Arama sonuçları: *

1. heissenberg13

Maksimum 8K koltuk önerisi ne olabilir?

Selamlar uzun süre masa başında oturuyorum koltuk ihtiyacım var ergonomik olması bide uzun götürmesi önemli daha düşük iş görecek bir şey olursa da iyi olabilir öneride bulunabilirseniz sevinirim iyi günler.
  2. heissenberg13

Bilgisayarı her açtığımda undervolt ayarlarım sıfırlanıyor

MSİ afterburnerda ayarları yapıyorum sağ üstteki windows logosuna tıkladım windows açılırken çalıştırda dedim ama uygulanmıyor açtığım zaman sıfırlanıyor fast bootuda kapattım bilen varsa yardımcı olabilirse mutlu olurum.
  3. heissenberg13

Leptop ekran kartı rtx 4060 sanki overclocklanmış gibi

Lebtobu servise verdim önceden ekran kartı 90 95 dereceleri rahat görüyordu şimdi bi tık daha düzeltilmiş gibi ama rdr 2 gibi oyunlarda çabuk ısınıyor 75 le başlıyor 10-15 dk geçiyor 83-15dk geçiyor 87-85e sabitleniyor (105wattları çok kez görüyor) bu sefer sanki bu değerlere baktığım zaman msi...
  4. heissenberg13

Acer Nitro 16 güç tuşu çalışmıyor

Rdr 2 oynuyordum directx 12 ye aldım oyunu oyun çöktü tekrar başlatayım dedim yine çöktü lebtobu yeniden başlatayım belki sorun ondandır dedim yeniden başlattım sonra leptobla ilgilenmedim bir ara turbo moda aldı 1-2 saat takıldım başka odada geldiğimde güç tuşuna bastım hiç bir tepki vermedi...
  5. heissenberg13

Acer Nitro 16 sıcaklık değerleri kötü mü?

Arkadaşlar alalı 1.5 ay oldu ama sıcaklık değerleri gözüme hiç hoş gelmiyor sıvı metalli üstelik bir de siz bakar mısınız , değerler nasıl ? İşlemci: Ryzen 7 8845HS Fan 5000 rpm civarı
  6. heissenberg13

Acer Nitro 16 oyun indirirken ısınma sorunu

Epic gamesde oyun indirirken 80 dereceleri görüyor cpu sıcaklığı , arka plana alınca geri normale iniyor leptobda mı bir sıkıntı var yoksa epic gamesin uygulamasında mı sıkıntı var anlayamadım alalı 1 ay oldu lebtobu üzdü açıkcası. İşlemci intel olmamasına rağmen bu sıcaklıkları görüyor ryzen...
  7. heissenberg13

Acer Nitro 16 Sizce alınır mı?

Şuan hepsiburadada 43bin lira bi tık pahalı ama hoşuma gitti özellikleri falan.3-4 gün sonra sipariş etmeyi düşünüyorum sizce biraz daha beklemelimiyim, Sene sonu yaklaşıyor belki indirim olur diye düşünüyorum yada farklı sürümleri çıkar piyasayaya onu alırım 1tb 32gb olan, Şuan için alınabilir...
  8. heissenberg13

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Epicde 923TL.

Alınır mı fiyatına göre nasıl? 1379TL den 923TL ye düşmüş.
  9. heissenberg13

HP Victus 16-S1002NT Leptop alınır mı 51k değer mi?

Fiyatı biraz pahalı 48k idi baktım 51k ya çıkarmışlar.Üni mühendislik için kullanmak istiyorum tavsiye eder misiniz iyi bir ürün mü fiyatını hak ediyor mu? https://www.amazon.com.tr/HP-Victus-16-S1002NT-A05N6EA-RTX4070/dp/B0D7QCLHH7/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 Sizin farklı önerileriniz...
  10. heissenberg13

İpod Nano 8gb Eski 2012 gibi alındı

Elimde eski bir İpod Nano var 5-6 yıl önce çok rahat müzik atabiliyordum.Şu anda ise müzik atacağım zaman ipod bağlantıyı direk kesiyor.İtunes eşzamanlanamıyor diye bir hata veriyor bunun bir çözümü yok mudur?Kabloda mı sıkıntı var diye düşündüm ama bilgisayar görmezdi o zaman hiç ipodu
  11. heissenberg13

Monitörün Çözünürlük düştü

monitörün arka fişini çekip geri takım 1920 den 1600 e düştü yazılımsal kaynaklı sanırsam
  12. heissenberg13

Bilgisayar gg usb yok nasıl format atabilirim yardım lütfen

1 leptop bozuk bi usb bi de telefonum var acil pcye format atmam lazım bilenler lütfen yardımcı olsun
  13. heissenberg13

System halted hatası linux mint

Linux mint i iso olarak fat yapıp flash belleğe yazdırdım fakat sırasıyla şunlar geliyor ve yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  14. heissenberg13

Linux hata alıyorum,sabahtan beri deniyorum

Arkadaşlar nerdeyse 3-4 linux sürümünü denedim ama hepsinde error alıyorum rufusla yaptım flashbellekle hep hata aldım neden bi bilgisi olan varmı
  15. heissenberg13

Monitör siyah pikseller gidip geri geliyor

Monitörde zaten siyah pikseller vardı uzun bir süre ölmüştü sanırım fakat bugün bazı pikseller geri geldi hatta sanki düzeliyor gibi bunun çözümü var mı?
  16. heissenberg13

Linux önerisi ilk deneyim

Arkadaşlar bilgisayarım çok kötü özelliklere sahip nerdeyse 13 yıllık ve youtubeda ki bir videoyu 1080p bile açamıyor.Bu linuxa ilk girişim olacak bilgim sıfır. İşlemci: AMD Athlon(tm) II X2 220 Processor 2.80 ghz Ram: 1920mb Ekran Kartı yok sanırsam Kurmayıda bilmiyorum (usb ile kuramayacağım)...
  17. heissenberg13

3 Anlam veremediğim sorun

1.Fotoğrafta monitörü yanlışkla 80hz'e aldım ve desteklemediği için bir anda kendini pnp olmayan mönitör moduna ayrıca 1920x1080 modundan 1600x1200 moduna aldı.2 Gündür canım sıkılıyor bu hata yüzünden anlam veremiyorum internetteki çözümlerede baktım ama olmuyor.2.Fotoğrafta ise format atmama...
  18. heissenberg13

Ölü piksel sorunu yardım eder misiniz?

Arkadaşlar ölü piksel sayısı gün geçtikçe artıyor ne yapmam gerek durdurmam için?
  19. heissenberg13

Bilgisayarımla ilgili sorunlar

1-Boştayken 700mb ram yemesi normal mi 2-1080p donuyor 3-Android yükledim geri nasıl sileceğim hiçbir fikrim yok şimdiden teşekkürler 4-Önerdiğiniz en hızlı tarayıcı
  20. heissenberg13

Maks 3000TL telefon önerisi

telefoncudan almayı düşünüyorum ilk tercihim poco 64gb olan o olmassa ne alabilirim?
Geri