Arama sonuçları: *

• Users: Horoz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Horoz

Razer KRAKEN Pro V2 sağ tarafından çok az ses geliyor

Razer KRAKEN Pro v2 kulaklığım var, sağ taraftan yok denicek kadar az ses geliyor yani bozuldu :( Kadiköyde yazıcıoğlunda falan yapılır mı? yoksa kendim halledebilirmiyim ve ne kadar fiyat çıkar ortalama, kulaklığın pedleri falanda berbat.
  2. Horoz

Yeni SSD 'ye SADECE Windows nasıl klonlanır?

Merhaba, yeni SSD aldım ve internette eskiden yeniye nasıl klonlayabileceğime dair bir sürü rehber var, ancak hepsi sadece komple nasıl klonlayabileceğimi gösteriyor. Ben sadece Windows 'u yeni ssd ye geçirmek, ardından eski SSD 'yi depo olarak kullanmak ve oradaki Windows 'u silmek istiyorum...
  3. Horoz

QUOTA_UNDERFLOW hatası

Selam, Mavi Ekran hatasıyla karşılaştım durduk yere, ardından daha fazla olmadı ama çok takıldım bu soruna. DMP dosyaları : https://drive.google.com/file/d/1UB7gS9kq_8Ot5-IbyeFOJbAHaYF3Mdp4/view?usp=sharing 1601157281...
  4. Horoz

Kablolama nasıl yapmalıyım?

Merhaba pc topladım ve parçalar yolda ancak kablolama nasıl yapacağımı tam bilmiyorum. Teknobiyotik videosunu izledim ve bir şey anlamadım Donanım Arşivi detaylı pc toplama videosunuda izledim ancak hala aklımda sorular var. Mesela boşta kalan kablolar olacakmı? veya kabloları nereden...
  5. Horoz

Çözüldü✓ Kablolama nasıl yapılır?

Selam yeni pc topladım parçalar yolda ancak ben nasıl kablolama yapacağımı tam bilmiyorum bunun hakkında açıklayıcı bir rehber varmı?
  6. Horoz

Monitör seçimi

Merhaba sistemim için ikinci el 144hz 1ms monitör alacağım. IPS panel vs nedir bilmiyorum aydınlatırmısınız? Oyun ve render vs için alacağım hangi panel almalıyım?
  7. Horoz

Anakart seçimi

ATX sığan bir kasa için Micro ATX almak kötü bir sonuç doğururmu? R 5 3600x RTX 2060 S GamePower WARCRY
  8. Horoz

7000 Sistem toplama

Merhaba, bütçem 7000 TL ve düşündüğüm parçalar bütçemi aşıyor neyden kısmalıyım? İşlemci : Ryzen 5 3600x / 1700 TL Ekran Kartı : INNO3D RTX 2060 Super / 3300 TL Anakart : MSI Mag B550 Tomahawk / 1600 TL RAM : GSKILL Ripjawsw 2x / 600 TL Sadece bunlar 7200 TL yapıyor ve daha kasa ve ssd...
  9. Horoz

3600x için Soğutucu Seçimi

Merhaba Ryzen 5 3600x için hangi f/p sıvı soğutma kullanmalıyım? Sıvı soğutma bütçem ortalama 500 TL ve kasa Gamepower WARCRY olacağı için 3 fanlı sıvı soğutma öneriliyor ancak 1 veya 2 işimi görürmü veya görüntüyü bozarmı?
  10. Horoz

RTX 2060 vs RTX 2060 SUPER

Merhaba sistem toplayacağım düşündüğüm donanımlar : B550 (Hangisini seçmeliyim) MSI RTX 2060 Ventus veya INNO3D RTX 2060 SUPER (Hangisi?) Gamepower warcry için 6 fan yeterlimi ve PSU ları iyi mi?? Ryzen 5 3600x
Geri