Arama sonuçları: *

1. Grant Imahara

3 aylık youtube premium kodu

https://www.youtube.com/redeem Youtube premium kod 3 ay. trendyol plus verdi ben kullanamıyorum, ihtiyacı olan kullansın lütfen.
  2. Grant Imahara

Anakart VRM Heatsink Modu

PC özellikleri biostar b450mh + r5 5600. Tower tipi cpu'ya geçtim 1 sene önce, tower'a geçince vrm ler daha çok ısınıyor diyorlar, o sebepten vrmlere heatsink yapıştırdım. heatsinkler temu'dan. VRM sıcaklıklarını göstermiyor bu anakart o yüzden karşılaştıramadım ama faydası oluyordur diye...
  3. Grant Imahara

Ryzen 5 5600 PBO ve Biostar B450MH

Dostlar az önce bir deneme yapayayım dedim, PBO yu açtım, load test yaptım ve işlemci 130Watt çekti load test sırasında :oops: Benim anakart biostar b450mh, VRMlerde heatsink bile yok. PBO kapatınca 65watt çekiyor, açınca fortnite ta 75, anlık 105 falan gördüm, sadece load testte 130 watt...
  4. Grant Imahara

Biostar CPU Fan Hızı ayarlama

Arkadaşlar DeepCool Ag400 aldım, işlemci r5 5600. CPU boşta 36 derece ama fan 1200 RPM de dönüyordu, stock fan kadar gürültü yapıyordu. BIOStan ayar yaptım düzelttim. Biostar'ın otomatik fan hızı bozuk galiba. Advanced-Smart Fan Controll açın. Control Mode: Manual seçin. Önce Fan calibrate...
  5. Grant Imahara

2024 Kasa Bahar Temizliği Ana Konu

Her yaz öncesi kasayı temizlerim, dün temizliği yaptım. Özellikle kasanın ön fanıları acayip kirleniyor, ekran kartınında fan kanatlarının altları tozlanıyor. Bu sefer çok toz yoktu şaşırtıcı bir şekilde. Sizde temizlik fotolarınızı paylaşabilirsiniz. Before - After yan yana. Before...
  6. Grant Imahara

Bluestacks video-ses takılıyor yavaşlıyor, fare sallayınca düzeliyor

Dostlar yeni laptop var, bluestacksde inattv de video açıyorum. 5 dk sonra hem görüntü hem ses takılıyor çok yavaşlıyor. fareyi sallayınca düzeliyor. Sizce neden olabilir? Nasıl düzeltebilirim?
  7. Grant Imahara

1600AF den R5 3600 e geçmem mantıklı mı?

Ekran kartım gtx 1660 super. 1900 TL ye ryzen 5 3600 alacağım 2. el. 1600AF'yi 1000 tl ye satarım herhalde. birde deepcool ag400 aldım. Çok fazla oyun oynamıyorum ama oynadığımda da mesela fortnite takılıyordu. Zevk alamıyordum. Yuzu emulator oynadım, CPU yamuluyor. R5 5600 4000TL ye var ama...
  8. Grant Imahara

WinDirStat İle Disk Temizleme (Ücretsiz-60GB Gereksiz Dosya Sildim)

Arkadaşlar benim SSD'de oyun falan yok ama doluydu, ne doldurdu farkında değildim. Bunu bulmak için. WinDirStat adındaki programı indirdim, SSD'yi taradım ve bir sürü gereksiz kocaman dosyayla karşılaştım. Mesela Chrome cacheleri 9gb olmuş farkında değilim. Bir kaç film indirmiştim, çoktan...
  9. Grant Imahara

10k-13k arası IPS Laptop

dostlar selam, 10k-13k arası babama laptop bakıyorum, sadece youtubeda sahibindende falan dolaşan birisi. IPS ekranlı bir model arıyorum. Tek bulabildiğim model bu oldu. https://www.amazon.com.tr/Acer-A315-58-51VL-Bilgisayar-i5-1135G7-NX-ADDEY-00C/dp/B0CGD9RM3L Öneriniz varsa alırım
  10. Grant Imahara

Undervolt için stres testi nasıl yapılır?

Agalar selam, bendeki 1600 afye undervolt yapıyorum aida64te stres cpu seçip başlatıyorum 5dk başarılı geçerse ok frekansı arttırıyorum. bu yeterli midir stres test için. Stres fpu seçmelimiydim? şuanda 1.2volt 3.5ghz de, stews testinde mavi ekran almadım ama core voltajda 0.6ya düştü bir...
  11. Grant Imahara

Biostar B450MH ile undervolt yapmış olan var mı?

