerebilirsiniz?
  3. trakyalimuhafazakar

30.000 TL Laptop Önerisi

Selam, üniversite öğrencisiyim. Mimarlık uygulamalarını sıkıntı olmadan kullanmak istiyorum. MacBook almak istemediğim için Windows tercihim. Nadir oyun oynuyorum. Arkadaşlarımla oynuyorum arada bir. Ne önerirsiniz? Burada yazılanlara gerçekten önem veriyorum ve kesin alacağım arkadaşlar.
  4. trakyalimuhafazakar

Bilgisayarım ve Ekipmanlarım Ne kadar Eder

Merhaba, aşağıya sistemimi ve ekipmanlarını bırakıyorum. Laptop satın almayı düşünüyorum. Bu yüzden detaylı şekilde incelerseniz ve satış fiyat tahmininde bulunursanız çok mutlu olurum. PC CPU: Intel i5-4670 CPU Soğutucu: Snowman M200 RGB Kule Tipi Soğutucu Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX...
  5. trakyalimuhafazakar

Disklerimde kaç GB yer kaldığını görmüyorum.

Merhaba, aşağıdaki ekran görüntüsünde bıraktığım gibi disklerimin kaç GB yeri kaldığını göremiyorum. Yapmam gereken bir ayar mı var? Altında normalde ne kadar yer kaldığı gözükürdü hep.
  6. trakyalimuhafazakar

15-16 bin TL PC toplama

Arkadaşlar bu fiyata ağırlıklı olarak VALORANT oynayabileceğim bir bilgisayar arıyorum. 240 FPS aşağısı düşmesini istemiyorum çünkü monitörüm 240 Hz. Olabilecek en iyi fiyat performans kasa hangisi olur? Çok önemli benim için cidden yardımcı olursanız sevinirim. Sevgiler.
  7. trakyalimuhafazakar

Windows Açılırken Bozulmalar

Merhaba arkadaşlar. Bulunduğum bölgede çok fazla elektrik gidip geliyor ve bu elektriğin gidip gelmesi çoğunlukla benim bilgisayarı açık tuttuğum saatlere denk geliyor. Zaten sık sık PC açıkken gidiyordu, geç açılıyordu vs. fakat geçen hafta elektrik gitti ve PC'yi açtığımda aynen böyle bir...
  8. trakyalimuhafazakar

Service Host Sürekli Disk Kullanıyor

Merhaba arkadaşlar. Aşağıya iki adet fotoğraf bakıyorum. Bilgisayarımda Windows SSD'ye kurulu. Ne zaman ki PC açılsa 1. fotodaki gibi deli gibi disk yiyor. Bir oyundan çıktığımda da bu oluyor. Fakat bazen masaüstünde normal takılırken bile bunu yaşıyorum sürekli disk kullanıyor. Bu da aniden...
  9. trakyalimuhafazakar

1900 TL Monitör Önerisi

Arkadaşlar 1900 TL'ye alabileceğim en iyi monitör nedir? Fiyat araştırması yaptım fakat panellerle aram iyi değil Mümkünse 240 HZ yenileme hızına sahip bir monitör bu fiyata bulabilir miyim?
  10. trakyalimuhafazakar

Logitech UPS Değişim Ürünü "Yetki Belgesi Gerekiyor"

Arkadaşlar kırılan kulaklığım için değişim ürünü yolladı Logitech, kargoya da verildi fakat "yetki belgesi" yollamam gerekiyormuş onlara. Telefonuma geldi yetki belgesi ama bunu nasıl onlara göndereceğim? Gümrükte kaldı böyle ürün. Bu süreci yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
  11. trakyalimuhafazakar

Logitech G432 Kulaklık Seri Numarası Yok?

Arkadaşlar kulaklığımda bazı problemler oluştu. Garantiye yollayacağım fakat seri numarası nerede yazıyor inanın bulamadım. Bu kulaklıkta seri numarası nerede yazar bilen var mı?
  12. trakyalimuhafazakar

Premiere Pro Sesi ve Videoyu Ayrı Ayrı Renderlıyor.

Selamlar,aldığım render sonucunda videoyu sessiz çıkarıyor,masaüstüme de videonun sesini atıyor. Bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? Ayrı ayrı renderlıyor.
  13. trakyalimuhafazakar

GAL Tokenlerimi Nasıl Satacağım?

Dostlar bende chiliz. Net'den aldığım 4 adet GAL token var. Bu GAL tokenler Binance'da listelenince fiyatı artacak diye düşünüyorum. Listelenince Binance'ye yollayacağım fakat chiliz minimum 15 adet gönderebiliyor GAL'ı. Binance'da listelenince oraya geçirmem için 15 adet olması gerek bende ise...
  14. trakyalimuhafazakar

VALORANT hesabımı nasıl satarım?

Selamlar. VALORANT hesabımı satmak istiyorum. Hangi sitelerden ilan verebilirim? Hali hazırda gamesatis,itemsatis gibilerden verdim sizin de öneriniz var mıdır?
  15. trakyalimuhafazakar

Tr Binancedeki Parayı - Binance ye atmak

Arkadaşlar TR Binanceye biraz para yatırdım. Bu parayla TR Binancede alabileceğim coinler çok çok sınırlı o yüzden ben Binancenin kendisine geçmek istiyorum. Fakat paramı oraya nasıl atacağım hiç bilmiyorum. Şöyle yapsam olur mu? Mevcut paramın hepsine Bitcoin'ya da Etheriumm alsam, o aldığım...
  16. trakyalimuhafazakar

IBAN ve isim soy isimden Şikayet edilir mi?

Selamlar, dayımın oğlunu tam 3100 tl dolandırdılar. Kendisi sadece 3100 TL attığı hesabın IBAN no'sunu ve hesap sahibi adı soy adını biliyor. Bununla şikayet edebilir mi? Nereye başvurmalı?
  17. trakyalimuhafazakar

Ziraat Bankası Hesap Kart Açma Ücreti Ne Kadar?

Selamlar. Yarın ziraat bankası hesap kartı çıkaracağım. 18 yaş altıyım. Ailem ile birlikte şubeye gideceğim. Hesap kartı çıkarma ücreti ne kadar?
  18. trakyalimuhafazakar

18 yaş altında birine nasıl para gönderilir?

Selamlar, bana bir tanıdığım para gönderecek. Fakat Papara ve ininalden olmuyor çünkü Papara ve ininal sahibi kişinin adına olması gerekiyor paranın gönderildiği banka kartının. Bu kişi bana nasıl para yollayabilir?
  19. trakyalimuhafazakar

AKBANK-Papara IBAN ile Yatırdım Hesaba Gelmedi.

Merhaba,saat 12:30 da Akbank ATM'sinden daha dün açtığım papara hesabıma "IBAN ile para gönderme" işlemi yaptım. Papara'nın akbank bilgilerini,açıklamaya da papara numaramı yazdım fakat hala geçmedi. Acaba geçmemesi normal mi? Ne zaman geçer tahminen?
  20. trakyalimuhafazakar

ASRock H81 PRO BTC R2.0 + i5 4670 CPU Ne Kadar Eder?

Selamlar,BTC anakartların şu anda değerli olduğunu öğrendim. Sorum şu arkadaşlar; Bende şuan i5 4670 CPU, h81 pro BTC anakart mevcut. Bunları beraber satsam ne kadar eder? GTX 970 ekran kartı kullanıyorum ve mevcut 4670 işlemci ile darboğaz yaşıyorum,karşılığında kazandığım parayla hangi...
Geri