Arama sonuçları: *

• Users: LenKys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LenKys

Öneri VATAN PEŞİN 12 AY taksitli laptop önerisi

Merhaba kartıma peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyorlar alltarki linkten alınabilecek en mantıklı laptopu önerir misiniz? uzun yıllar kullanabileceğim kalite f-p oyun için bişey istiyorum https://www.vatanbilgisayar.com/secili-notebooklarda-paraf-ile-12taksit 60 k çıkabilirim eğer çok kaliteli şu...
  2. LenKys

Öneri KALİTE F/P laptop önerisi

Kaliteli uzun yıllar kullanabileceğim soğutması iyi oyuncu laptop önerir misiniz? 45–55Bin TL arası
  3. LenKys

Öneri SPOR İÇİN KULAK ÜSTÜ KULAKLIK

Merhaba Spor için geniş padli ve uzun kullanımda hiç rahatsız etmeyecek bir kulak üstü kulaklık önerir misiniz? 3500tl çıkabilirim
  4. LenKys

2. EL 4k Monitör tavsiyesi

Merhaba 2. monitör istiyorum 4k kaliteli monitör önerir misiniz?
  5. LenKys

Yardım Smart Screen 3.5 ınc IPS ekran yönü değiştirme

Merhaba Smart Screen 3.5 ınc ıps ekranı aldım bağlantıyı yaptım kasamın içine fakat ekranı tam tersine çevirmek istiyorum yön değiştirme seçeneği yok nasıl yapacağım yardımıcı olurmusunuz ekran ters oldu ekranı çevireymiyorum kasma taktım yere uygun değil bağlantı yeri kapanıyor
  6. LenKys

2. El 10-15K laptop önerisi

2. El Laptop önerir misiniz? gaming 10-15K arasında kaliteli bir şey arıyorum uzun ömürlü olucak bişey 7/24 açık kalmayacak zaten evde kendi sistemim var
  7. LenKys

FC 25 türkçe dil seçeneği gözükmüyor

oyunu ön sparişle aldım 20 eylülden beri türkçe seçeneği yok güncelleme geldi yaptım dosya doğruladım yinede türkçe dil seçeneği gelmedi oyunu stem üzerinden aldım
  8. LenKys

DVD-RW sürücüsü biçimlendirip tekrar yazma

Merhaba internet üzerinden fan yapımı albüm aldım fakat şarkıların isimleri ve şarkılar hatalı yazılmış ve albüm isimleri yazılmamış bunları silip tekrardan yazmak istiyorum nasıl yapabilirim DVD-RW sürücü (yeni cd üzerine yazmak istemiyorum cd üzerinde albüm kapak fotoğrafları var)
  9. LenKys

Yardım Sapphire RX 6500 XT 4GB Termal Pad Boyutu Nedir?

merhaba arkadaşlar termal pad değişimi yapacağım padin kalınlığını bulamadım internette yardımcı olur musunuz.
  10. LenKys

CdDeposu yaşanan mağduriyet

Merhaba Bu konu CDDEPOSU adlı satıcıdan spariş vermek isteyen ancak hakkında bilgi bulamayan arkadaşlar için açılmıştır sorunumu Kitantik'e mail attıktan 10 dk sonra reakson alıp çözüm buldular ve para iadesimi yoksa ürünümü isersinz dediler bende bu satıcı ile tekrar muhattap olmak istemedim...
  11. LenKys

Öneri Kaliteli Cd,plaklı,kaset çalar

Merhaba elimde kasetler ve cdler var orjinal albüm olarak plakta alıcam bu yüzden şu tarz bir şey istiyorum kaliteli plaklı,cd ve kaset çalarlı olan istiyorum (lütfen bu tarz cihaza hakim olan öneri yapsın) (bunu temsili olarak koyuyorum kaliteli çok uzun yıllar gidicek bir şey olsun piyasaları...
  12. LenKys

Sekiro en uygun fiyata nerden alabilirm PC

Merhaba Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition Steam key şeklinde en uygun fiyata nerden alabilirm steamde 60 dolar fiyatı çok yüksek,steam key şeklinde satan neresi var acaba daha uygun fiyata
  13. LenKys

CD 'Yazma korumalı' hatası

Elimde söyle bir cd var bunu biçimlendirip içine müzik felan atıcam dursun diyede yazma korumalı hatası alıyorum nasıl bunu biçimlendirip normal cd olarak kullanabilirim
  14. LenKys

Yardım Dead Island 2 Türkçe yama

Dead Island 2 türkçe yama varmı onlineda sorun yaratırmı rdr2 makine çevirinin kullanıyorumdum sıkıntı olmadı bu zamna kadarda Dead Island 2 varmı sorunsuz türkçe yama Dead Island 1 için varda 2 bulamıyorum
  15. LenKys

Dead island 2 hangi paket alınmalı

Merhaba Dead island 2 arkadaşlarla online oynayacağızdda indirime girmiş alıcaz hangi paketi almalıyız golden pack online ayrıcalıkları neler
  16. LenKys

Yardım Güç kaynağı yeterlimi

Merhaba MSI MPG A650GF 650W 80 PLUS GOLD güç kaynağını kullanıyorum ilerdide rtx 3090 geçicem yeterlimi sistemim imzadaki gibi yetersiz kalıcaksa şu an indirimde bunu alıcam ama bununda verimliliği %10 daha düşük...
  17. LenKys

Windows medya oynatıcı desteklenmeyen kodlama ayarları hatası

Bazı şarkılarda bu hatayı alıyorum orjinal cd eski bir albüm nasıl çözerim bu sorunu
  18. LenKys

Çözüldü✓ PC için ses sistemi

Merhaba çok yüksek ses veren bir cihaz olmasına gerek yok ama aradım şey net sesi boğuk şekilde vermesin kaliteli bir cihaz önerir misiniz? 1000TL bütçem var ama çok kaliteli 1500 e felan varsa onuda önerebilirsiniz yani gerçekten kaliteli ürün varsa birazdaha bütçemi aşabilirim (Lütfen bildiniz...
  19. LenKys

Arızalı Gskill rami sorun çıkaran Vektron teknik servis

Merhaba 21/04/2023 tarihinde n11 üzerin den Gamer Arenadan aldım G.Skill Trident Z Neo RGB F4-3600C16D-16GTZNC 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL16 Ram arızalandı ve sistemimi sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı 06/03/2024 tarihinde Vektron yetkili servisi ile görüşüp rami kargo ile kendilerine...
  20. LenKys

Mavi Ekran Durduk yere mavi ekran alıyorum

Durduk yere oyun açmadan mavi ekran alıyorum win10 kullanıyordum cs2 oynarken donuyordu bi anda mavi ekran alıp yeniden başlatıyordu dedimki oynadım diğer oyunlarda mod vardı onlardandır virüslü Win11 kurdum bir hafta sorun çıkmadı ama dün sürekli mavi ekran hatası alamaya başladım Açılan...
Geri