Arama sonuçları: *

• Users: Washi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

25-30 bin tl gaming laptop önerisi

Merhaba bütçem 25-30 bin arası oyun için laptop istiyorum çok ağır oyunlar oynamıyorum laptoplar hakkında bilgi sahibi değilim
  2. W

7500 TL Sistem Tavsiyesi

7500 TL sistem tavsiye edermisiniz
  3. W

Warzone kaç gb yer kaplıyor?

Soru başlıkta Warzone kaç gb bilen biri söyleyebilirmi hiç biryerde bulamadım
  4. W

5500 tl hazır sistem tavsiyesi

Soru Başlıkta zaten 100-200 tl aşılabilir fiyat
  5. W

5000 tl sistem önerisi

Arkadaşım sistem alıcak monitör dahil en fazla 5200 tl bütçesi var sistem tavsiye edermisiniz
  6. W

Çözüldü✓ Ssd mi harddisk mi?

Arkadaşlar oyun depolamak için ssdmi önerirsiniz yoksa ssd mi?
  7. W

Öneri 300 TL klavye önerisi

300 TL bütçem var klavye almak istiyorum aklımda bu klavyeler var ; Hyperx alloy Core rgb membran Logitech G 213 Cooler master Mk110 Hangisi daha iyi söylerseniz sevinirim tabi bu bütçe aralığında kaliteli klavye önerileriniz varsa önerebilirsiniz
  8. W

Öneri 400 tl klavye önerisi

400 tl bütçem var membran olur mekanik hisli olur fark etmez gamepower, rampage gibi markalar değil kaliteli markalar önerirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
  9. W

Öneri Fiyat performans ssd tavsiyesi

Bütçem 280 tl falan 240 gb lık ssd almak istiyorum
  10. W

Kasa fanı dönmüyor

Arkadaşlar yeni kasa topladım kasanın öndeki fanı dönmüyor fakat elimle ufacık dokunsam dönmeye başlıyor garantisi var ama teknik servise götürmeden çözmenin yolu varmı şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
  11. W

Fps Dropu Harddisktenmi kaynaklıdır ?

Merhaba arkadaşlar ben yeni bir sistem topladım baya eski bir bilgisayarım vardı (10 yıllık falan) onun harddiskini yeni bilgisayarın içine taktırdım fakat harddiske kurduğum oyunlarda çok fps dropu yiyorum bu harddisktenmi kaynaklıdır yoksa donanımsal başka bir sorunmudur (ssd de sadece csgo...
Geri