Arama sonuçları: *

1. Y

Hangi anakartı almalıyım?

[H3...
  2. Y

M28U Renkler Biraz Garip

İyi günler , gigabyte M28U model monitörünü aldım ancak özellikle beyaz renk kremsi tarzda ne kadar ayar yapmaya çalışsamda düzeltemedim , 2 monitörümde beyaz bildiğimiz bembeyaz görünüyor . M28U da renkler bir sıkıntı var ama anlamadım , kullanan veya fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim...
  3. Y

2. bir Monitör için tavsiye

Selamlar , 2. bir monitör alacağım ancak bana hoparlörlü bir monitör lazım , kafamda aslında 2 monitör var lenovo ve acer. Acer 2k monitöre göre baya uygun geldi bana o yüzden tedirginim. BenQ ise çok pahalı okadar para vermeye gerek yok aslında ama aklımı çeliyor. Ana monitörüm Dell s2721dgfa...
  4. Y

Modem önerisinde bulunabilir misiniz?

Herkese iyi forumlar. Modemim türk telekomun eski bir modemi artık evdeki cihazlarda ara ara kopuyor (8 cihaz var) , laptobum ile bağlanmaya çalıştığımda sürekli bağlanıp kopuyor. İnternetim 24 Mbps Vdsl bana çekim gücü güçlü olan , evin heryerinden bağlana bileceğim orta yollu fazla pahalı...
  5. Y

Laptop devamlı kasma-takılma sorunu

Öncelikle iyi forumlar . Laptop da gözle görülür bir performans kaybı yaşıyorum , format attım ama aynı değişen bir şey yok, herhangi bir uygulama açınca takılıyor ağır ağır kendine geliyor , youtube dan video yu durdura tıklasam bile takılıyor. Ben HDD den şüpheleniyorum ama sizlere bir sorup...
  6. Y

Usb ile win10 format atamıyorum !

Herkese kolay gelsin. Windows'un sitesinden USB'ye Windows 10 kurdum, kendi bilgisayarıma atarken sıkıntı yok, ama arkadaşın PC'ye atarken resimde gördüğünüz gibi atamıyorum. PC'yi açıyorum USB'den açılıyor Windows 10 yükleme ekranı geliyor şimdi yükle diyorum ve bu hataları veriyor. Ne yapmam...
Geri