Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

400 TL'ye kadar kulaklık önerisi

İyi forumlar arkadaşlar sorum gayet basit (başlıkta yazıyor), şuan aklıma 3-5 model var fakat daha fazla seçenek varsa bilmek isterim aklımdaki modeller; Rampage drop plus, Aorus H1, Lenovo H500 pro, Corsair HS50 aklımda olan modeller bunlar fakat aralarında hangisi en iyidir? veya hangisi daha...
  2. Muammer Beytekin

Lenovo legion H500 Pro alınabilir mi?

Öncelikle iyi forumlar, maksimum 400 liraya bir kulaklık bakıyorum aklımdaki bir model Drop plus ve şimdi başlık adında yazan kulaklığı 350 liraya bir yerde buldum. Kulaklık hoş duruyor fakat ses kalitesi nasıldır, drop plustan iyi midir eşit midir bilemediğim için bir konu açmak istedim, ayrıca...
  3. Muammer Beytekin

İnceleme Rampage KB-R90 Orion Red Switch Mekanik Klavye

İyi günler arkadaşlar öncelikle biraz kısa bir inceleme olacak klavye bugün elime geldi çünkü kutu tasarımı gibi boş detaylara da yer vermeyeceğim. Güzel bir şekilde ilk 1 günde neyi sevdim neyi sevmedim onu anlatacağım. Klavyenin fiyatını ise baştan söyleyeyim ben 330 TL'ye aldım Klavyenin...
  4. Muammer Beytekin

Öneri Dark Maxima V20 kasa alınır mı?

İyi günler arkadaşlar, yaza doğru kasa değişeceğim ve eğer fiyatı aşırı uçmazsa yani 700 lirayı falan geçmez ise Maxima V20 almayı düşünüyorum. Gerçekten kaliteli görünüyor kasa tasarımı bazı kişilerin hoşuna gitmemiş gördüğüm kadarıyla fakat ben gayet beğendim. V200 kasasından geçeceğim için...
  5. Muammer Beytekin

Babam için bilgisayar toplama önerisi

Arkadaşlar babam oyunda oynayan bir insan ama en ağır PES 2020 falan oynayan bir insan diğer türlü haber falan okuyor yani çok ağır şeyler yapmıyor. 75 Hz bir monitör var evde elde kalan 3500 ila 4000 lira arası önerilerinizi bekliyorum. Kasa RGB olmasın mümkünse mesh olsun ayrıca RGB parça...
  6. Muammer Beytekin

Öneri 3000 TL ve altı için sıvı soğutma önerisi?

Arkadaşlar bir sistem topluyorum bazılarınız biliyor her donanımın üst seviye olduğu gerçekten canavar bir bilgisayar olacak 5 yıllık kazancımı harcıyorum sisteme, R7 5800X işlemcisini almayı düşünüyorum. 360 mm sıvı soğutma arıyorum bütçem maks 3000 lira soğutma için önerilerinizi bekliyorum...
  7. Muammer Beytekin

Dolar 8,34 olmuş bu devirde bilgisayar alınmaz!

Evet arkadaşlar zehirli oku atıyorum an itibari ile, yıl sonunda dolar 10 lira olunca hortlatırız konuyu.
  8. Muammer Beytekin

İnceleme Rust Oyunun incelemesi ve deneyimlerim

Selamlar dostlar ben Rust oyununda an itibari ile 11 bin 328 saate sahibim ve 2013 Aralık ayından beri aktif oynamaktayım bu incelemeyi açma amacım oyunun her yönüne değinip aklınızda en ufak soru işaretine dahi yer bırakmamak. Oyunun steam fiyatı 62 TL indirimler ile 30 liralara kadar düşüyor...
  9. Muammer Beytekin

2000 TL Bütçe ile sadece kasa önerisi

Arkadaşlar 3090 Gigabyte Master kartını QP ile konuşup ön ödeme ile İstanbul içi aldım şuan stok yok olduğu an gidip alacağım, aklımda R7 5800X bir sistem dizmek var bu işlemciye de 360 mm bir sıvı soğutma lazım o ayrı bir konu başlığı fakat 2000 TL kasa için bütçe ayırdım görünüşü falan önemli...
  10. Muammer Beytekin

20 Bin lira bütçe ile hangi 3090 kartını almalı?

İyi günler arkadaşlar bilen bilir ben freelance işler üzerinden para kazanan biriyim o yüzden bana olabildiğince işlem kapasitesi yüksek bir bilgisayar lazım toplamam 3-4 ay sürecek gibi ama ilk almam gereken parça ekran kartı, bütçeyi ona göre ayarladım R7 5800X işlemcisini alacağım çıktığı...
  11. Muammer Beytekin

Forum DDOS saldırısı altında olabilir.

