Arama sonuçları: *

• Users: jayhoon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

RX 560 Ekran kartı sorunlar topluluğu

Bilgisayarı açtığımda ekran kartı sürücüsü yazılımı yüklenemedi gibisinden bişeyler söylüyor. Pc donuyor, ekran full siyah oluyor ve sonrasında tekrardan açılıyor. Ve 3. defadır eklerdeki fotoğraflardaki gibi oluyor birinde geri düzeldi ikisinde yeniden başlatmak zorunda kaldım. Açıkçası bu...
  2. J

Valorant full grafiklerde de düşük grafiklerde de aynı fps sorunu

Başlıkta da yazdığım gibi Valorant full grafiklerde de düşük grafiklerde de aynı fpsi alıyorum nedenini bilen var mı Ekran kartı: MSİ RX 560 aero itx İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G
  3. J

program Dosyalarıx86 yı yerel disk c den d ye aktarma

Bilgisayarımın D diski SSD ve orayı çerçöple doldurmak istemiyorum bir de D var o HDD ona yüklemek istiyorum önemli olmayan şeyleri. Yüklemelerde D yi seçmeme rağmen Program Dosyaları C de olduğu için her şey oraya yükleniyor. C'den D'ye nasıl aktarabilirim
  4. J

Spotify tuşlarla kontrol

Logitech g103 kullanıyorum. Eskiden spotify ekranına gelmeden g tuşlarıyla değiştirebiliyordum ama artık nedense olmuyor. Eskiden değiştirirken nasıl göründüğünü eklere ekledim. Yardım ederseniz sevinirim.
  5. J

Öneri Pc ye blutoott kulaklık

Şimdi benim pc de Bluetooth desteği yok. Bende jbl 110bt var. Bir bt adaptörü alsam ve bu kulaklığı kullansam gecikme falan olur mu? Siz hangi Bluetooth adaptörü önerirsiniz?
  6. J

Windows 10 medya tuşları hatalı çalışıyor

Birkaç hafta önceye kadar oyundayken klavyenin medya tuşlarına bastığımda şarkı değişirdi ama artık basmama rağmen değişmiyor. Oyundan çıkıp şarkı penceresine gelince çalışıyor.
Geri