Arama sonuçları: *

• Users: TahaCel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TahaCel

Freelancer iş yapan siteler ?

Beyler ufak bi ödev için freelancer kodlama yapan birine yaptırmamız lazım. Çok büyük bişey değil üni projesi için bu tarz siteler vardı ama isimlerini hatırlamıyorum şuan sizin bildiğiniz veya kullandınız varsa söylebeilirmisiniz
  2. TahaCel

4500Tl ayakkabı önerisi

Beyler maks 4500-5000tl ayakkabı öneririniz varmı
  3. TahaCel

Valorant açılmıyor ?

Beyler son zamanlarda valorantı açamıyorum nasıl açıcam şunu tıklıyorum hiç bişey olmuyo görev yöneticinde riot açılıyo ama oyun yok
  4. TahaCel

Film önerisi ? Sevgili dostlar

Hocam bilimkurgu olur macera aksiyon olur savaşlı olur aşk meşk çok istemem şey tarzıda olur interstellar ne bilim zindan adası inception tarzı felan da olur
  5. TahaCel

Anterman da yaptığım hareketlerim nasıl

Herkes kasın grubu için yaptığım hareketleri paylaşıcam anterman programımda bu hareketleri yapıyorum genelde sizin tavsiyeniz olur mu ekle veya çıkar vesaire felan Sırt lat pulldown seated row machine Straight arm pulldown barbel row-deadlift Biceps incline dumbell curl bicep curl machine...
  6. TahaCel

Supradyn mi proteinocean MULTİVİTAMİN mi ?

https://www.trendyol.com/supradyn/30-film-kapli-tablet-koenzim-q10-multivitamin-ve-mineral-iceren-takviye-edici-gida-p-2485423 https://proteinocean.com/multivitamin beyler sizce hangisini almalıyım tavsiye ettiğiniz bişey var mı
  7. TahaCel

Kyk bursu yatmadı niye?

Beyler bugün yatcakdı niyr yatmamış
  8. TahaCel

1M araba önerisi????

1 -1.2M arası araba ne alınır sizce? Megane bulunursa alınır mı . Sedan olsun istiyorun
  9. TahaCel

Askerlik hakkında tecil

Erteleme sebebinizin devam etmesi şartıyla diyo şuan üni 2 yim son senem bitince alcaklarmı nolcak şubeye mi gitmem lazım okul bitince Otomatik olmuş bu arada
  10. TahaCel

KYK kredisi kartı hakkında ?

Beyler kyk ya başvurduk kredi çıkar muhtemelen devlete gitmiyorum. Şey mevzusu varmış ziraatten kartmı almamış lazımmış bursun yatması için özel bende ziraat kartım var ama şahsi banka kartım normal özel bi kart varmış heralde açıklanınca sonuçlar çıkarsa bu kartı gelcek mi ziratte gidip almam...
  11. TahaCel

Tiktak araç kiralama farklı kişiye ait olursa

Tiktaktan araçı başkasının adına açsak mesela babamın ama arabayı ben kullancam çevirmede yakalansak ceza yermiyim ve tiktak cezayı nasıl anlıyıp yazıyo normalde cezası var başkasının kullanması da tiktak nerden anlıyo da kesiyo çevirmede sorun olunca mı anlıyo
  12. TahaCel

Parfüm önerisi 1.5k ya

Beyler şu zaman kadar hep pahalı parfümler kullandım battık şu sıralar parfümde bitti maks 1.5k Bütçeye parfüm öneriniz var mı şekerli bişey istemiyorum ferah bişey olsun
  13. TahaCel

Kyk burs kredisi başvurusu ?

Beyler bi şey sorucam ilk kez başvurdumda kredi çıkar muhtemelen de şey dicem 9 aylık ödeme veriyor galiba ya hazirana kadar zaten kasımın ortasında felan açıklanıyo galib bilmiyorum aralıkta para yatıyo ilk para ekim ve kasımın parasını toplu mu veriyo bir arkadaş demiştide bilmedimden...
  14. TahaCel

1.5M Araba önerisi??

Şuan 2021 Model peugot 508 var bi tane daha araba alıcaz bütçe 1.5m elektrik felan olmasın sedan veya suv bu fiyata suv olur mu bilmiyorum da sedan iyidir yılları yeni olursa güzel olur. Megane düşündüm ben
  15. TahaCel

Ehliyet çıkarmak için gerekli belgeler ?

Nüfusa gitim ehliyet çıkarcam hangi belgeleri götürmem lazım vesikalık olcak tamam internette birinde adli sicil kaydı diyor birinde yazmıyor arkadaş yeni aldı sadece vesikalık kimlik öğrenci belgesi felan diyo
  16. TahaCel

Üniveesire ders kayıt yapmazsak ne olır

Üniversite 2.senem özelde kaydımı yenilendim ama ders seçme varya eklw felan onu yapmazsam ne olur
  17. TahaCel

Hitman world of assassination (HİTMAN3) türkçe yama

Hitman 3 e türkçe yama indirebileceğim bi yer varmı bildiniz nasıl kurarım
  18. TahaCel

Hitman absoliton türkçe yazılar

Beyler bende şu alttaki konuşma yazıları çıkmıyo oyunda oyun türkçe tamam da bu konuşmalar çıkmıyor nasıl yapcam yama felan mı
  19. TahaCel

Hitman bu hatayı alıyorum yardım

hitman absolution aldım steamedn indirdim bu hatayı alıyorum
  20. TahaCel

Batman arkham knight mi -origins mi

batman arkham knight mi origins mi daha iyi oynanış olarak hangisi seri felanda boşverin iyisini söyleyin oynanışı felan
Geri