Arama sonuçları: *

• Users: kmjl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

skyjet nitro voltaj değeri

skyjet nitro bisiklerimde 36volt batarya var 2-3 km sürdüm hiçbir problem görmedim sonradan fark ettim voltaj değeri sağıtmış bunun sebebi denir internetten bakıp tüm ayarlarını kontrol ettim video yükleyemedim ama bu değer 100-130 arası sürekli olarak değişiyor
  2. K

Yardım Ram Frekans Arttırma

1 adet 8 gb 3000mhz ramim vardı yanına 8gb 3200 mhz ram aldım ama 2 side 2400 mhz de çalışıyor biosdan yükseltmeye çalışıyorum ama bulamıyorum memory profile kısmında xmp yok 1699013843 .
  3. K

2. Ram önerisi 8gbx2

2 slot anakartta 1 adet Crucial Ballistix 8GB 3000MHz DDR4 CL15 ram var ben bunu 8x2 yapmak istiyorum ama bu rami internette bulamadım bunun yanına ne takarsam sorun çıkartmaz
  4. K

İnno 3d 1650 super Ekran kartı çip arızası

3 sene önce aldığım toplama sistemde 1650 süper ekran kartı mevcuttu 2 gün önce ekranda garip garip çizgiler çıktı ve reset atmaya başladı (fotoğraf mevcut) dün bilgisayarcıya götürecektim ama bu sefer düzgün çalıstı fifa 22 oynadım hiç kasma yoktu anlık drop yoktu bugun tekrar calistirdigimda...
  5. K

Bu normal note 9 mu.

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-9-64-gb-xiaomi-trkiye-garantili-p-HBV00000WG7K5?magaza=ttpazar&url_src=and-product-detail Hepsiburadada boyle bir telefon buldum normal note 9 ile kamera konumlari ayni degil ama note 9 diye satiliyor note 9 suanda 3700 tl iken bu 3200 tl telefonlar aynı...
  6. K

Yeni aldigim bluetooth kulaklık baglanilmiyor

Yeni bir bluetooth kulaklik aldim ben baglanma calisirken ya baglaniyor yazisinda kaliyor yada baglaniyor ama youtubeye girdigimde youtube donuyor ve baglanti kesiliyor ama farkli bir telefon ile yaptigimda bu sorun olmuyor bunun cozumu nedir
  7. K

Zebra TLP 2844 Barkod makinasi arizası

Bu barkod makinasinin üstündeki buton arızalandı o butona basınca boş barkot veriyordu bu komutu bilgisayarda bir uygulama şeklinde yaoabilirmiyiz tıklayınca boş barkod versin?
  8. K

Masaüstü bilgisayarda wifi paylasma

Laptoplarda bağlandığım interneti paylaşabiliyor Sun Windows 10 da fakat masaüstünde yok ben masaüstüne wifiye bağlanmak için antenli aparat alsam ethernet ile gelen interneti wifi şeklinde paylasabilirmiyim benim odaya sadece ethernet kablosu şeklinde internet geliyor wifi çekmiyor
  9. K

.NET Framework 3.5 0x800703F1 Hatası

epic gamesdan control ü indirdim açamaya çalışırken .NET Framework 3.5 yüklememi istiyor ama yükleme ekranı hata veriyor ve oyun açılmıyor.
  10. K

Powerbank PC'yi Çalıştırıyor

Powerbanki PC ye taktım şarj olsun diye 1 saat sonra bilgisayarı kapattım fişini çektim ama ışıkları sönmedi bı baktım powerbank elektrik iletme moduna geçmiş ve PC bin ışıklarını yakıyor bu normalmi çok garip geldi bana
  11. K

2 amper powerbank'a 2.1 amper güneş paneli baglamak

Alacağım güneş paneli 10.5 v 1 A ben bunu regülatör ile 5v ya çektiğim zaman 1.8 2.1 A yapıyor powerbankimi şarj edicem sadece power bankimin arkasında 2A giriş yazıyor bu powerbank'a zarar verirmi 2A bin üstüne çıktığı Akimlarda
  12. K

Vdsl internete adsl modem takmak

Vdsl internet kullanıyorduk vdsl modem bozuldu bende https://www.amazon.com.tr/dp/B00RK5VU5M/ref=cm_sw_r_cp_apap_3Udt9xHdvPMkZ bu modemi aldım bu modem adslymis Türk Telekom internetin 35 mbps bu modem 16 mbps destekler yavaş kullanırsınız vdsl modem alın dedi ama modemde 300mbps desteklediği...
  13. K

Çözüldü✓ Windows ekranında takılıyor ve garip tekli çizgiler cikiyor

Bilgisayar açılırken Windows ekranında kalıyor ve renkli çizgiler çıkıp yeniden baslatiliyor
  14. K

F/P modem önerisi????

35 mbps download alıyorum 5 mbps upload alıyorum geçen yağmur yagdiginda modem gitti bu kes hangi modeme geçmeliyiz eski modem: TP-W9960
  15. K

Bu laptop nasıl sizce

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-5-amd-ryzen-5-4500u-2-3ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-amd-w10.html
  16. K

Psu'ya bağlı kasa fanı var

Psu'ya bağlı kasa fanı var bu sorun çıkarır mı yoksa bunu psudan ayırmak kolay mi?
  17. K

i3 9100f ve i5 9400f arasında neden çok az fark var hatta i3 daha pahalı

https://www.epey.com/islemci/intel-core-i3-9100f.html https://www.epey.com/islemci/intel-core-i5-9400f.html aralarında çok az fark var hatta i3 daha pahalı 2. el fiyatlarıda aynı şekilde yakın aralarındaki fark çok mu az yoksa i3 9100f ü satıp i5 9400 e geçmek mantıklımı
  18. K

Bu bilgisayar ne kadar eder?

Bu bilgisayarın şu anki fiyatı nedir 2020 Kasım'da aldım içinde SSD olarak acaper panther 240gb var
  19. K

Günlük hayat için laptop

Günlük hayat için kullanicagim laptop arıyorum aklımda Lenovo Ideapad S145-15API Var nasıl bir laptoptur.
  20. K

xiaomi mi note 9 pro vs xiaomi mi note 10 lite mı

xiaomi mi note 9 pro vs xiaomi mi note 10 lite mı 1618912394 oyun çok nadir oynuyorum benim için önemli olan batarya ve kamera
Geri