Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Bağlantıda periyodik kopma ve yavaşlık

Merhabalar , yaklaşık 3 gün önce internet bağlantım sebepsiz yere koptu. Modemimi kapatıp açmayı denedim ama geri gelmedi. Biraz zaman geçtikten sonra geri geldi , fakat 35 mb. aldığım indirme hızım 7 mb'e düştü ve 1 saat içerisinde tekrar koptu. Ve periyodik olarak hep gelip gitmeye başladı...
  2. T

Yardım İnternet Bağlantım Hep Kopuyor

Evimde bir masaüstü bir de dizüstü bilgisayarım var. Masaüstü olanda kablolu dizüstü olanda kablosuz bağlantı kullanıyorum. Masaüstü bilgisayarımda here 10 saniyede bir (neredeyse) internet kopup geri geliyor. Kablomu kontrol ettim kopukluk vs yok. Yardımcı olabilecek var mı ?
  3. T

Yardım Stabil olmayan internet bağlantısı

Evimde bir masaüstü bir de dizüstü bilgisayarım var. Masaüstü olanda kablolu dizüstü olanda kablosuz bağlantı kullanıyorum. Masaüstü bilgisayarımda here 10 saniyede bir (neredeyse) internet kopup geri geliyor. Kablomu kontrol ettim kopukluk vs yok. Yardımcı olabilecek var mı ?
  4. T

Yardım Disk hatası

Arkadaşlar bilgisayara format atarken windowsu kurmak icin 25 gb bir disk ayırdim ve yanlıs birsey yaptığımdan dolayı sadece bu disk gözüküyor normalde 500 gb depolamam vardı şimdi sadece windows için ayırdığim disk gözüküyor . Yardımcı olabilir misiniz ?
  5. T

Bilgisayarımdan önceki performası alamıyorum

Driverlarımı güncel tutup kasamı temiz tutmama rağmen 8 ay önce topladığım bilgisayarımda Pubg oyununu ilk topladığım zamanlar en yüksek grafikler 1080p de 100 fps aşağısına düşmezdim fakat şimdi düşük ayarlarda ortalama 90 fps alıyorum bunun sebebi ne olabilir? (Sistem parçalarım fotoğraftadır)
Geri