Arama sonuçları: *

• Users: SatoruKayo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SatoruKayo

Laptopda Wifi Bağlanamıyorum

Dell inspirion 15 3800 laptopunu aldım. Format attım ama wireless işareti gözükmüyor. Ethernet bağlantısı yapabiliyorum sadece. Bunu nasıl çözebilirim.
  2. SatoruKayo

James Donkey 610 Mikrofon Ses Az Sorunu

Kuzenime Yeni Bilgisayarı ile James Donkey 610 kulaklık aldık ama mikrofondan sesi az geliyor nasıl çözebiliriz ?
  3. SatoruKayo

Fifa 20 Ultimate Team Bağlanma Sorunu

Bu hatayı veriyor bunu nasıl çözebilirim ? Lütfen yardım edin.
  4. SatoruKayo

LG 43UM7100PLB Kalite Sorunu

Arkadaşlar televizyon geldi ayarları felan yaptım ama şöyle bir şey fark ettim. Mesela TRT COCUK HD süper bir kalitesi var ama TRT ÇOCUK kalitesi çok kötü sanki 480p gibi. Bu sorunu nasıl çözeceğim ? İlgilenin lütfen.
  5. SatoruKayo

LG 43UM7100PLB vs Vestel 50U9400

Konu basit.
  6. SatoruKayo

LG 43UM7100 Televizyonu Nasıldır ?

Bugün salona televizyon arıyorduk bende ince hesaptan bunu sipariş ettim sizce nasıl ? Eğer ince bi özelliği varsa söylerseniz sevinirim iyi geceler.
  7. SatoruKayo

Oyunu Toplam Kaç Saat Oynadım

Arkadaşlar ben zula oynuyorum da bu oyunu toplam kaç saat oynadığımı nasıl bulabilirim. Steamdan oynamadığım için bulamıyorum herhangi bir program veya windowsun bir yazılımı var mı ?
  8. SatoruKayo

Fortnite Hızlı Yapı Yapma

Beyler şimdi ben Fortnite oynuyorum da bir şey soracağım. Hani biz Build yapıyoruz ya mesela X tuşu. X tuşuna basınca direkt inşa etse olmuyor mu? İllaha sol tıka da basmamız mı gerek. Aslında aklımda bir şey var böyle X tuşuna basınca direkt sol tık bascak yani makro tuşları mı ayarlasam...
  9. SatoruKayo

Fortnite İndirme Boyutu Çok Büyük

Arkadaşlar yeni bilgisayarımı aldım felan istediğim bütün oyunları indirdim biri hariç. Fortnite. Arkadaşlar indirmeyi açıyorum normalde 700-1.500 kb arasında indiriyorum. Ama Fortnite 38.5 GB olarak gözüküyor. Ve indirme hızım da az oluyor 500-700kb arası oluyor. Kuzenim Fortnite'yi indirdi...
  10. SatoruKayo

Bir Bilgisayara İki Mikrofon Veya Kulaklık Takma

Arkadaşlar bazı yayıncıları ve youtuberları görüyorum. İki kulaklık veya mikrofon takıyorlar. Bunu ben nasıl yapabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim. İyi Geceler..
Geri