Arama sonuçları: *

• Users: 4HM3T
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 4

Sıfır sistemde Sketchup da ekran kapanma sorunu

Merhabalar öncelikle 1 hafta önce topladığım sistemde ( aşşagıda donanım bilgileri var ) birçok test yapmama ve bu sorun çıkmamasına ragmen sketchup programını kullanırken bir süre sonra ekran kapanıyo ama bilgisayarın gücü kesilmiyo veyahut yeniden başlatmıyo. Bir çok stress testi ve başka...
  2. 4

2000-2500tl wireless maus önerisi

merehaba arkadaşlar kardeşim yüzünden her yıl maus değiştirdiğim için (kabloyu yiyo galiba ben odadan gidince) kablosuz maus almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  3. 4

yazlığa gitmek için seyahat izin belgesi alınabilirmi

Yalovadaki yazlığıma gitmek istiyorum çün kü bi kaç meyve ve sebzele yetişti hem onları toplicam hemde istanbulda evde sıkıntıdan patlıcam en azından ayın 19 una kadar kalmak için izin belgesi alabilirmiyim Alabilirsemde nerden ve nasıl başvurmam lazım
  4. 4

monitör çiziğini tamir edebilirim

monitörümde 4 cm'lik bi çizik var düzeltebilme şansım varmı acaba çok derin bişe değil
  5. 4

15 bin tl laptop önerisi

15 bin tl bütçem var 16 bin e kadar çıkabilirim ekran kartı minimum 2060 gücünde olması lazım 1660 ti da olur ama fiyat ının düşük olması lazım yani 13bin 500 gibi şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler marka monster gibi garantide sorun çıkaran firmalardan istemiyorum
  6. 4

800 TL klavye önerisi

800 TL bandında bir klavye istiyorum red switch olması lazım ses yüzünden Chery olursa çok iyi olur olmasa da farketmez önceki klavyem gxt 890 bozulduğu için yeni klavye alcam basım hisside onun gibi olursa güzel olur fiyatta biraz daha aşabilirim fakat çokda aşamam ben Asus tuf k3 düşünü yorum...
  7. 4

hangi klavye daha iyi

https://www.amazon.com.tr/GK30-TR-Gaming-Ayfinlatma-Baglanti/dp/B07YGMSHVG/ref=sr_1_1?adgrpid=57444057981&dchild=1&gclid=Cj0KCQiA3NX_BRDQARIsALA3fII3m61QqIcv81gsAq05IfW-fdU8EgGHzpGGZVehUj-hQkfnRffiGBsaAnlGEALw_wcB&hvadid=398955085411&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=59773098351234...
  8. 4

300 TL civarı klavye önerisi

şuanda kullanmış olduğum gxt 890 klavyenin tuşları basamaya başladığı için klavye değiştirmek istiyorum 300 tl civarlarında mekanik olursa iyi olur olmasada kaliteli hissi güzel bir klavye önerisi istiyorum kaliteli ve uzun ömür olması benim için yeterli gerekirse 400 tl ye kadar fiyatımı yukarı...
  9. 4

Öneri 14 bin tl ye laptop onerisi

Merhaba ben 14 bin tl ye kadar laptop onerisi istiyorum daha fazlada olabilir ama maksimum 15 bin olsun bide monster casper gibi markalar hakkinda ne dusunuyorsunuz hic pahali laptop almadim bu arada laptop 3d proje tasarim ve normal yapi projeleri icin kullanilcak (tasarımıda bir tık iyi olsa...
Geri