Arama sonuçları: *

• Users: Ali Rıza
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ali Rıza

Kasa fan RGB lerini değiştirme

Merhaba arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım 7 tane fanı var hepsi aynı renk rgb yanıyor ama bunları değiştiremedim bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim @Abdullah Hacıgül
  2. Ali Rıza

Multiplayer yapamadık

Arkadaşlar ben arkadaşımla The hunter call of The wild oynamak istiyoruz bende ps4 var onda da PC var ama bir türlü bağlanamadık birbirimize nasıl yaparız
  3. Ali Rıza

iPhone 11 alınır mı ?

Arkadaşlar hepinize merhaba ben bir şey sormak istiyorum bir tane iPhone 11 var Maksimum pil yüzdesi %79 adam 10.000 TL ye satıcak sizce alınır mı @Abdullah Hacıgül
  4. Ali Rıza

PlayStation Plus (Abonelik kapsamında)

Merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum var bilenler cevaplarsa güzel olur şimdi ben PlayStation plus extra aldım ve bazı oyunların üzerlerinde abonelik kapsamında yazıyor yani bu ne demek oluyor bunları indirirsem ücretsiz bir şekilde oynaya bilirmiyim
  5. Ali Rıza

iOS a oyun yükleniyor mu

Arkadaşlar iOS a oyun yükleniyor mu torrentten falan ben denedim ama yapamadım acaba farklı bir yolu mu var
  6. Ali Rıza

10 sene 20 sene gidicek bir PC

Arkadaşlar kafama bir şey takıldı PC toplamayı düşünüyorum ama sürekli toplayamadığımız içinde on onbeş sene gitsin istiyorum nasıl bir PC toplaya biliriz Bütçe:20000 civarı ama yüksele bilirde
  7. Ali Rıza

Hitman Absolution Kontrat Sorunu

Hitman Absolution da kontrat yerini nasıl açabilirim youtube den baktım milet giriyor basınca ben giremiyorum bilen varsa yazarsa çok güzel olur @Abdullah Hacıgül abi yardım edersen sevinirim
  8. Ali Rıza

Forza horizone 4 açılmıyor

Steamden Forza Horizone 4 aldım yükledim ama oyna tuşuna basıyorum çalışıyor yazısı geliyor hemen tekrardan oyna yazısı geliyor Benim sorunum nedir bi bilen varsa yardım edebilir mi @Abdullah Hacıgül abi yardım edersen sevinirim oyunu oynamayı çok istiyorum :)
  9. Ali Rıza

Ryzen 5 5600G ve RTX 3060 Ti Darboğaz Olur mu?

Sistemin özellikleri şöyle Anakart: Gigabyte B660 Gaming X DDR4 ATX 1700p İşlemci:AMD RYZEN 5 5600 G altı çekirdek 3.90 GHZ Ram:Corsair Vengeance Black LPX 16 GB (2x8) CL16 CMK16GX4M2D3600 16 Ram Ekran kartı:Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge ZT-A30610E-10M 256 Bit GDDR6 8 GB
  10. Ali Rıza

i5 3330 + R7 200 sistem alınır mı?

Sizce bu PC alınır mı bu fiyata ve İnternet kafedeymis bu ne yapayım ben şimdi alayım mı almayayım mı
  11. Ali Rıza

Fivem Neden Hata Veriyor

Bende bu hatayı veriyor neden acaba bilen varmı başka PC de denedim mesela internet kafede orda yapmıyor
  12. Ali Rıza

Fivem hata sıkıntısı

Fiveme giriyorum server a giriyorum dosyaları falan indiriyor tam oyuna giricek eror veriyor bunu neden yapar acaba bilen yardım ederse sevinirim
  13. Ali Rıza

Bilgisayar topliyicam yardım eder misiniz

Arkadaşla bir bilgisayar topluyıcam sistemler şunlar Anakart: Gigabyte B450M-DS2H AMD AM4 DDR4 İşlemci;AMD RYZEN 2400G Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Ram:Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Bu şekilde toplamayı düşünüyorum sizce nasıl Rami 8+8 olarakta alabilirim
  14. Ali Rıza

Sistem Önerisi Yaparmısınız

Arkadaşlar apu bir sistem toplamak istiyorum ama hangisi daha iyi olur apu sistemin karar veremedim o yüzden biraz yardım ederseniz sevinirim @Abdullah Hacıgül abi yardımcı olursan sevinirim sıkıldım artık düşük fpslerden lütfen bi el atın
  15. Ali Rıza

GEFORCE NOW Türkiye.

Merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak ben geforce now almak istiyorum ama ne kadar ücreti var ve bilgisayarıma bi zararı olurmu @Abdullah Hacıgül abi yardımcı olursan sevinirim :)
  16. Ali Rıza

VALORANT BAĞLANTI HATASI

Arkadaşlar bu valoranta giriyorum bir iki dakika oynuyorum ve oyundan atıp bağlantı hatası veriyor ama hiç bir bağlantı hatasıda yok neden böyle yapıyor bilenler lütfen yardım etsin @Abdullah Hacıgül lütfen yardım et abi kafayı yiyicem artık
  17. Ali Rıza

WİNDOWS FORMAT ATMAK

Arkadaşlar windows 10 işletim sistemim var ama ben bunu windows 7 yapmak istiyorum bunu nasıl yapa bilirim yardımcı olursanız sevinirim
Geri