Arama sonuçları: *

• Users: osmnkya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Ram önerisi/karşılaştırması

Normalde corsair tercih ederdim ancak pek param yok, bu üni sınavı geçtikten sonra yazın vs. pcye ihtiyacım olacak ve ram almam gerek. Ancak hangisini almalıyım emin olamadım, fiyatı çok uçuk olmayan ram önerir misiniz? İlk ram bu. İkinci ram de bu. Bütçem 500-600
  2. O

Dosya sahipliği değiştirilememesi

Dün bilgisayarıma format attım, forza horizon4ü tekrar indirmeyeyim diye formatlarken silmedim ancak Microsoft Store üzerinden açamıyorum illaki yüklememi istiyor. Bende diskte yer kaplıyor madem silip tekrar yükeleyeyim dedim ancak silemiyorum. Youtubedan videolar falan izledim sahipliği...
  3. O

Dosya sistemi hatası (-2015xxx)

Selamlar, ben xbox game pass satın alıp bir oyun yüklemiştim oyunu henüz bitiremeden game pass bitti ve şimdi oyuna giremiyorum, internetten bir kaç çözümüne baktım ama olmadı ne yazık ki. Tekrar game pass satın almadan bu sorunu nasıl çözüp oyuna girebilirim?(aynı hatayı farklı oyunlarda da...
  4. O

İlave sabit disk sürücüsü?

Sürücüleri en iyi duruma getir sekmesinde bilmediğim 2 sürücü daha çıktı, bunlar nedir ya da buradan nasıl silebilirim bilgisi olan varmı?
  5. O

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor, sistem çalışıyor

arkadaşlar bugün ben sıfır sistem topladım kurulumunu montajını yaptım çalıştırdığı zaman tüm fanlar dönüyor, rgb led vs, çalışıyor, ekran kartı üstündeki ışığı mavi sorun yok falan ama monitöre görüntü gelmiyor? yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim, iyi forumlar sistem: R5 1600Af işlemci...
  6. O

Windows sistem yapılandırması başlat menüsündeki programları kaldırmak?

Resimde gördüğünüz gibi, önceden yüklü olan programları devre dışı bıraksakta sildiğim halde gitmiyorlar bu listeden, bunları tamamen buradan kaldırmanın bir yolu varmı
Geri