Arama sonuçları: *

• Users: ahtr7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

İşlemci değişikliği hakkında

Ryzen5 2600 olan işlemcimi ryzen5 5600x ile değiştirecem. Değiştirdikten sonra ne yapacağım hakkında bilgi sahibi değilim. Bios ayrından biosu güncellemem gerekiyormu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bununla birlikte RAM değişikliği yapacam birde. Şuan kullandıklarım ryzen5 2600 işlemci...
  2. A

csgo siyah ekran sorunu yardım

dün cs go ya gelen güncellemedn sonra oyunda siyah ekran çıkıp donuyor pc. ne yaptıysam düzelmedi . Hiçbirşeyde olmuyor nasıl ki cs go ya giriyorum siyah ekran atıp oyun kapanıyor . çözümü bilen varsa sevnrm.
  3. A

MSİ RX5700 XT GAMİNG X + RAMPAGE 600 WATT 80+BRONZ PSU

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm. Bende msi armor rx 590 ekran kartım vardı . Isı sorunu olunca ve sıkıntı yaratınca garantiye yolladım . Garantide değişim oldu ve bana MSİ rx 5700 xt gaming x yolladılar . Baktığımda minimum 750 watt psu istiyor . fakat bende 600 watt konu başlığında...
  4. A

pc donup kapanıyor.

1 haftadır donup kalıyor ve sonra ya resetlemem yada kendiliğinden kasa çalıştığı halde ekran kapanıyor . ekran kartı ısı değerleri normal . işlemci termal macununu yeniledim normal her şey . 1 hadtadır cs go oynadığımda durmadan reset atıp oyuna giriyorum ve bu durum sıktı iyice. ram teste...
Geri