Arama sonuçları: *

• Users: BaoW
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

gtx 1650s beyaz ekran sorunu

Bilgisayarı alalı 2 yıl oldu. Normalde gayet iyi çalışırdı ancak şuanda saçma sapan hataları var. 1 aydır elektrikle ilgili sıkıntı oluyordu açılınca ekran kendine gelmiyordu. Onu hallettim şimdi de oyunda sorun yaşıyorum. League of Legends oynarken sorun olmuyor. bilgisayar normal kullanımda da...
  2. B

Windows 7 yükseltme sorunu

Arkadaşlar kuzenimin windows 7 PC si vardı format atmamı ve Windows 10 yapmamı istedi bende yapmaya çalıştım. Fakat hard diskte sanırsam sıkıntı var . Format USB sini seçiyorum ekran gelmiyor CD deniyorum yine olmuyor . Bari normal bir şekilde açim, setup ile kurarım dedim . Windows 7 açılış...
  3. B

GTA 5 Numlock çalışmıyor

GTA 5 oynadğım sırada uçak kullenırken numlocktaki rakamları kullanarak yön veremiyorum. w tuşuna basmayı bırakınca numlock tuşları çalışıyor. basınca çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinirim
  4. B

gta error

arkadaşlar böyle saçma sapan bir hata vermeye başladı. yardımcı olursanız sevinirim.
  5. B

csgo sistem gereksinimleri

arkadaşlar arkadaşım laptop alıcak 2 gündür kafamı yedi . uzatmıycam 8gb ram 2gb ekran kartı i5 3. nesildi sanırsam csgo oynatırmı diye soruyor oynatır dedim. yine de emin olim diye sordum .
  6. B

GTA V Activation Required Hatası

Kardeşim istiyordu offline oynuyor zaten bende para vermek istemiyorum ne yalan söyliyeyim crack indirmiştim sorun yoktu güncelleme yapacaktım ama her biri bir önceki sürümün yüklü olmasını istiyor . Çok uğraştıracak diye bende v. 1.50 indirdim direk ama sorun şu oyunu açınca yazdığım hatayı...
  7. B

200tl altında mouse

200tl altında mouse yazabilir misiniz?
  8. B

yurt dışından alışverişde sorun olur mu?

arkadaşlar merhaba . yurt dışından bir mouse almak istiyorum ancak şu virüs olayıdır fln. sorun olur mu merak ettim. Normalde sorun olmuyor diye biliyordum ancak arkadaşım yurt dışından bir şey gelmiyor dedi. Cevap verirseniz çok iyi olur.
  9. B

Ders çalışıcak platformlar

Merhaba. okullar tatil olduğu için EBA da canlı ders e geçti ama şöyle bir sıkıntı var istediğim zaman Eba'ya girip izlediğim videoları artık izliyemiyorum, hatta istediğim zaman Eba'ya giremiyorum bile.Bu Yüzden düzgün ders çalışcabileceğim bir platform lazım öneride bulunursanız sevinirim.
Geri