Arama sonuçları: *

• Users: oğuzhan18
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. oğuzhan18

Zxhn h1601 moderm nasıldır ?

Arkadaşlar altyapımız sorguladığımızda 35 mps en fazla gösteriyor. Biz 24 mps kullanıyoruz. Bize yeni moderm verdiler eskisini istesenizde kullanamazsınız falan demişler babama ileride ve fiber yok sitede bu modermin avantajı ne olcucak bize ve içinden çıkan kabloların hiçbirini takmadım eski...
  2. oğuzhan18

Creatin saçlarımı döktü

Arkadaşlar merhaba 6 ay spora gittim. Kilo vermek için belirli bir aydan sonra kardiyo kestim ağırlık çalıştım. 94 kilodan 85 k. G kadar düştüm ve sonrasında saçlarım çok yıprandı tepe bölgesi açıldı. Ön saçlarım artık sol yukarı doğru şekil almıyor çok az ön tarafta da açılma oldu. Açıkçası çık...
  3. oğuzhan18

Speed test düşük oyun kalitesi

Arkadaşlar oturduğum binada altyapı yok 24 mps kullanıyoruz en yüksek 34 mps gösteriyor. Oyunlarda ping sorunum yok ama FC 25 futbol oyununda oyun akmıyor hafif geçikme var ve bu canımı sıkıyor. Türk Telekom internet kullanıyoruz. Temsilci arayıp durumu söylesek. Uzaktan sinyal göndererek bir...
  4. oğuzhan18

Internetten telefon alınca yapılması gerekenler nedir

arkadaşlar internetten s25 ultra almaya karar verdim. n11 trendyol gibi sitelerde biraz daha fiyatı iyi oluyor. bu sitelerden alınır mı. gelince kontrol etmem gereken şeyler nedir bilgi verirmisiniz.
  5. oğuzhan18

FC 25 geçikme olayı düzeltme şansımız var mı?

Arkadaşlar oyuna güncelleme gelince maalesef oyunum yavaşlıyor ve tepkimeler geç oluyor riv1'den düştüm. Ve can sıkmaya başladı 2 milyon Coins var oyuncu alsam bile bir anlamı kalmıyor. Geçikmeden dolayı. Birkaç ayar yapıp düzeltme şansımız hiç yok mu? Normalde Update gelince düzelirse...
  6. oğuzhan18

30k hazır sistem önerisi

bu bütçe içerisinde hazır sistem önerileri bekliyorum teşekkürler.
  7. oğuzhan18

50bin tl oyuncu leptop önerisi

arkadaşlar arkadaşım oyuncu leptop arayışında bende değerli forum arkadaşlarımıza sorayım dedim bu bütçede önerilerinizi bekliyorum.
  8. oğuzhan18

1 hafta önce gördüğüm rüyam gerçek oldu

arkadaşlar 1 hafta önce uyurken rüya gördüm. aracım park halindeyken kırmızı bir tofaş arabası arka tampona vurma etkisiyle birden yataktan irkilme duyusu ile uyandım ve arabamı kontrol etmeye gittim sorun yoktu. aradan 1 hafta geçtikten sonra bugun tahlihsiz bir şekilde arka tamponuma enteresan...
  9. oğuzhan18

S24 ultra alınır mı ?

arkadaşlar normalde xiaomi14 pro 512 gb düşünüyordum yazılı özelliklerinden dolayı ama yazılımı güncelleme süresi ne durumdadır bilmiyorum. hızlı jarz olmasından dolayı gözüme çarpmıştı. s24 ultra fiyatına göre alınır mı ?
  10. oğuzhan18

Oyuncu monitör önerisi

arkadaşlar arkadaşım için lazım bütçe 8.000 tl 1080p veya 2k varsa olabilir. ips 24 veya 27 inc farketmez.
  11. oğuzhan18

Xiaomi 14t pro 512 GB alınır mı

Arkadaşlar iPhone istemediğim için 45k bütçe var. Gözüme bu telefon çarptı yanında hediyesi de var. Başka sitelerden alırsam 39.500 geliyor sizce alınır mı. Yada başka ne önerirsiniz.
  12. oğuzhan18

Adrenalin 24.12.1 (WHQL Önerilir)

Önemli Noktalar Marvel Rivals Microsoft Flight Simulator 2024 Dragon Age™: The Veilguard Slitterhead Delta Force S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Radeon'da AI Geliştirme Linux için Windows Alt Sistemi (WSL 2) için resmi destek, desteklenen donanıma sahip kullanıcıların Windows...
  13. oğuzhan18

Fc25 oyun çok hantal

Arkadaşlar 144Hz oynuyorum 1 hafta önce oyun çok akıcıydı ama şu aralar oyun çok hantal bende ve yavaş. FPS sabitleme falan açmıyorum zaten yapabileceğimiz bir şeyler var mı?
  14. oğuzhan18

Adrenalin Sürümü 24.10.1 Sürüm Notları (WHQL)

Önemli Noktalar Yeni Oyun Desteği Unknown 9: Awakening Call of Duty®: Black Ops 6 Genişletilmiş HYPR-Tune Desteği HYPR-Tune desteği, HYPR-RX'in AMD FidelityFX™ Super Resolution ve AMD Radeon™ Anti-Lag 2 gibi oyun içi teknolojileri etkinleştirmesine olanak tanır. AMD FidelityFX™ Super...
  15. oğuzhan18

32 gb ram 16 gb gösteriyor

arkadaşlar geçenlerde elektirik kesildi. bilgisayar çalışmadı açılmadı sonra klavye mouse elektirik yoktu ama monitörlerde ışık vardı. sonrasında kasayı açtığımda ekran kartından dolayı ramleri çıkartmadım böyle kasanın içinden 1 tanesini zar zor yarım kaldırdım geri taktım. sonra ekran komple...
  16. oğuzhan18

xiaomi 14t pro nasıldır

arkadaşlar bu telefon gözüme çok çarptı fiyatına göre sizce alınır mı alınırsa internetten alınırsa sorun olur mu ?
  17. oğuzhan18

25k hazır sistem önerisi

Arkadaş için bu fiyata önerebileceğiniz sistem varmıdır.
  18. oğuzhan18

Adrenalin 24.9.1 (WHQL) çıktı

arkadaşlar kullanıpta yorum atarsanız herkes bilgilenmiş olur sizce notlar nasıl ? Önemli Noktalar Yeni Oyun Desteği Donmuşpunk 2 Savaş Tanrısı Ragnarök Warhammer 40.000: Uzay Denizcisi 2 The Sims™ 4 DirectX® 11 Güncellemesi AMD Akışkan Hareket Çerçeveleri (AFMF) 2 AMD HYPR-RX için kare...
  19. oğuzhan18

Kasa çalışıyor ama ekran yok

Arkadaşlar anlık çok hızlı elektrik gitti geldi. Kasa çalışmadı sonra fişleri çektim power bas çek bas çek yaptım. Sonrasında kasa çalışıyor ama montiörlere görüntü gelmiyor. Normal ışıkları yanıyor ama. Klavye mouse ışıkları yanmıyor. Yardımcı olabilecek var mı. Ekran kartı rx6700. R5 7500f...
  20. oğuzhan18

fc25 türkçe dil nasıl yapılır

arkadaşlar bazı arkadaşlarımda türkçe bazı arkadaşlarımda ingilizce oyun içi ayarlardan türkçe ayarı yok. steam ayarlar kısmında türkçe seçili. başka dil seçip tekrar türkçe yapınca olmuyor. yeniden yükledik fayda etmedi. ne yapmak lazım.
Geri