Bios'a girdim O.N.E yazan yerde cpu voltage yazıyor ama +0.10 falan var eksi sayı yok. En üstte Negative 1 negative 2 diye seçenekler var onlar mı undervolt? Bilen varsa söyleyebilir mi?
  12. Grant Imahara

Mining işlemimde hata mı var?

arkadaşlar ilk kez deniyorum yanlış mı yaptım anlamadım. binance ethash poolunu kullanıyorum. phoenix miner da epools.txt oluşturdum içine şunları yazdım. POOL: stratum+tcp://ethash.poolbinance.com:1800, WAL: walletkodum.Masaustu1 POOL: stratum+tcp://ethash.poolbinance.com:25, WAL...
  13. Grant Imahara

Sabahtan Akşama Kadar Mining Yapsak Ekran Kartı Yorulur mu?

Arkadaşlar sabahtan akşama kadar yani sabah 8 den akşam 8 e kadar mining yapsak ekran kartı yorulur mu sizce? kazancımız yarım olur değil mi? yoksa daha düşük mü para kazanırız?
  14. Grant Imahara

6.031 TL MSI MAG Codex 5 - i5 10400F 8GB 512GB SSD GTX 1650 Super

Arkadaşlar son fiyat durumlarından haberim yok indirime girmiş fiyat uygun gelirse düşünebilirsiniz. 1650 Super sistem https://www.hepsiburada.com/msi-mag-codex-5-10sa-241xtr-intel-core-i5-10400f-8gb-512gb-ssd-gtx-1650-super-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV000012NSMS?magaza=Hepsiburada 1660...
  15. Grant Imahara

G102 tavsiye etmiyorum PRODIGY

Arkadaşlar 3 aydır g102 kullanıyorum. Gerçekten fp bir fare ama düzgün çalışıyorsa. Bendeki fare 3 ay sonunda çift tıklamaya başladı. Çok sık değil ama arada sırada sol tık çift tıklıyor, soldaki yardımcı tuşta çift tıklamaya başladı bugün... Birde ben bu fareyle öyle saatlerce cs:go falan...
  16. Grant Imahara

2.monitör olarak Asus VZ249HE alınır mı?

Arkadaşlar bende asus vg249 var. bunun yanına 2.monitör almak istiyorum. 23.8 inch olacak ips olacak fakat 60hz-75hz alacağım ucuz olması için.144 e gerek yok. Asus VZ249HE yi buldum benim monitörün aynı tiplisi sadece 144 fps değil 75 hz. fiyatı 982 hepsiburada 'da size alınır mı ne dersiniz...
  17. Grant Imahara

Wraith Stealth Fan Upgrade Mümkün mü?

Arkadaşlar bende 1600af yi soğutan bir wraith stealth var. Sıcaklıklardan memnunum fakat fan çok ses. O üstteki amd logolu fanı söküp başka bir fan takmak mümkün olur mu fikirlerinizi bekliyorum. Alimunyum blok kalacak sadece üstündeki fan değiştirilecek.
  18. Grant Imahara

Inno3D 1650 Super 1500 TL

https://www.n11.com/urun/inno3d-nvidia-geforce-gtx-1650-super-twin-x2-oc-4-gb-128-bit-gddr6-ekran-karti-1413728 DİKKAT Mağaza notunda : Inno3D GTX1650 Twin x2 OC 4GB 128Bit GDDR5 Hdmı+DP Ekran Kartı böyle yazıyor arkadaşlar almadan önce bir sorun satıcıya isterseniz.
  19. Grant Imahara

Toz Filtresiz Kasası Olanlara Tavsiyem

Kasanızın ön kapağına kadın çorabı geçirin. Çok iyi iş görüyor. Fotoda da gözükmüş tozları çok güzel tutuyor. Hem de ucuz hatta evde bulursanız bedava. Elektrikli süpürge ile çok kolay bir şekilde temizleyebiliyorsunuz. Kapak sökmeye falan gerek yok.
  20. Grant Imahara

Yeni FP işlemci i3 10100F olabilir mi?

r3 3100 den daha iyi 200-250tl daha ucuz. şuan 699 dan satılıyor. https://www.hepsiburada.com/intel-core-i3-10100f-3-6ghz-lga1200-6mb-cache-islemci-p-HBV000011Q8SN?magaza=Hepsiburad
Geri