Arama sonuçları: *

• Users: gamerapdi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. gamerapdi

Xiaomi Redmi Note 8 sms gelmiyor

Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum sms gelmemeye başladı ne yapmam lazım
  2. gamerapdi

Türk telekom alttapı başvurusu

Birkaç gün önce de aynı konuyu açmıştım ama pek yorum gelmedi şimdi ben taşınacağım hiç internet yok adsl bile ve ben türk telekomdan sıkılmış biriyim ama çoğu iss türk telekom altyapı kullanıyor ve gidip başvursak türk telekom abonesi olmamı isterlermi ve kaç yıl taahüt olur?
  3. gamerapdi

Türk telekom altyapı başvurusu

Benim taşınacağım bölgede internetin i si yok türk telekom altyapı başvurusu yapmak istiyorum ama ben de türk telekom kullanmaktan sıkıldım ve çoğu iss de türk telekom altyapısı kullanıyor acaba altyapı gelmesi için illa türk telekom geçeceğine dair taahüt mü vermemiz lazım?
  4. gamerapdi

Cs 1.6 Serverlarda Vac desteği kalktı

Bugün çoğu sunucuda Vac Secure kısmı Not secured işaretliydi neredeyse hepsi zaten cs 1.6 da vac ban işe yaramıyor onu biliyoruz da acaba Valve yavaştan cs 1.6 nın fişini mi çekiyor eğer böyle yapıyorsa ben de dahil baya bi cs 1.6 oyuncusundan tepki alacaklardır Acaba sizin düşünceniz nedir...
  5. gamerapdi

Çalınan Steam Hesabı Nasıl Kurtarabilirim

Öncelikle benim steam hesabımı çaldılar ku
  6. gamerapdi

Kablonet İnternet Nasıldır?

Evet ttnet ömrümü yedi bitirdi cs 1.6 200 pingden aşağı değil ge force nowda da oyunumu zehir ediyor bizim binaya da kablonet altyapısı gelmiş nasıldır acaba kullanan varsa cevaplayabilirler mi?
  7. gamerapdi

Adobe premiere bozuk render alıyor

Ben 1080p render alıyorum baya baya render %100 oluyo ama render aldığım videoya bakmak istediğim zaman böyle bi hata alıyorumbu her videoda olmuyor ama genellikle oluyoraraştırdım biraz çözüm de bulamadım
  8. gamerapdi

Laptop Şarj Cihazı Koku ve Duman

Laptopumu sabah açtım ders işliyorum zoomdayım falan şarj olmuyor laptop şarj cihazı da iki parça az oynim de şarj olsun dedim çatır çutur sesler geldi sonra dumanla koku çıktı hemen fişten söktüm(laptopa bişey olmadı) hatta dersteyim şuan sizce sıkıntı nedir arkadaşıma sordum ben şarj hızlı...
  9. gamerapdi

Hearts of İron 4 Mod Kurma

Ben hoi4 e mod kurmaya çalışıyom ama olmuyor biri yazsa nası kuruluyo
  10. gamerapdi

A4 Tech G3-200N KABLOSUZ MOUSE ÇALIŞMAMA SORUNU

Usb portundan çıkardım mouseyi bi ara sonra tekrar taktım çalışmamaya başladı neden
  11. gamerapdi

Rampage Forte Y Kulaklık Ses Gelmeme Sorunu

Benim Forte Y kulaklığım var usb portuna takıyorum kulaklığı ışık yanıyor ama ses gelmiyor sorun nedir Not:Önceden çıkarıp takıp düzeltebiliyodum ama rampagenin programı yükledikten sonra çalışmamaya başladı sadece ışık yanıyor
  12. gamerapdi

CS 1.6 Chati

Cs 1.6 ya Delta nın cfg sini yüledim (hile değil fps arttırma amaçlı) chat kayboldu nasıl gerı getırırım
  13. gamerapdi

Oyun Önerisi

Bana bi oyun önerin ininalimde 13tl para var boşa gitmesin oyun önerin bana
  14. gamerapdi

Fullindir.co Güvenli Mi

Full indir.co güvenilir site mi photoshop cs6 indircem de
  15. gamerapdi

Steam Fatura Adresi

Steam fatura adresi nedir ve yanlış yazsam bişey olur mu
  16. gamerapdi

Oyun Önerisi

Düşük sistem için oyun önerebilir misiniz paralı/parasız en fazla 13TL