Arama sonuçları: *

1. Emrullah Güner

Yardım TH360 Water 3.0 sıvı soğutma cızırtı sesi geliyor

Cümleten sa. Arkadaşlar Thermalthake Water 3.0 360mm modeli sıvı soğutmadan cızırtı sesi geliyor(videosunu koydum) kasayı kendim topladım sadece ekran kartı eksik test amaçlı çalıştırdığımda böyle bir ses geldi kabloları fanları teker teker kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok açıldıktan birkaç...
  2. Emrullah Güner

Max 8000 TL 2K 144hz monitör önerisi

8000 TL bütçem var 2K IPS panel 144hz monitör arıyorum genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım için görüntü kalitesinin güzel olmasını istiyorum.Pivot vs. Önemli değil ileride ayrı bir monitör aparatı almayı düşüyorum bu fiyat bandında onerebileceginiz monitör varmı dır?
  3. Emrullah Güner

Öneri 2500 TL M2 ssd önerisi

İndirimlerde MLD M500 Ultra 1tb M2 ssd si var Diğer forumlarda bu ssd yı yerden yere vurmuşlar vaat ettiği hızlara ulasmadigini kısa ömürlü olduğunu söylemişler bu ssd alınır mı yada aynı fiyat bandında onerebileceginiz 1TB M2 ssd varmıdır?
  4. Emrullah Güner

🔥İndirim 5248 TL COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 700W 80PLUS

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-700w-80plus-4x120mm-fanli-midt-siyah-kasa.html
  5. Emrullah Güner

5248 TL ye bu kasa ve güç kaynağı alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-700w-80plus-4x120mm-fanli-midt-siyah-kasa.html Dostlar İndirimlerden parça parça bilgisayar topluyorum şuanlık parçaların çoğunu topladım 360mm sıvı soğutma aldım sadece ekran kartı ssd ve monitör kaldı Bu kasa hoşuma gitti ama...
  6. Emrullah Güner

1-2k bandında mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar 1-2 k arası bütçem var güncel klavye fiyatları hakkında çok bilgim yok bu fiyatlara alabileceğim güzel mekanik klavye önerebilir misiniz.(Swich farketmez)
  7. Emrullah Güner

AC valhalla deluxe edition içinde bütün DLC Lee dahilmi?

AC Valhalla deluxe edition almayı düşünüyorum.Delxu edition içinde bütün DLC Ler dahil mi?
  8. Emrullah Güner

Wireless gamepad önerisi

Arkadaşlar Max:600 TL ye çıkabilirim bu bütçeye göre wireless gamepad varsa yardımcı olabilir misiniz
  9. Emrullah Güner

5000 TL 2k monitör önerisi ACİL

Max 5000 TL 27 inç üstü, 2k, 144 Hz veya üstü, curved monitör onerisi
  10. Emrullah Güner

PTT avm güvenilir mi?

arkadaşlar ptt awm de böyle bi sistem var: https://www.pttavm.com/antec-p7-neo-ryzen-5-5500-6700-xt-b450m-16gb-ram-240-gb-ssd-free-dos-oyuncu-bilgisayari--p-217452958?gclid=Cj0KCQjw39uYBhCLARIsAD_SzMTra7NvZxMnWNiNdaQ0FcvDXIZrSCwKvFA63iPmwUljfJSL9BLd5v4aAvy1EALw_wcB Bunun fiyatı niye bu kadar ucuz?
  11. Emrullah Güner

max 2.5k oyuncu koltugu onerisi

ark lar max 2.5k çıkabilirim ustune cıkmam imkansiz bildiginiz guzel oyuncu koltugu var mıdır?
  12. Emrullah Güner

4000 tl monitör onerisi

En az 2K 27 inc 165 hz bi monitor arıyorum bu butcede onerileriniz varmıdır?
  13. Emrullah Güner

İ5 12400f rx6700 XT darboğaz yapar mı?

Yapar mı?
  14. Emrullah Güner

DA forumda nasıl Bronze olunuyor?

arklar nasıl bronze olunuyo rekasiyon skoruyla alakalı bişey mi
  15. Emrullah Güner

Maks:150 tl hoparlor onerisi

Ark lar iyi ses veren bi hoparlor istiyorum marka takıntım yok bide yuksek seste ses patlamasi olmasin istiyorum
  16. Emrullah Güner

Huahwie p smart 2021 google yükleme

Arkadaşlar p smart 2021 telefona nasil sorunsuz sekilde google yukleyebilirim
  17. Emrullah Güner

Maks:150 tl hoparlör önerisi

Arkadaşlar maks:150 tl hoparlör almak istiyorum basslari bi tık önde olsun istiyorum marka takıntım yok önerileriniz nelerdir?
  18. Emrullah Güner

KZ ZSN BA+DD alınır mı?

Arkadaşlar kulaklığın 200 TL ye yakın fiyatı var sizce bu fiyat bandında alınabilecek bi kulaklık mı?
  19. Emrullah Güner

KZ ZSN BA+DD alınır mı

Arkadaşlar kulaklığın 200 TL ye yakın fiyatı var sizce bu fiyat bandında alinabilir mi
  20. Emrullah Güner

32 inç 240hz monitör onerisi

32 inç 240hz 1 ms monitör almak istiyorum maks bütçe:4000
Geri