Arama sonuçları: *

• Users: Mesutgs05
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mesutgs05

MİCROSOFT HESABIM KİLİTLENDİ

Öncelikle Merhabalar microsoft hesabım kilitlendi ve 1 aydır ugraşıyorum açamıyorum bir bilgisi daha önce böyle hata alan var mı hiçbir şekilde açamadım oyunlarım herşeyim bu maile baglı donanım arşivi hesabım da dahil olmak üzere bu hesaba ait daha önce yaşayan bilgisi olan lütfen yardım etsin...
  2. Mesutgs05

Netspeede geçmeyi düşünüyorum

merhabalar netspeede geçecegimde var mı kullanan nasıldır modem dahil midir aktif olarak kullananlar ulaşırsa çok sevinirim
  3. Mesutgs05

HyperX Cloud 2 yazılım

merhabalar bikaç yazılım indirdim fakat benim kulaklıgı görmüyor claud 2 nin bir yazılımı var mı varsa hangisi birkaç formda okudugum kadarıyla cloud 2 nin birkaç modeli varmıs yazılımlarda farklıymıs yardımcı olusanız sevinirim
  4. Mesutgs05

XFX ekran kartı üstündeki anaktar ?

Merhabalar XFX RX 6700XT Merc ekran kartım var ve üstünde bir anaktar var hiçbirşey yazmıyor sag taraf mı performas biosu sol taraf mı anlayamadım sitesine baktım bişeyde yazmıyor bilgilendirirseniz sevinirim
  5. Mesutgs05

Valorant için AMD ayarları nasıl olmalı?

Merhabalar Valorant için ve genel olarak AMD radeon ayarları ne olmaı sizce gecikme önlemeyi kimisi kullan kimisi kullanma diyor açıkçası ne yapacagımı şaşırdım bilen birisi aydınlatırsa sevinirim teşekkürler
  6. Mesutgs05

ATACK SHARK X3 TAKILMA SORUNU

merhabalar atack shark 3 mouse aldım oynarken ufak takılmalar oluyor caps gibi bir problemi varmıs diye duydum ama caps açık olsun olmasın veya capsa basıyım veya basmıyım aynı şey bir bilgisi olan var mı acaba
  7. Mesutgs05

R5 5600 OC NASIL YAPARIM

Merhabalar işlemcim r5 5600 anakartım MSI B450 VDH MAX abdullah abinin yaptıgı gibi 4.9 seviyelerinde çıkmak istiyorum 240 lık sıvı sogutmam var fakat voltajı vermeme ragmen 2 sn olmadan kapanıyor yaptıgı farklı bi ayar mı var acaba nasıl yapabilirm yardım ederseniz sevinirim teşekkürler...
  8. Mesutgs05

Yardım HDMI kablosu mu DPI Kablosu mu

Merhabalar https://www.sinerji.gen.tr/samsung-25-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-1ms-240hz-ips-hdr10-g-sync-gaming-monitor-p-44261?utm_campaign=akakce&v=1.88.9 monitoru aldım bugün ve içinden hdmı 2.0 çıkıyormus ama 240hz veriyormus benim ekran kartı amd sizce dp mi kullanmalıym içinden çıkan hdmı mı
  9. Mesutgs05

Çözüldü✓ İŞLEMCİYE HATALI OC hakkında bilgili kişi yardım

Merhabalar ben R5 5600 işlemcime OC attım 4700 mhz sabitledim AİDA 64 ve PRİME64 ve OCCT de 30şar dakika stabilite testlerimi yaprım hiçbir problem çıkmadı ama ne garipdirki valorantta fps drop yiyorum bütün bios ayarlarını sıfırladım yine fps drop yiyorum ama dikkat ettim sadece valorantta ani...
  10. Mesutgs05

team t force ram e OC yapma

Merhabalar bende https://www.ciceksepeti.com/team-16gb-2x-8gb-ddr4-3200mhz-cl16-dual-kit-rgb-pc-ram-tforce-tuf-yellow-kcm3904759 linkdeki ramlerden zaaten var anakartımda ve ben 2 tane daha aldım takacagım anakakartıma fakat bu ramler 3200 mhz cl 16 bunun cl degerlerini nasıl düşürrüm düşre...
  11. Mesutgs05

Çözüldü✓ M-2 ve SATA SSD YAZMA HIZI SORUNU

Merhabalar ADATA SU 480 GB SSD = 500 okuma / 70 MB/S yazma hızı gösteriyor Hikvision E1000 PCIe Gen3 NVMe SSD 512 GB = ise 2.3GB okuma / 400 MB/S yazma hızları gösteriyor ben bu ölçümleri yaptıgımda iki ssdminde aynı anada bozulmasına nedense ihtimal vermiyorum acaba biosta açmam veya kapatmam...
  12. Mesutgs05

Çözüldü✓ BİOSUMDA M2 SSD GÖRÜNMÜYOR

Merhabalar windowsum m2 ssdme yüklü ve windowsum sorunsuz açılıyor sistemimde 1 m2 ssd 1 tanede sata ssd var fakat biosa girdigimde UEFI olarak sadece sata ssd olarak görünüyor biosda hiçbirşekilde m2 ssd görünmüyor biosum güncel. açılış hısıznı ve performansını etkilediginden süpheliyim...
  13. Mesutgs05

Çözüldü✓ Cheery MX Klavye önerileri Bütçe max 800

merhabalar bildiginiz cherry mx swicli klavye var mı önerirseniz sevinirim veya yakın bir zamanda indirime girer mi teşekkürler
  14. Mesutgs05

MSI B450M PRO-VDH MAX BİOS

Merhabalar bende başlıkda belirttigim gibi bir anakart var sitesinden baktıgımda yeni bios uptadesinde Beta versiyon yazıyor sizce güncelemeli miyim çünkü pc yi win 11 e geçirmeyi düşünüyorm bilgilendiriresniz çok mutlu olurum teşekkürler
  15. Mesutgs05

MSI B450 m -a pro vdh Max anakart overclock performansı

Merhabalar arkadaşlar ben konuda yazdığım anakarti aldım ryzen 5 1600 12 nm işlemcim ve palit GTX 1660 ekran kartım , xpg d10 8x2 3000 MHz ramlerim var bu anakartin overclock performansı nasl kullanan var mı kullanıp önerir misiniz merak ettim beni beni bilgilendirirseniz sevinirim çünkü...
  16. Mesutgs05

Çözüldü✓ Ryzen 5 1600 AF 12 nm çok ısınıyor ve erken kapanıyor

ryzen 5 1600 af 12 nm kullanıyorm boşta 50 55 c arasında alıyorm yük altında ise 74 c leri gördüm üstelik sogutucum stok degil sonwman m400 4 bakır borulu sogutucu buna ragmen bu kadar yüksek ısılar alıyorm ama önemli bi parça var urfada oturuyorum urfa 45 derece zaaten bu mantıkla işlemcin bu...
  17. Mesutgs05

Çözüldü✓ Bilgisayar resetleniyor

Benim bilgisayarım 3 güne kadar bir problem yoktu şu son 3 günde bilgisayari 3 5 saat kullandıktan sonra kendisi resetliyor ısınmadan diyicem anlık olarak takip ediyorm isinmadan olduğunu sanmiyorm Virüs sanırım virüs programıyla taradım virüs böyle şeyler yapabilir mi bilen biriniz bana...
Geri