Arama sonuçları: *

• Users: StrongesT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. StrongesT

Yardım İnternet Ön Yükleme Problemi

Daha önce farklı bir adreste aboneliğim olması ve problem yaşamamamdan ötürü yeni adresimde f/p olmasından dolayı internet operatörü olarak MyFi tercih ettim. İnternet testi yaptığım zaman ping, download ve upload testlerimde herhangi bir problem yok fakat çözemediğim başka enteresan bir sorun...
  2. StrongesT

Öneri Laptop SODIMM RAM Tavsiyesi

Asus ROG Strix G15 513QC modeli laptop için 16GB RAM yükseltmesi yapacağım. Amazon üzerinden ValueRAM olarak bir model buldum fakat danışmadan almak istemedim. Laptop da default olarak Kingston vardı. Servise gönderince değismiştiler ve güncel RAM ekte ekledim. GUNCEL RAM Amazon Kingston 16GB...
  3. StrongesT

4000-5000 TL Bandında Telefon

Oyun oynamak için kullanmayacağım. Öncelikli tercihim kamera. Depolama 64 olabilir, harici ile yükseltebilirim. Güncelleme desteği ve takılma en azından bir kriterim. 2-3 gün içinde alacağım için ben de fırsatları takip ediyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
  4. StrongesT

Çözüldü✓ Mini Display to HDMI

Asus ROG G15 513QC model bir laptop kullanıyorum. Eski olmayan bir monitör elime geçti ve 2. ekran olarak kullanıyorum. VGA-TO-HDMI adaptör ile çift monitör yaptığımda ise ana ekranım yani laptop ekranımda donmalar oluyor. Adaptörden kayaklı bir problem olduğunu düşündüğüm için bu tarz bir...
  5. StrongesT

Öneri Yazılım için Monitör Önerisi

Dikey monitör almayı planlıyorum fakat piyasa çok karışmış. Tahmin ettiğiniz üzere 2.ekran ekran olarak kullanacağım ve dolayısıyla sadece iş için. Destekleriniz bekliyorum. Katkı verenlere şimdiden teşekkürler..
  6. StrongesT

İnceleme GAMEPOWER Overlord Red Switch Klavye

Selam Herkese! 01.02.2022 Tarihinde 282,26 TL fiyatına N11 üzerinden AptekTeknoloji satıcısından Overlord Red Switch modelini sipariş ettim. Bu sabah Sakarya'ya evime ulaştı. Kutuda taşımadan kaynaklı olsa gerek birkaç ufak deforme vardı ama rahatsız edici değildi. İnternette mevcut incelemeleri...
  7. StrongesT

Yardım GAMEPOWER Overlord Red Switch Klavye (sınırlı zaman)

Arkadaşlar şuan almayı düşündüğüm klavye. Genel olarak yazılımla uğraşıyorum ve gündelik kullanımda bazen oyun oynuyorum. Benim için güzel bir alternatif. Yazılım ağırlıklı olduğu için öneriniz varsa yine açığım. Not: Kullananlar biraz detay verirse çok sevinirim.
  8. StrongesT

Öneri INDIRIM! CORSAIR Void Elite 7.1 Surround Gaming Kulaklık

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-siyah-kirmizi-gaming-kulaklik/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_4VNivVGHLAGWmkZDF9y1qVR3i2tdHLHmlbpKvxNXAOw-1632128748-0-gqNtZGzNAhCjcnBszQjl
  9. StrongesT

Yardım 15'6 için Sırt Leptop Çantası

Selamlar Mümkünse su geçirmez bakıyorum. Yanıma ekstra bir tablet de alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  10. StrongesT

Yardım Asus Rog Strix G15 Ekran Paneli Isınması

Asus Rog Strix G15 G513QC-HN031 model sahibiyim. Resimde gördüğünüz kısım yani ROG STRIX yazan bölüm bir hayli ısınıyor. Ekranın geri kalan kısımları hemen hemen hiç ısınmazken, belirttiğim kısım çok ısınıyor. Bu modele sahip arkadaşlar varsa onlar test edip yorum yapabilir mi? Not; Driveler...
  11. StrongesT

