Arama sonuçları: *

• Users: KayraaQ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KayraaQ

Max 1000tl Klavye Önerisi

Hayatımda ilk defa mekanik klavye alacağım o yüzden sağlam bir şey istiyorum sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum.Aklımda Razer blackwidow var ama çok ses çıkarır diye emin olamadım ses pek sıkıntı olmaz ama yüksek ses illaki bir zaman sonra beni ve yakınımdakileri rahatsız edecektir.Apex 5 var...
  2. KayraaQ

mouse önerisi max 800tl

sensei ten,razer viper,rival 600 veya g502 mouselerinden hangisinin önerirsiniz başka markalarda olabilir
  3. KayraaQ

Klavye Önerisi/Tavsiyesi

Bütçem 1k ya kadar var razer blackwidow düşünüyorum ama apex 5de olabilir apex 5 bana gereksiz pahalı geliyor ilk tercihim blackwidow sizin önerebileceginiz güzel sağlam bir klavye var mi ?
  4. KayraaQ

Telefon Önerisi /Fikri

Arkadaşlar sizce oppo a9 2020 mi 4gb ram 128gb depolama,yoksa xiaomi redmi note 8 mi 4gb ram 128gb depolama bu iki telefonu düşünüyorum oppo hem daha ucuz hemde pil ömrü konusunda daha iyi sizce alinir mi ?
  5. KayraaQ

Mouse pad Önerisi/Fikri

Arkadaşlar yeni ful set ekipman alacağım ve de mouse pad almayı düşünüyorum steelseries gck+ large mouse pad ini düşünüyorum ama biri bi mouse pad a o kadar para verilmez 40-50tl lik de işi görür diye bi bi yazı okumuştum mouse pad 150tl biraz fazla ama değer mi bu fiyata o fiyata rgb mouse pad...
  6. KayraaQ

Logitech g512

Arkadaşlar bu klavye alınır mı ? İtopya'da şuan indirimde youtube de türkçe incelemesini bulamadım ama blue switch herhalde kullanan var mı onerirmisiniz ?
  7. KayraaQ

R3 3100 vs r5 1600af

Belirttigim gibi bu iki islemciden hangisi ekran kartı olarak rx5500xt nitro+ veya 1650s gaming x düşünüyorum
Geri