Arama sonuçları: *

1. F

İNCE HESAP 77.500₺ PC Topladım, İyi mi?

Editted: 32 gb ram olacak. Fotoğrafta gözükmeyen 16 GB RAM daha var Arkadaşlar bu sistemi topladım sizce iyi mi? Özellikle AMD tabanlı bir ekran kartı seçmedim çünkü ben daha çok üç boyutlu modelleme ve render video kurgusu gibi işlerle uğraşıyorum bu nedenle de benim için cuda çekirdekleri çok...
  2. F

Premiere Pro Render Sorunu

Arkadaşlar selamlar, videoyu montajladım bitti. Her zamanki gibi render alacakken böyle uyarılar veriyor ve video açılmıyor. Nedeni ne olabilir, nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Eğer sorunumu yanlış başlık altına yazdıysam lütfen kusuruma bakmayın.
  3. F

PSU'dan gelen bu kabloları nereye takmam gerekiyor

Arkadaşlar ilk defa kasalı bir sistem aldım. Ekran kartını birşekilde yuvasına yerleştirip 2 tane vida ile kasaya bağladım. Ama bu kablolar böyle boş kalmaması lazım sanırım. Nereye koymamız lazım
  4. F

DA-SISTEM2/AMD Ryzen 5 3500X/ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar VS Unlost Eco+ Sizce hangisi daha iyi ?

Selamlar dostlar iki bilgisayar sahibi de birbirlerinin rakipsiz olduğunu iddia ediyor fakat durumum çok iyi değil alınca gerçekten uzun süreler kullanmam gerekecek. Hem render, montaj yapıyorum hem de oyun oynuyorum. Gerçekten çok karasız kaldım ''objektif'' yorumlarınızı çok önemle okuyor...
Geri