Yardım FIFA 21 DirectX Function Error

Bu hatayı aldım. Öncelikle bütün sürücülerim güncel. DirectX güncel mi bilmiyorum çünkü ayrı olarak yapmadım fakat kontrol edebilirim.
  12. StrongesT

Lisanslı ve Sınırlı Süre Ücretsiz Antivirüs Programları

6 Ay ücretsiz BitDefender; https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html?utm_source=sharewareonsale&utm_medium=sharewareonsale&utm_campaign=sharewareonsale 3 Ay ücretsiz Avira...
  13. StrongesT

Öneri Laptop için M2 SSD Tavsiye

Asus Rog Strix G15 G513QC-HN031 modeline sahibim. 512GB SSD arıyorum fakat piyasayı takip edip uyguna bulamadım. Tercihim, şuan 512GB Samsung olduğu için SSD tercihim de Samsung olması.
  14. StrongesT

RTX3050Ti, Mobile RTX2060 Gücünde! [ LAPTOP ]

Selamlar! Az önce bu iki güçlü kartın karşılaştırmasını izledim. LINK . RTX3050Ti bazı oyunlarde denk hatta bazı oyunlarda daha çok fps bile alabiliyor. Özetle, artık RTX3050Ti rakibi Mobile RTX2060 diyebilir miyiz? 1629188817 Öncesinde Mobile GTX1660Ti ile kapışıyordu.
  15. StrongesT

Sıfır F710 ? yoksa Dualshock 2.el ?

Hocamlar internette baktım ve itopya şuan 299TL gibi bir fiyata F710 koymuş. Dualshock şuan 2.el piyasasında 400 ve 350 arasında bulunabiliyor fakat bu oyun konsolu ve 2.el slırsamneye dikkat edeceğimi, temizliğinden şüpheliyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Link atacak olursa Bursa/Osmangazi...
  16. StrongesT

Asus ROG Strix Laptop

Laptop Link -> Bütçenin üstüne çıkamam. Genel olarak sıvı metal soğutması, çentiksiz tasarımı, kompakt ve kaliteli oluşundan dolayı beğendim. Kamera benim için önemli değil ve sanırım 1x16. Eğer 2x8 ise biraz üzücü olur çünkü ilerde yükseltmek uğraştırır. Alternatif Laptop Link -> Sanırım termal...
  17. StrongesT

RTX3050 veya RTX3050Ti Laptop Tavsiyesi

1 Hafta içinde almayı planlıyorum. Aklımda 1-2 model var fakat emin değilim. Genel olarak dengeli kullanacağım. Oyun-Mühendislik. 15.6' 144Hz panel bir ekran bu sebeple önemli. Önerilerinizi bekliyorum ve şimdiden teşekkürler. Not:Daha önce bu konu açılmış olabilir fakat piyasa sürekli hem...
  18. StrongesT

Mavi Ekran Bilgisayar Bir Sorunla Karşılaşıyor ve Açılmıyor

GIGABYTE GTX1050TI GIGABYTE GA-H110M-S2V INTEL PENTIUM G4600 Selamlar! Masaüstü bilgisayarım masamın üstünde duruyor ve az önce ayağım masaya çarptı ve bilgisayar kapandı. Daha sonra tekrar açınca pc kendini onarıma alıp tekrar başlatma veya gelişmiş seçenekler menüsü karşıma çıkıyor. Bu arada...
  19. StrongesT

Aylığı Ucuz VPN Önerisi

1-2 ay kullanacağım bu bağlamda aylık paket alacağım. Kampanya vs. gördüyseniz bu konunun altına ek düşerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
  20. StrongesT

Ücretsiz Sertifikalı Temel Python Eğitimi

Bu kurs için herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır. Herhangi bir teknik bilgisi olan veya olmayan tüm öğrenciler için uygundur. Python programlama dilinin temelleri eğitimi verilecektir. Eğitim 3 gün 19.00-21.00 arasında canlı olarak gerçekleşecektir. Detaylara aşağıya bırakacağım link üzerinden...
Geri