Arama sonuçları: *

• Users: Eviles61
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eviles61

FİFA 23 ULTİMATE EDİTİON PC SORUNU!!!

Arkadaşlar selamlar Bugün Fifa 23 ultimate sürümünü aldım ön siparişten ancak oyunu indirip oynaya basınca origine yönlendiriyor ve bu makine güvenli ön yükleme gerçekleştiremedi diyor. Sebebi nedir? Bu hatayı alan var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
  2. Eviles61

10.999 Tl'ye Bilgisayar Almak

Arkadaşlar selamlar uzun zaman üstüne geldim özlemişim sizleri :) Arkadaşım 10.999 Tl ye 1650 Super li oyuncu pc si satıyor monitör de dahil. Bu bilgisayarı en kolay nerde satarız? Teşekkürler
  3. Eviles61

Çözüldü✓ BİOS güncelleme sonrası pc açılmıyor!!

Arkadaşlar anakartım gigabyte b450 s2h biosu en son sürümüne indirip kurdum ama gigabyte yasızısında kalıyor ne yapmam lazım? 1648895629 Reset attım pc'ye açıldı 🤣
  4. Eviles61

Mavi Ekran Windows 11 tepki vermiyor

Arkadaşlar pc sabah açtım ve Windows hazırlanıyor dedi sonra açıldı tüm her şey gitmiş sağ tık yapınca tepki bile vermiyor neden bu hale geldi?? Lütfen yardım edin ne yapmalıyım
  5. Eviles61

Oc yapanlar toplansın buraya

Ryzen 5 3500x işlemciye 4.15 ghz hızında 1.282 volt ile ulaştım stres testinde 75 derece bf5 testinde 68 derece Değerler stok fandır Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum
  6. Eviles61

Öneri RYZEN 5 3500X OC DEĞERLERİ!!!

4.15 ghz hızda 1.286 volt ile kullanıyorum STRES TESTİ: Maks 76 derece BATTLEFİELD 5: Maks 68 derece KASA: Dark diamond pro mesh Stok fan değerleridir sizce voltaj nasıl önerileriniz nelerdir herkesi yorumlara bekliyorum arkadaşlar 😊
  7. Eviles61

Öneri Sizce bu resimde ki değer kaç voltaj?

1.25 volt değerini bana burada? +150 diye söylemişlerdi bu değer de ki voltaj kaç? Gigabyte b450 s2h anakartım var
  8. Eviles61

Yardım RYZEN 5 3500X VOLTAGE

LÜTFEN ARTIK GÖRÜN BENİ DEĞERLER BU ŞEKİLDE 4.15 GHZ HIZDA BF5 MAKS 67 STRES TESTİ MAKS 76 DERECE DEĞERLER NASIL VOLTAJ DOĞRU MU? AGA ENDİŞELİYİM NOLUR CEVAP VERİN
  9. Eviles61

Yardım İşlemcim zarar görür mü?

Ryzen 5 3500x var ve 4.15 ghz hızda bu frekansı kullanıyorum bf5 maks sıcaklık 68 derece stres testi ise 76 derece İşlemcime uv yapmış oluyorum bu ayarla bir nevi doğru bir değer mi hepinizin görüşlerini BEKLİYORUM 1632162670 Bios ayar
  10. Eviles61

Arkadaşlar oc sonrası cpb kapatıyor musunuz?

4.10 ghz hızda oynuyorum da oyunda pc kendine reset atıyor sebebi nedir?
  11. Eviles61

Yardım Oyundayken pc kendine reset atıyor

Arkadaşlar işlemcime oc yaptım sonrasında olanlar oldu prime 95 gibi gibi testlerden sorunsuz geçiyor ama oyunda pc kendine reset atıyor sorun nedir?
  12. Eviles61

Öneri Oc performansı ve Değerler normal mi?

Ryzen 5 3500x işlemci için yaptığım bazı şeyler 1632152178 ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR ŞEY SÖYLEYİN YANLIŞ VOLTAJ VERMEDİM DİMİ?
  13. Eviles61

Ryzen 5 3500x oc nerden yapacağım

Arkadaşlar ryzen 5 3500x 4.1 hıza aldım ama nereden voltaj vereceğim kafayı yedim sabahtan beri bilen birisi lütfen bana bi el atsın
  14. Eviles61

Ryzen 5 3500x oc yapmak istiyorum

Önceden 4.1 hızda biostan +150 kullanıyordum fakat pc bazen kendini reset atıyor oc hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Bu arada voltajı orda + yaptıkça artıyor mu Gigabyte b450 s2h
  15. Eviles61

Çözüldü✓ Bilgisayar oc sonrası açılmıyor

Arkadaşlar lütfen yardım edin gigabyte b450 s2h anakartında amd oc yaparken 4.1 hıza 1.25 volt verdim ekran gelmiyor bios pilini nasıl sökecem?
  16. Eviles61

Yardım Oyundayken pc kendine reset atıyor

Arkadaşlar işlemcime uv yapmıştım 1.25 volta 4.1 hızda ama bu sorun tekrarlamaya basladı voltajı az daha artırmalımıyım?
  17. Eviles61

Yardım İşlemci voltajını yükseltme

Arkadaşlar selam geçen hafta uv işlemi yapmıştım ama bugün fifa 21 de oyun dondu ve pc reset attı kendine voltajın orda yetersiz kaldığını fark ettim bu yüzden voltajı BİR TIK YÜKSELTMEK istiyorum sadece 4.1 ghz hıza 1, 25 veriyordum bunu bir tık yükselticem Anakart : Gigabyte b450 s2h Biostan...
  18. Eviles61

Ryzen 5 3500x oc performansı nasıl?

Arkadaşlar stok soğutucu ile 1,25 voltaj ile 4.1 ghz hızında çalışıyorum ve maks sıcaklıklar 62-63 derecede sizce performans nasıl? Ve sorum şu acaba uv yaptım diye işlemcinin performansı düşer mi?
  19. Eviles61

Çözüldü✓ ryzen 5 3500x bios ayarları

Arkadaşlar oc yaptım 4.1 ghz hızında 1,25 volt ile çalıştırıyorum sıcaklıklar çok iyi bunu biosta nasıl sürekli yapacağım lütfen yardım edin
  20. Eviles61

Overclock işlemci üzerine

Arkadaşlar işlemcime oc yapacağım da bu işten anlayan bilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim yoksa canınız sağ olsun
Top Bottom