Arama sonuçları: *

• Users: Özgürcan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Özgürcan

Kulaklık önerisi 7000tl

https://www.hepsiburada.com/logitech-g733-black-981-000864-7-1-surround-rgb-mikrofonlu-lightspeed-kablosuz-gaming-oyuncu-kulaklik-p-HBV000019C9NV?magaza=Hepsiburada&bskt=1&ref=akakce&v=1.34.5 bu nasıl kullanan var mı başımı ağrıtsın istemiyorum bide discord mikrofon kalitesi iyi olsun istiyorum.
  2. Özgürcan

MacBook kullanan var mı önerir misiniz

MacBook kullanan varsa önerir mi uzun süredir kullanan ne yaptığını söyleyebilir
  3. Özgürcan

Oyun kurulu diski sıkıştırmak zarar verir mi?

1 2 diskim full oyun kurulu ve ağzına kadar dolu bu diski full sıkıştırsam oyunlara zarar verir mi acaba? 1738960106 bu arada diskler sata ssd
  4. Özgürcan

Telefon sarj istasyonu

Şöyle bir şey kullanan oldu mu cihaza zarar verir mi kullanımı rahat mı. 3ü de var telefon kulaklık saat tek seferde şarj etmek çok mantıklı geliyor. 1500tl alınmaya değe mi
  5. Özgürcan

Apple watch 9 10 se önerisi

apple watch almak istiyorum baktım ama özellikler birbirine çok yakın geliyor se 2 buldum ben bununla müzik ve wp gelen mesajları sesli veya diğer türlü görüp cevaplayabilir miyim teşekkür ederim...
  6. Özgürcan

Tomb raider oynama sıralaması epic games

Epic games zamanında verdiği tomb raider oynamak istiyorum oyun yok pek diye ama bunun sıralaması nedir biliyor musunuz?
  7. Özgürcan

Rtx 4050 laptop tavsiyesi

Arkadaşlar en ucuz 16gb ram rtx 4050 laptop önerebilir misiniz ben bunu buldum soğutma ortalama olsun yeter çok bir şey istemiyorum...
  8. Özgürcan

Oyundayken ekrana işlemci ram bilgileri çıkıyor

1734966775 fareyi sağa kaydığımda çıkıyor özellikle nasıl kapatabilirim bunu bazen rahatsız ediyor
  9. Özgürcan

Tekli oyunculu önerebileceğiniz oyunlar

oynadığınız güzel önerebileceğiniz oyun var mı ? hikayeli olur hikayesiz olur fark etmez çok online oyun aramıyorum iş sonrası kafa dağıtmak için önerelerinizi bekliyorum. Teşekkürler iyi forumlar.
  10. Özgürcan

Diablo 4 güncelleme sonrası dlss kayboldu

güncelleme sonrası oyuna giriyim dedim bi fps düşüklüğü dikkatimi çekti baktım ayarlara dlss kapalı yok. diğer teknolojiler de kaliteyi çok düşüyor ve fps maks 5 7 falan artıyor
  11. Özgürcan

Iphone 15'den iphone 16'ya geçilir mi

Arkadaşlar bende iphone 15 128 var iphone düşünüyorum fakat arada sadece en belirgin özellik işlemci 15 a16 bionic 16 a18 bionic var bunun için değiştirilir mi sizce.
  12. Özgürcan

Xbox 9. nesil vs dualsense ps5 mi

ikisi arasında kaldım fiyatlar neredeyse aynı kullanım yeri pc dualsense için yazılım geldiği söyleniyor kullanım açısından artık sorun yokmuş yani sizce hangisini almalıyım hikayeli oyunlar için düşünüyorum uzun süre kullanımda hangisi daha iyi sonuç verir?
  13. Özgürcan

M2 ssd alacağım fakat tek slot var

arkadaşlar pc hali hazırda 500gb bi m2 ssd var anakarta da tek m2 ssd slot var yeni m2 ssd alacağım fakat diğeri boşa düşecek sata ssd alacayım diyorum ama bilemedim m2 bir tık daha ucuza geliyor alacağım m2...
  14. Özgürcan

Ryzen 5 5600 cpb kapalı olduğunda daha iyi performans veriyor

arkadaşlar stok soğutucu kullandığımdan oyunlarda çok yüksek sıcaklıklara çıktığından (tlou part 1 85 88 derece, dying light 2 stay human 78 80 derece) soğutucu alıp almamak arasında çok arada kaldım ve bir test yaptım. Core performans boost ayarını kapalı moda getirdim sonra oyunlara girip...
  15. Özgürcan

Bios güncellerken garip yazı

Arkadaşlar asus prime a520m k anakartın bios güncelledim yeniden başlarken garip bir yazı çıktı nedir bu y tuşuna bastım pc açıldı ama ne oldu anlamadım
  16. Özgürcan

Hava soğutma tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384787/thermalright-peerless-assassin-120-black-tl-c12b-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/?ref=akakce&v=1.89 https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ bunların arasında çok...
  17. Özgürcan

Diablo IV out of memory

böyle bir hata aldım bu ne raminde bahsediyor 16gb ram var ekran kartında 12gb yetmemiş mi?
  18. Özgürcan

Hikvision 960gb ssd alınır mı (1600₺)

Arkadaşlar depolamam çok düşük m.2 alamıyorum çünkü 1 tane bar o da takılı 500gb 1tb uygun fiyatlı ssd bakıyorum amaç sadece oyun uygulama sistem kurulmıcak eğer büyük sıkıntısı yoksa alacam hatta 2 tane alıp 2tb yapma fikrim var sizce alınır mı?
  19. Özgürcan

Ryzen 5 5600 80 derece (stok fan)

Ryzen 5 5600 stok fanla yüksek derecelere çıkıyor pc de herhangi bir işlem yok güç seçenekleri dengeli anakart a serisi a520m-k overclock veya undervolt yapamıyorum herhangi bir problem olur mu bu bana işlemci zarar görme falan
  20. Özgürcan

Klavye ve fare önerisi 3500tl

3500tl bütçem var bunu aşabilirim onda sorun yok klavye ve fareyi açıkcası bluetooth olsa çok iyi olur ama kablolu olursa yapacak bir şey yok Ekte fotoğraf ki haporlör düşünüyorum kullanan var mı alınır mı?
Geri