Arama sonuçları: *

1. KafasıMeşgul

Yardım Ekran kartı takımı sonrası 1 uzun beep 3 kısa beep

ikinci elden rx6800 aldim gidip test ettim ve gayet normal bir sekilde calisiyodu eve gelip taktigimda 1 uzun beep 3 kisa beep sesi cikartiyor ve gorunt gelmiyor bios resetlemeyi denedim apudan goruntu alabiliyorum ama ekran kartindan alamiyorum
  2. KafasıMeşgul

Öneri 500tl mikrofonu iyi kulaklık önerisi

500tl bütçem var 600 650 lira zorlayabilirim mikrofonu iyi olmalı önerilerinizi bekliyorum
  3. KafasıMeşgul

ikinci el garantili rtx 3060 almak

param güvende ile garantili bir rtx 3060 almak mantiklimi 2.elden?
  4. KafasıMeşgul

Ekran Kartı ve İşlemci önerisi.

4000tl bandında gtx 1080 veya biraz ekleyip 1080ti almayı düşünüyorum işlemci olarak yine 2000 - 2500tl bandında ryzen 7 2700x düşünüyorum sizce güzel mi? yoksa daha iyi parçalar alınabilir mi ekran kartı olarak sadece nvidia önerisi alabilirim ve işlemci olarak am4 soketi olmalı ve şey psu 500w...
  5. KafasıMeşgul

akilliphone.com güvenilir mi?

Bugün Telefonumun ekranını sipariş ettim bu siteden ancak internette baktığımda bir güvenilir diğeride değil diyordu ben siparişi verdim ama sipariş onaylanmıyor bayram tatili yüzündenmidir? ayrıca adreste sokak girmeyi unuttum no ve daire bilgisi var yinede elime ulaşırmı?
  6. KafasıMeşgul

Valorant System Error Hatası

valorantta kulaklığımı çıkardığım anda böyle bi hata verip oyun donuyor ne yapacağımı bilemedim ekran kartı driverını sildim başka sürümler yükledim ses driverlarınıda aynı şekilde ama hiç işe yaramadı ne yapabilirim
  7. KafasıMeşgul

Ramlerimin Çipleri Farklı

2 adet Xpg Gammix D10 ramine sahibim Ramleri oc yaptığımda sistem açılmıyordu çiplerine bakmak istedim ilk slottaki ramim samsung çipliydi diğeri ise hynix bunun yüzündenmi overclock yapamıyorum yoksa farklı bir nedendenmi?
  8. KafasıMeşgul

Bilmediğim numaralardan mesaj geliyor galiba numaram yayıldı ne yapabilirim?

Merhaba Günde 4 5 kez aranıyorum bende kayıtlı olmayan numaralardan gelen aramaları engelledim bu seferde whatsappdan yazmaya başladılar "Merhaba Yasemin Hanım" diye girdi bi amca saniyesinde engelledim aramışta whatsappı silmek istemiyorum okul grupları falan olduğu için hattım babamın üzerine...
  9. KafasıMeşgul

'Else' Bir deyim başlatamaz hatası

C#de kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum yeniyim fazla bilgim yok ama bir sorunla karşılaştım ne yaptıysam düzeltemiyorum yarım edermisiniz hep else bir deyim başlatamaz hatası veriyor
  10. KafasıMeşgul

700TL Sıvı soğutma önerisi

700tl bandında güzel bir sıvı soğutucu almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
  11. KafasıMeşgul

XPG INVADER alınır mı?

Gördüğüm anda aşık olduğum bir kasa çok çok beğendim fiyatıda ince hesapda 486TL ve çok uygun soğutması iyi midir??
  12. KafasıMeşgul

Redmi C9 Ekran bölme özelliği yok

Arkadaşlar 3 gün önce aldığım Xiaomi Redmi C9 Cihazımda Ekran Bölme Özelliği yok MİUİ sürümü 12.0.7
  13. KafasıMeşgul

Laptopu Server Yapabilirmiyiz?

Merhaba Bir Laptopu Servera Dönüştürebilme İmkanımız Varmı Yapmak İstiyorum Merakımdan Dolayı Birazda Yapılabilirmi?
  14. KafasıMeşgul

Debian 10 Setup "Gettext-base (i386) paketi açılıyor"da kalıyor

Merhaba dün akşam konu açmıştım laptopa hiç linux yükleyemiyorum diye dün baya bi denedim ve debianın setupına geçebildim yazılım seç ve kur bölümünde "gettext-base (i386) paketi açılıyor"da kaldı ilerlemiyor ve laptopda donmadı mouse imleçi hareket ediyor ama hiçbir şekilde ilerlemiyor kurulum...
  15. KafasıMeşgul

RX6800mü Yoksa RTX3070mi

Sizce Hangisi Bana Sorarsanız Ben rx6800 Taraftarıyım
  16. KafasıMeşgul

Laptopuma hiçbir Linux dağıtımını Kuramıyorum

Laptopumda İntel Pentium M serisi bir işlemci var 1.60ghz ama ne yaptıysam yapayım bir türlü bi linux kuramadım Denediğim Linuxlar; Bodhi Linux,Debian,Linux Mint,Sparky Linux,Ubuntu Mate,Xubuntu Ve Tiny Core Linux Kurdum Sadece Tiny Core Linux Çalıştı Ama onunda görünümünü pek sevemedim hoşuma...
  17. KafasıMeşgul

Forza Horizon 4 Açılmıyor

Forza Horizon 4 indirdim 4 gün boyunca ve açılmıyor kafayı yedim windowsun 2004 güncellemesinde sorunsuz çalışıyordu format attım 20h2 güncellemesine geçince çalışmadı oyunun resmi olduğu pencere açılıyor ve kapanıyor oyun açılmıyor araştırmadığım kaynak kalmadı yardım edebilirmisiniz
  18. KafasıMeşgul

Kasanın İçine Fan Koymak

Merhaba Kasamın içine fan koydum ön fanlarım yok çünkü soğutmada bi 5 10 derece düşüş oldu ama bi sorun yaratırmı? Tozlanma vb çok olurmu?
  19. KafasıMeşgul

Ubuntu mikrofonumdan Cızırtı geliyor ama mikrofon çalışıyor

arkadaşlar Ubuntuda normalde mikrofonum çalışıyordu bir gün ses gitti cızırtı vermeye başladı windowsda kullandığımda sesim gidiyor telefondada gidiyor ubuntu ile alakalı sanırım baya araştırdım ama bir çözüm bulamadım
  20. KafasıMeşgul

Windows 10 Setupda HDD/SSD Görünmüyor

Arkadaşlar Geçen Gün Aldığım HDDyi pcme taktım SSDmde linux kurulu linuxdan baktığımda hdd çalışıyor ve sorunu yok biosdada görünüyor windows 10 setupa geldiğimde sürücüler bulunamadı gibi bir hata verip hiç bir şekilde diskler ekranda çıkmıyor ssdme linux hddme windows kuracağım ne yapabilirim?
Geri