Arkadaşlar bir arkadaş konu açmıştı foruma girmekte zorlanıyorum diye aynı şey bende de olmaya başladı sanırım şu an forum DDOS yemekte veya çok yoğun bir kullanım söz konusu sizde de herhangi bir ulaşamama durumu var mı?
  12. Muammer Beytekin

Bu sene yazılılar geçerli sayılır mı?

İyi günler forum kullanıcıları ben kendim üniversite öğrencisi olmama rağmen lise ve daha altında olan arkadaşların durumu aklıma geldi. Kardeşim de 10.sınıf öğrencisi ilk aklıma gelen şu oldu bu çocuklar uzaktan ve bir nebze yetersiz bir eğitim görüyorlar, fakat buna rağmen yüz yüze sınavlara...
  13. Muammer Beytekin

Ülke nereye gidiyor?

Evet bugün aklıma takılan bir soru ülke yolsuzluk liyakat ve yalancılık gibi çok ciddi suçlar içinde boğuluyor. Kadın cinayetleri gibi artık ne yazık ki kanıksadığımız şeyleri değil bugün pekte göz önünce çıkmayan konulara değinmek istedim mesela ülkede ki yolsuzluk. Basit bir örnek ile buyurun...
  14. Muammer Beytekin

350 TL'ye kadar işlemci soğutucu önerisi?

T6 Ultra istemiyorum. T6 Ultra istemiyorum lüften önermeyin. T6 Ultra önermez iseniz mutlu olurum. Evet şimdiden T6 önerecek arkadaşlar önerilerini kendine sakladıysa, kısaca R5 3600 için bir soğutucu arıyorum aklımda Reeven Hans ve Xigmatek WP 1266 var. WP 1266 taraftarıyım 6 bakır borusu olma...
  15. Muammer Beytekin

BIOS is updating led firmware hatası DA 2 Sistem

İyi günler arkadaşlar imzamda ki anakartta bu sorun var şuan İtopya'ya garantiye yolladım ellerine ulaşmış fakat aklıma takıldı bu hatanın sebebi ve çözümü nedir?
  16. Muammer Beytekin

R5 3600 için 1000 liraya kadar sıvı soğutma önerisi?

Arkadaşlar umarım bu bütçeye de T6 ultra önermezsiniz malum her şeye T6 ultra yazıyorlar. Neyse elime bugün içinde yüklü bir para geçti bütçem 1000 lira almışken güzel bir sıvı soğutma istiyorum oc gibi bir amacım yok ama sağlam soğutucu olursa denerim. Aklımca Cougar'ın 360mm sıvı soğutması ve...
  17. Muammer Beytekin

R5 3600 işlemcisi için soğutucu önerisi? Maks 300 TL

Arkadaşlar T6 ultra hariç tüm önerilerinizi bekliyorum. Bilgisayarın anakartında bios arızası var o yüzden İtopya'ya geri gidecek. İşlemci falan hepsini söktüm bir daha uğraşmam dedim fırsa bu fırsat sökmüşken yeni bir soğutucu alayım. Temmuzdan beri aklımda idi ama malum dolar bilmem kaç lira...
  18. Muammer Beytekin

BIOS is updating LED Firmware ASUS TUF B450M GAMING Plus

Arkadaşlar bu lanet hatayı 2 gündür almaktayım. 2 uçlu LED kablosu LED kontrolcüden çıkık haldeyken farkında olmadan çalıştırdım geri taktım direk kontorlcüyü dahi söktüm yani CMOS reset dahil her şeyi denedim, düzelmiyor İtopya üzerinden aldım geri gönderin bakalım dediler sağ olsunlar...
  19. Muammer Beytekin

BIOS is updating LED firmware sorunu. ACİL!

Arkadaşlar Asus TUF b450M anakarta sahibim fanların birine bıçak ile deydim bir olaydan ötürü ama o 4 pimli yere sonra böyle hata verdi ne yapayım çok korkuyorum DA 2 sistem. 1595350527 Up 1595350564 Arkadaşlar bilen bir Allah kulu yok mu şimdi fark ettim led kablosu vardı 2 pin o çıkmış taktım...
  20. Muammer Beytekin

RGB kontrolcüyü anakarta nasıl bağlarım?

İyi günler arkadaşlar. Thermaltake V200 Kasaya sahibim görselde görüldüğü gibi bir kart mı denir kontrolcü mü denir bilmiyorum ilk RGB kasam. Anakartım Asus TUF B450M Plus gaming yani RGB destekliyor ama ben neyi nereye takacağımı bilmiyorum. Nasıl bunu takarım bir fikrim yok eğer eksik kablo...
Geri